Pagrindines diskusijos > Treniruotės

HIIT treniruotė ištvermei

<< < (15/18) > >>

Zigmas:
Na nėra parašyta. Aš bėgau Dainų slėnyje. Nežinau kiek ten metrų galėtų būti gal 50, gal mažiau. Kitą kartą turbūt bėgsiu trumpesniais laiptais. O šiaip pats principas treniruotės geras? Man atrodo čia visai nemažas krūvis gaunasi, tai kiek kartų per savaitę galimą tokią treniruotę daryt?

Dainiux:
Zigmai- sunku kažką patart iš video...Reikia matyt KAIP Tu tą darai. Tada aš galėčiau Tau kažką patart. Dabar moterys pas mane eina...Viena atėjo, prisiprašė treniruočių svorio metimui...Valgyt leidau praktiškai viską, bet rezultatas geras. geri darbai irgi greit sklinda  ;-) Ryt pokalbis su dar viena. Bet aš pasakau iš anksto- aš nesudarinėju programų- aš žiūriu, kaip Jūs tą darysite kiekvieną kartą. Va tada aš galiu kažką pasakyt...Visa kita...Viskas veikia, tereikia į tai įsigylint ir dirbt...
Pumai- labai norėčiau pamatyti žmogų, kuris tiek trniruojasi per dieną  :chmm: Gal kažko nesupratau, bet tam, kad pašokinėti apie 12 tūkstančių kartų per virvutę- tikrai tiek nereikia ruoštis. Šokinėdavau po pusę valandos apie 4 tūkstančius. Be pasiruošimo. Šiaip, dėl įdomumo salėje sukirsdavome ir šokinėdavom  :-) Ir dar. taip pat norėčiau pamatyti žmogų, kuris po tokių krūvių 60kg. štangą stumia 100kartų.... :respect: Nežinau. Man kažkas nepaprasto.Super tada paruošimas pas jį  :clap:

Zigmas:
Bet ten paprasti pratimai, manau, kad daugmaž taisyklingai aš juos darau. Badysiu taip treniruotis dar šią ir kitą savaitę. Nepakenks, manau. O nuo rudens vėl į klubą :maisas:

Zigmas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiReiks išbandyt šią savaitę, pasidalinsiu įspūdžiais.

--- Baigti citatą ---

Bandei gal? ;-)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBandei gal? ;-)

--- Baigti citatą ---
Jau išbandžiau. Pasirinkau statų smėlingą šlaitą +/- 40m. Visa avantiūra užtruko 13:52. Paskutinius užbėgimus raudojau balsu. Taip sakant užskaitau.
Tik kaip ir minėjau, tai gali būti vienas iš standartinių krosfito WOD'ų. Kasdien to daryt neverta, bet įmaišyt į kitas giminingas treniruotes visai gerai.

Trumpai - PATIKRINTA, mitas nesugriautas :D :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją