Visa kita > Skelbimai

Parduodu NINJA SHURIKEN "žvaigždutes" metymui.

<< < (2/9) > >>

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti6 ir 7 ashmenu kohga. pora paimchiau pabandymui.galima butu saleje ir ishbandyti. Nuotraukoje nesimato dydzhiu tai turiu itarima kad gali buti mazhokos. 4 spygliu kohga paimchiau kokiu 10 ( jei tokios kaip pas mane.)

--- Baigti citatą ---

Pajamsim abu būriu. Todėl vyras turės kainas pakoreguot.
Tos 5 ir 6 ašmenų yra pas mane. Tai spėju tokios pat. O vat įdomu, jei tos 4 spyglių panašios į jūsų, sensey, tai tos geros..

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPajamsim abu būriu. Todėl vyras turės kainas pakoreguot.
Tos 5 ir 6 ašmenų yra pas mane. Tai spėju tokios pat. O vat įdomu, jei tos 4 spyglių panašios į jūsų, sensey, tai tos geros..

--- Baigti citatą ---

Pakoreguosim :-) Negi gaila :D Is tiesu dar geriau jei grupinis uzsakymas, nes maziau skambinimo ir rasymo :-) Tai ponas Asia tegul, man paraso kiek ir kokiu, ir tada koreguojam, tvarkom :-) Patiks kokybe, tai dar pabendrausim :handshake:, nepatiks nebendrausim :D

Magus:
Prisijungiant prie būrio, porą paimsiu ir aš  :bandit:

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrisijungiant prie būrio, porą paimsiu ir aš  :bandit:

--- Baigti citatą ---

Butinai tada su azija kontakta gaudyk, ir pasakyk kokiu modeliu nori.

Daliuz:
o neįtakoja mėtymui toks vidurio išpjovimas?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją