nu mano rezultatai tai neipatingi. tokiose vietinese varzybelese tai 24kg kartais tenka pakilnot, bet ten ne dvikove paprastai buna, o vienas veiksmas, paprastai stumimas ir tik viena ranka (viena karta pakeiciant ranka), tai tokia gira ~50 isstumiu (su tokiu rezultatu savo kaimamiesty pirmas buvau
) bet per treneruotes tokiu svoriu spaudima darau (tik aisku maziau kartu), nes jegai geriau spaudimas. o jeigu normaliai su dviem 32kg girom spaust tai mano svorio zmogui sunku
po 5-6 vos isstumiu, bet specialiai ant to nesu treneravesis. beje mano tevas turi ir nestandartinio svorio giru - po 40kg. viena tokia isstumiu, dvieju niekaip
bet cia jau virs mano svorio
paziurejus i ta lentele, tai iki sporto meistru man kaip iki menulio, bet kur su 24kg gira, tai iseina, kad iki 3 atskyrio man nepertoliausiai. bet kazkaip ten neaisku su tom 24 kg, negi 75kg kategorijoj 3ciam atskyriui tik 51 (per abu veiksmus) uztenka
o va su 32 jau butu sunkoka, reiktu pasitreneruoti nemazai.
o pas teva rezultatai, tai seip nenoriu perdaug prisisneket, ato prisisnekejus kartais tenka diplomus (irodymus) rodyti
, bet mano tevas tai profesionalei sitam sporte vare. tiesa seniau, dabar jau ne tas amzius. tada dvikovei apie 200 keldavo, dalyvaves pasaulio ciampionatuose Rusijoj (ar tai Ukrainoj.
Zaporozhijos mieste kazkur) ir kelis is ju yra laimejes (1999 ir 2000m jei neklystu), o jo pasiektas Lietuvos rekordas dar iki dabar atrodo nesumustas (bet tiksliai nezinau, internete mazai info apie tai). nu aisku dabar labai aukstu rezultatu neparodytu. net nezinau kiek dabar iskeltu, nes metuose ir trauma gana rimta turejes.