Sveiki, taigi buvo toks nutikimas man su draugu buvo olandijoje, ir noreciau jusu nuomones isgirst, kokios klaidos buvo daromos ir ar buvo galima kazkaip to isvengti. Taigi nauju metu vakaras, susitikom dar su pora pazystamu is mokyklos, nuejom pas drauga i namus, bet jau lyg ir laikas saliutus buvo pradet saudyt tai isejom i lauka, pradejom vaiksciot per kvartala, nesemes vyno buteli naujiem sutikt, nieko stipraus daugiau neturejom ir patys dar negirti, taigi vaiksciojam ir stai prie tu riedlensciu ir bmx aiksteles ziurim vyksta inteligentu susiburimas, apie 15 balsa kelianciu marmuziu, na mes tik 4, bet ir problemu nejieskom, po poros minuciu priejo pora smagiai nusiteikusiu "bachuru", jau galvojom kad problemu jieskos, bet pasirodo kad vos nevisa ta kompanija geri draugai su vienu is mano pazystamu su kuriuo atejom, na tai linksmai nusiteike atisidarem vynelio butelaiti ir isgerem po pora gurksniu ratuku, tada ir prasidejo "pespridelas" patys nesupratom kas vyko, vis daugiau snukiu pradejo sukt link musu puses, piktai nusiteike, na mes nepriesiski likom sedet kur ir sedim, kol tie durneliai nepradejo i mus saliutu saudyt, tada jau aisku kad jie graziuoju neatejo sneketis, bet visdelto patys dar neziange artyn, tiesiog "pizdavojasi" saliutus saudydami link musu, na tie saliutuai irgi nesmagu kai prie ausu skraido, nu tai primetem kiek ju kiek musu, ir skaiciai nelabai smagus atrode, tai mes tiesiog apsisukom ir patraukem biski toliau nuo ju, na vel prisedom kol neatbego pora marozu is tos grupuotes, na ir prasidejo is ju puses lojimas, kas tau yra, ko ziuri, kokios problemos, na ka palojo vyrukai ir pradejo atgal zingsniuot, bet vienam koja labai niestejo ir dar greit pribego ir vyno bonke sudauze, nu ka mes dar tvardomes, pradejom zinksniuot link namu, ir girdim kaip atbega ta visa grupuote piktu individu, na ka ir iskart atsirado vienas is grupuotes "erelis" grupes vadas, jis iskart pradejo lot ant visu, ka jus cia darot, ko ziurit, valinkit n* is kiemo ir t.t. mes kai ramius nervus bandom islaikyt ir be mustiniu pasisalint is padeties ziurim su draugu, kad kiti du pazystami slides tepa, na ka likom dviese su draugu pries 15 marozu, ir cia prasidejo mustines, grupes vadeiva pradejo aiskint savo draugeliam, kad jie pradetu mus kalt, bet jie vis susilaikydavo kol vienas susna, 15 metu pastume mano drauga, na tas jis atgal, ir prasidejo svente, jau galvojom kad mum pipec pries tiek snukiu bus, na ka draugo smugis pirmas buvo tam grupes ereliui, kuris po to pypliaus pastumino bego tiesiai i mano drauga, na draugas nepescias vienu smugiu pagulde ereli, tada prisoko visa grupuote, taciau puole neagresyviai ar kaip cia pasakius, kazkaip keistai, musikavosi rankom, bet nepataikydavo niekaip, tai vis bandydavo lipt ir laikyt, na man net paciam keista buvo kaip dar po puses minutes tam ju rate mes dar stovim su draugu, tie vis dar soka ir musikuojasi kaip malunai, tiesiog keistai atrode man vienas ant nugaros uzsoko, jau galvojau kad nuverst ir bus koju balius, bet man nieko nedarant pats nugriuvo ant masinos kapoto
na tokios ir mustynes davem tiesiog i dantis tai grupei, ne visiem zinoma, 3-4, kitus ant zemes pavartem, mustynes ivyko istikro gan greitai, viena patesem ant zemes, kitam nosis luzo, vienam smegenu sutrenkimas buvo, kiek paskui girdejom is zmoniu kurie juos pazysta, ir nieko neatsimena kas jam buvo, kitam veidas pagrazintas buvo, na tai pamate kad dar atsilaikem prie sita banda, ir kelia atsilaisvine, nes jau nebetiek daug ir apsuke buvo, dejom i kojas, tie dar vytis bande bet nesigavo, matyt draugus nuo zemes rinko
na tai issikvietem mentus, norejom primi pranest nes zinom jei jie pirimi apsirasys , mum blogiau bus, nes mes uzsenieciai, o jie ten gyvena ir tautybes turi, tai ka mentai atvaziavo paime musu informacija, ir tiesiog nuvaziavo, dar bande kazka jie ten ju jieskot, bet visi issilankste buvo, taigi, po poros savaiciu, gavom laiskus is mentu, laiske buvo rasoma kazkas tokio kad, uz stipru sumusima gresia iki 800 euru bauda, taciau dave laikotarpi 6 menesiu per kuri jeigu i mentus nepapuolat nereiks moket, taigi likom kalti, uzpuolikai nenubausti. Taigi kokios nuomones? kokie patarimai?