Na ka, galvele labiau dirba, galiu papasakot ispudzius:
Gretimame kaime atostogavau su seima

Nepamenu, kaipten buvo, bet susisiekus su mokytoju paaiskejo, kad saskrydis vyksta visai netoli manes! Suorganizavo man greitai bilieta ir sulaukiau skambucio jau pusiaukelej paimt manes...

Na ka, greit susikroviau smutkes ir pirmyn!
Atvykus i vieta pasitiko malonus registratoriai. Aplinkui sukosi begale zmoniu, visi labai skirtingi, bet matesi, kad vienijami vienos bendros idejos. Pasidejus daiktus, moviau i musu nuostabiaja maudykla! (kurioje speju ir praleidau daugiausia laiko del karscio

). Prudelis labai fainas, Rolis su Berserk ispyle vandeni is valteles ir labai smagiai pasiplaukiojom

. Po to prasidejo seminaru gvardija su mazomis 10-15 min pertraukelemis. Seminaras apie boksa man labai patiko

Daug suzinojau, kai kurias zinias tik pagilinau

. Apie Smugines technikos pritaikyma MMA - mazai ka galeciau papasakoti, nes beveik nieko nesigirdejo, ir tiesiog ne mano megstama sritis

.. Po to seke dar vienas seminaras ir musu puikioji grikiu kose su "tushonke" (uz ka turetumem padekoti Roliui ir kitam staff'ui

.. Po tokios treniruociu dienos, manau ne vienas buvo isalkes kaip zveris, taigi pasiciupe vienkartinius indus ir kas nutupe prie stalu, kas ant zemes, o kas dar kur, puole viska kimsti i skrandzius, uzgerdami gira, alumi arba vandeniu

Prikimse kazkiek skrandelius, ir siek tiek atsipute, dalyviai puole registruotis i Individualias rungtis. Tokiu, kuriem sektusi absoliuciai viskas - nebuvo.. Kas zvaigzduciu metyme geresnis, kas peiliu, kas hantelio, o kas istvermingai statine kilnojo.. Grazu buvo pasiziuret. Tie kas nedalyvavo - megavosi ramybe, saulelydziu ir maloniu ausiai surmuliu... Teko susipazint ir su mielais keturkojais, kurio vieno vardas buvo beveik kaip manasis nick'as! Yumis!! Ot apsidziaugiau bendravardi sutikus

. Po viso to, musu nepailstantys kovotojai-vyrai murai azuolai, griebesi komandiniu rungciu, i kurias vedejas prikalbino ir mane kaip Klaipedos krasto atstove

Komanda buvo is ties saunus vyrukai!! Is karto didelis dekui jums visiems! Pirma rungtynievo komanda "Hanteliai" pries "Padarysim Hantelius"

. Grazu buvo ziuret

O musu komandai teko "Smaugliukai".. Taigi jau galit susidaryt vaizdeli

.. Vyrukai stumde rasta, traukem visi virve( deja nugriuvus musu "inkariukui" buve netoli pergales gavom i kaulus"), vaiksciojom kojukais, lakstem atbulom ir i prieki "karucio" principu. Gavom sausai, uz tat sudalyvaut buvo juodai verta! Noredami nuplaut pralaimejimo karteli, susokom keliese i prudeli

... Veiksmas vis dar vyko, niekas neskubejo skirstytis kas kur.. Dokumentinio filmo deja nepamaciau (o gal jo ir nerode..?

), apdovanojimus maciau tik akies krasteliu

I klaipedos krasta ju net du parsiveze musu visu gerbiamas ir mylimas Mokytojas! Visa sita dziaugsminga nuotaika vainikavo smagus pasisedejimas su alumi ir kitokiais gerimais po medeliais, o Samas mane pavaisino nuostabiu stalo vynu! Aciu jam uz tai!

Kas toliau vyko ne nupasakot nebeiseina

.. A, beje, dar tinklinio varzybos nakti vyko! Kovojo chebra iki paskutinio kraujo laso! Galu gale, kai dauguma issiskirste miegot, Smauglys parode savo nuotraukas is keliones i Japonija. Uzpavydejau baltu pavydu, bet buvo smagu isvysti dalele prisiminimu...

Po to jau ir as patraukiau miegot.. Paryciais pazadino barbenantis lietus, ir laikrodyje iziurejau 11h (kazkas akims pasidare). Nupedinus i "bazavimosi" vieta prasedejau prie staliuko su keliais (manyciau) forumieciais )as vis del to naujas zmogus, tai man baisiai viskas maisos

), kol atsipaipolejau. Palapineje likusi vakarykste kose (kurios,deja, visos nesuvalgiau) uzkimsom skrandi. Kas padare kavos, kas paruose dar pavalgyt.. Pasistiprine pedinom i jau vienus is idomiausiu seminaru. "Savigynos ir koviniai veiksmai gatveje" buvo nerealus! Pritaikymas realiose situacijose ir priesininko silpnybiu panaudojimas buvo saunus! Ziurejau ir gerejausi...
Smauglio seminara maciau siek tiek dar neatsipaipolejusi, bet manau kiti forumo dalyviai, kam tai aktualu, papasakos daug ir placiai. Ir paskutinis seminaras prikauste tikrai visus. "Ekskomisaro" tarnubos vyrukai parode "auksta pilotaza"