AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3  (Skaityti 130228 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai 3
« Atsakyti #375 įjungtas: 2010 Lie 09, 13:32:59 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na uždėjus MMA pirštines, tai pasikeis smūgiai bei jų atlikimo techniką. Nežinau kodėl, bet turėjau vieną partnerį darbe. Kuris lankęs boksą, bet skirtingai boksuojasi su MMA ir bokso pirštinėm.  :chmm: :nezino:

Ta prasme, nežinai, kodėl partnerį darbe turėjai?  :kikena:

Šiaip su bokso pirštinėmis užsidenginėti lengviau nei MMA. Saugiau už didelių slėptis  :ruko:

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #376 įjungtas: 2010 Lie 09, 13:41:33 pm »
barumui fighter:galima su mma pirstinem jei nori, ar isvis be, kokios problemos ?  Tik klausimas kokia nauda is to bus ? Su bokso pirstinem galima gan saugiai parodyt priesininkui jo klaidas, o pliku kumsciu tai per daug rizikinga, reikia iskart jungt, kad netycia kontroatakos nebutu, nes visai nesinori su melynem vaiksciot.
Esme tame, kad niekas nieko nenori zalot,  tikslas parodyt klaidas bei trukumus, o ne malku pakraut.
O EzysGazuotas  saunuolis tikras kovotojas  :handshake:

nufilmuot galėjot ir į youtube įdėti  :senis:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
« Atsakyti #377 įjungtas: 2010 Lie 09, 13:42:12 pm »
Ta prasme, nežinai, kodėl partnerį darbe turėjai?  :kikena:

Šiaip su bokso pirštinėmis užsidenginėti lengviau nei MMA. Saugiau už didelių slėptis  :ruko:

perfrazavau. :P
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #378 įjungtas: 2010 Lie 09, 14:48:34 pm »
Vytiokas:
Citata
Na uždėjus MMA pirštines, tai pasikeis smūgiai bei jų atlikimo techniką. Nežinau kodėl, bet turėjau vieną partnerį darbe kuris lankęs boksą, skirtingai boksuojasi su MMA ir bokso pirštinėm.  :chmm: :nezino:
del atlikimo technikos nezinau, nes siaip su bokso pirstinem boksuojuos, su mma ir plikom rankom maisa dauzau, didelio skirtumo nejauciu, dar patogiau su mazesnem smugiuot.
Kitas dalykas aisku, kad kitaip boksuosies, nes pirstines "zostkesnes" maziau rizikuosi ir tiek, nes vidutinis smugis su bokso pirstinem tarkim i kakta = svaigulys ir skausmas, o su mma pirstinem dar + guzas, praskeltas antakis, ar melyne...
Kaip jau minejau, su bokso pirstinem galima pazaisti, duot maziau patyrusiam priesininkui padirbt, o su mma zaist nesinori, nes mazas malonumas paskui su guzais ir melynem vaiksciot, juk vistiek vienas kitas smugis praeina,  nors jis ne mirtinas, bet smulkus idreskimai ilgai gija... belieka duot priesininkui taip, kad daugiau jis nebepultu,      tenoriu pasakyt, kad is tokiu sparingu mazai naudos  :nezino:

baramui fighter :
Citata
nufilmuot galėjot ir į youtube įdėti  :senis:
o kam to reikia ?
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 09, 14:53:40 pm nuo sakalas »

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #379 įjungtas: 2010 Lie 10, 00:04:58 am »
Kaip jau minejau, su bokso pirstinem galima pazaisti, duot maziau patyrusiam priesininkui padirbt, o su mma zaist nesinori, nes mazas malonumas paskui su guzais ir melynem vaiksciot, juk vistiek vienas kitas smugis praeina,  nors jis ne mirtinas, bet smulkus idreskimai ilgai gija... belieka duot priesininkui taip, kad daugiau jis nebepultu,      tenoriu pasakyt, kad is tokiu sparingu mazai naudos  :nezino:
kaip sake man tevas kai namo grizdavau su melynem ir guzais  :D "esli morda ne pobita ne poxozh ty na dzhigita  :D"
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #379 įjungtas: 2010 Lie 10, 00:04:58 am »

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #380 įjungtas: 2010 Lie 10, 12:14:19 pm »
Vilkatai, aš suprantu tavo neapykantą BWTA ir tave visai palaikau, bet prie ko dabar tos legendos  :chmm:
čia ne legendos, čia rinkodaros planas toks buvo

Neapykantos tikrai nelaikau :) Nes ziuriu i prieki, o ne atgal. O mano pastaba skirta tau, nes legendos nuo to kas buvo tikroveje gerokai skiriasi :)
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #381 įjungtas: 2010 Lie 11, 12:30:17 pm »
Na, bet kokiu atveju reikia pasidziaugti, kad zmones bent kazka sportuoja, o ne semkes prie padjezdu ryja vakarais. Vis siokia tokia manksta...O kad WT treniruotese yra kalama informacija, kuri, mano manymu, neatitinka tikroves tai cia jau kitas reikalas. Is sono zmogui, kuris nori pradeti treniruotis atrodo ispudingai tie skambus lozungai - tobula sistema galinti iveikti visus kitus kovos menus,WT naudoja dauguma spec.tarnybu ir armijos padaliniu visame pasaulyje, labai efektyvi ir paprasta, kovos menas geriems zmonems (nors WT galva Leung Ting uz zmonos dubasinima i zona buvo uzdartas kuri laika :D ) Zodziu pasikabinti tikrai yra kur. Pats kazkada taip pasikabinau :D O ankciau ar veliau pamatai ir supranti zmogus kame reikalas ir darai isvadas.
Tai jau taip, pritariu...Oj kaip as uzsikabinusi buvo, ispradziu buvo ir uz kur. Pries kokius 5 metus oho kaip dirbdavom, per viena egzamina ir beje viena is mano pirmuju taip nuvargino, kad vos nenualpau.. Jausdavau tada, kad mumyse tikrai nori kazka isugdyti, o ne tik pinigus istraukti. Jausdavau kad tobuleju istverme gereja ir panasiai. O poto prasidejo...Nesuprantu kas atsitiko...Prasidejo lygiu dalinimai ir pasakymai "nieko veliau ismoksi" . Tiesa sakant man buvo sunkiau laikyti 3 lygi, negu 12... As aiskiai pasakiau, kad as nemoku chisau ir isvis nelabai ka moku. Bet ne laikyk ir viskas, nepradesiu as gi gincytis su Si kung ir Si fu... Kagi sukrapsciau as paskutinius savo pinigelius, 15 minuciu pamaliau s panasu i chisau, man pareiske kad as labai talentinga, gavau 12 lygio popiereli. Ziauriai brangus popierelis, reiktu ji kaip nors panaudoti, gal nesiotis savyginai? bent su smailu kampu kam nors aki isdurciau :D
Jau metai kaip as meciau si uzsiemima . Grizau is Kauno i Vilniu, dabar studijuosiu cia , gal kokius sportinius sokius pradesiu lankyti. KArtais tik uztaikau per televizoriu WT  laida pamatau, ir baisu pasidaro...iki kokio lygio nusirito , kad per telika olialia pupytes mokina...
As tai darau tokias isvadas,jei esate labai turtingi ir norite kovos meno meistro pazymejimo tai WT kaip tik jums... Jei norite siaip pajudeti , verciau eikite i Impuls, ten bent pasaku nepasakos.Jei norite kovos meno, eikite pvz pas gerb.Smaugli, ten tikrai jums nieks nesakys kokie jus kieti ir kaip jus nuo visko apsiginsite, ten jums gerai atspardys sikna be zodziu. :punch:  :angel: Nepuoselesite tusciu iliuziju ir kovose isbandysite ka mokate...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #382 įjungtas: 2010 Lie 11, 12:51:51 pm »
Siūlau įsiklausyti į Nicegirl žodžius. Savo laiku ji LT skambėjo kaip didžiausia WT fanatikė. Visuose forumuose WT reklamino. Atėjo į protą (prie to ir mes prisidėjom  :D) šaunuolė. Klausykit jos  :teisejas:
« Paskutinis taisymas: 2010 Lie 11, 13:57:01 pm nuo Raimis »
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #383 įjungtas: 2010 Lie 11, 13:56:04 pm »
Tai jau taip, pritariu...Oj kaip as uzsikabinusi buvo, ispradziu buvo ir uz kur. Pries kokius 5 metus oho kaip dirbdavom, per viena egzamina ir beje viena is mano pirmuju taip nuvargino, kad vos nenualpau.. Jausdavau tada, kad mumyse tikrai nori kazka isugdyti, o ne tik pinigus istraukti. Jausdavau kad tobuleju istverme gereja ir panasiai. O poto prasidejo...Nesuprantu kas atsitiko...Prasidejo lygiu dalinimai ir pasakymai "nieko veliau ismoksi" . Tiesa sakant man buvo sunkiau laikyti 3 lygi, negu 12... As aiskiai pasakiau, kad as nemoku chisau ir isvis nelabai ka moku. Bet ne laikyk ir viskas, nepradesiu as gi gincytis su Si kung ir Si fu... Kagi sukrapsciau as paskutinius savo pinigelius, 15 minuciu pamaliau s panasu i chisau, man pareiske kad as labai talentinga, gavau 12 lygio popiereli. Ziauriai brangus popierelis, reiktu ji kaip nors panaudoti, gal nesiotis savyginai? bent su smailu kampu kam nors aki isdurciau :D
Jau metai kaip as meciau si uzsiemima . Grizau is Kauno i Vilniu, dabar studijuosiu cia , gal kokius sportinius sokius pradesiu lankyti. KArtais tik uztaikau per televizoriu WT  laida pamatau, ir baisu pasidaro...iki kokio lygio nusirito , kad per telika olialia pupytes mokina...
As tai darau tokias isvadas,jei esate labai turtingi ir norite kovos meno meistro pazymejimo tai WT kaip tik jums... Jei norite siaip pajudeti , verciau eikite i Impuls, ten bent pasaku nepasakos.Jei norite kovos meno, eikite pvz pas gerb.Smaugli, ten tikrai jums nieks nesakys kokie jus kieti ir kaip jus nuo visko apsiginsite, ten jums gerai atspardys sikna be zodziu. :punch:  :angel: Nepuoselesite tusciu iliuziju ir kovose isbandysite ka mokate...

Butu smagu kada prie progos pabendraut.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #384 įjungtas: 2010 Lie 11, 19:45:54 pm »

:clap: Iš manęs pliusas, nors fig, ką tę pliusas - "Jonio" šmotas per sąskrydį  :birthday:

« Atsakyti #384 įjungtas: 2010 Lie 11, 19:45:54 pm »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #385 įjungtas: 2010 Lie 11, 20:52:23 pm »
o tai kas buvo?  :chmm: su bokso pirštinėm varėt? jei taip tuomet užjaučiu  :chmm: gavai gerą priešininką, bokso pirštines ir malkų priedo... nėra ko stebėtis :chmm:

Tai kad ir be bokso pirštinių rezultatas būtų buvęs laaaabai panašus. Tai reikia realiai pajusti. Prieš kitus klubo boksininkus (jaunesni, lengvesni, ne tokie bistri) jaučiuosi labiau užtikrintas, manau, kad galėčiau daugiau WT parodyti, bet prieš Sakalą - be šansų (bent jau man), aš jo nepagaunu (bet kada nors pagausiu   :friends: )...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #386 įjungtas: 2010 Lie 11, 21:03:54 pm »
NiceGirl, nežinau, kaip kitiems, bet man su amžiumi atėjo supratimas apie kovos menus. WT lankau tikrai ne dėl to, kad būčiau nenugalimas gatvėje. Man tai įdomu. Ir jei ne politiniai žaidimai tarp WT ir WC, nežinau, ką būčiau pasirinkęs. Ir man įdomu išbandyt tai, ką aš išmokau. Bet išbandyt saugiai, o ne atsibudus reanimacijoje, susimastyt, kas ne taip.
Kalbėjau su vienu bendraklubiečiu, kuris gyvenime matęs ir šilto, ir šalto, lankęs nemažai skirtingų stilių. Žino, kad WT realybėje ne kas, žino, kad prieš boksininkus, pagal dabartinę ruošimo programą esame nuliai. Klausiau, kokio velnio tu tada tai lankai. Jis sako, man įdomu, patinka, senokai svajojau apie tai. Kitko nepasirinko dėl to, kad jau pakankamai yra prisiragavęs gyvenime...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #387 įjungtas: 2010 Lie 11, 21:26:23 pm »
Būtų įdomu ir man su WT pasisparing :angel: Laukiu nesulaukiu sąskrydžio  :-D

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #388 įjungtas: 2010 Lie 11, 21:31:55 pm »
Būtų įdomu ir man su WT pasisparing :angel: Laukiu nesulaukiu sąskrydžio  :-D

tai tipo aš čia tokis vienintelis, kuris išėjo į ringą? Vilkatas, kiti?

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #389 įjungtas: 2010 Lie 12, 14:29:08 pm »
Negaliu patikėti savo akimis...  :nea:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

« Atsakyti #389 įjungtas: 2010 Lie 12, 14:29:08 pm »