Visa kita > Skelbimai

Parduodu NINJA SHURIKEN "žvaigždutes" metymui.

(1/9) > >>

HARDCORE:
Parduodu NINJA SHURIKEN "žvaigždutes" metymui :nindze:. Skirtos treniruotem ar tiesiog laisvalaikiui metyt vietoy peilio :-). Astrios ir gerai sminga. Yra 4, 5, 6, 7, 8 asmenu (ir formu). 1 vnt kaina 10lt. Na imant kelias, dar kazkiek paderinciau kaina:) Kaune galima ir atsiimti, o i Vilniu atvezciau nes tenka daznai buti, kitur galiu nusiusti:).

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiParduodu NINJA SHURIKEN "žvaigždutes" metymui :nindze:. Skirtos treniruotem ar tiesiog laisvalaikiui metyt vietoy peilio :-). Astrios ir gerai sminga. Yra 4, 5, 6, 7, 8 asmenu (ir formu). 1 vnt kaina 10lt. Na imant kelias, dar kazkiek paderinciau kaina:) Kaune galima ir atsiimti, o i Vilniu atvezciau nes tenka daznai buti, kitur galiu nusiusti:).

--- Baigti citatą ---

Atsiųsk man foto į asia@ninjutsu.lt.
Pajamsiu gal kažkiek.

HARDCORE:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsiųsk man foto į asia@ninjutsu.lt.
Pajamsiu gal kažkiek.

--- Baigti citatą ---

Foto cia.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Shade:
Paimčiau 2, pasirezervuoju kai VIlniuje būsi   :bandit:

Zen:
6 ir 7 ashmenu kohga. pora paimchiau pabandymui.galima butu saleje ir ishbandyti. Nuotraukoje nesimato dydzhiu tai turiu itarima kad gali buti mazhokos. 4 spygliu kohga paimchiau kokiu 10 ( jei tokios kaip pas mane.)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją