AutoriusTema: Vienas pries kelis  (Skaityti 83637 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Vienas pries kelis
« Atsakyti #405 įjungtas: 2012 Sau 11, 22:46:56 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Per kaimiečių "medikų" išvadas vos pusseserės sūnus nenumirė. Analogiška situacija, tik kad neleidom kaimui numarinti jauno žmogaus, pastatėm iš karto į vietą, kai balsą parodė. Eilinį kartą įsitikinau, pamatei kaimo gydytoją - nudėk, kol jis niekam nepakenkė  :E

P.S. Kaimiečiai nustatė girtumą, kai profesionalai po poros parų atliko sudėtingą smegenų operaciją. Manau vienareikšmiškai visi Lietuvos gydytojai kasmet turi atlikti rimtas atestacijas, kurios įrodytų jų kvalifikaciją, nes jei tokių gaidelių išvadomis būtume patikėję..........

Saxum, čia žinok galėtų atskirą temą apie sveikatos priežiūros, ir visas kitas viešasias ir valstybines įstaigas, ir apie tai kaip su jomis kovoti. :-)
Kitaip tariant snukių daužymas ten nelabai praeis, bet žinojimas subtilesnių gudrybių, kaip išvengti, nepasiduoti ir nugalėti čia bet kam praverstų. :-)
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

breezex

• Svečias
« Atsakyti #406 įjungtas: 2012 Geg 14, 00:30:38 am »
Man buvo taip atsitike.... Mano nuomone, Jei esate uzdaroj patalpoj (name ir t.t) tai sokit i kampa ir laukit kol jums bandys trenkti, jei trenks, pasitraukyte ir trenkite atgal....
Jei esate gatveje, tai bandykite begti, arba imkite koki tvirta daikta ir mojuokite :DDD

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #407 įjungtas: 2012 Geg 14, 01:12:48 am »
Man buvo taip atsitike.... Mano nuomone, Jei esate uzdaroj patalpoj (name ir t.t) tai sokit i kampa ir laukit kol jums bandys trenkti, jei trenks, pasitraukyte ir trenkite atgal....

Nebegaliu..

Jei rašot kažkokius komentarus, kuriuos skaito DAUG žmonių, ir kur didžioji dauguma yra "besiformuojančios nuomonės stadijoj" - būkit malonūs netrydaliokit nesąmonių.
Ar esi kada pasislėpęs kampe ir laukęs, kad tave kas nors trinkteltų, ir galėtum kažką spręst? Ir jei sulendi į kampą tai kaip tada "jei trenks, pasitraukyte ir trenkite atgal....". Kur traukYtis, kai kampe jau apsigyvenai?
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #408 įjungtas: 2012 Geg 14, 07:47:55 am »
Jei esate gatveje, tai bandykite begti, arba imkite koki tvirta daikta ir mojuokite :DDD
Nežinau aš tai nesu kovinės savigynos meistrė, bet tikrai taip nedaryčiau (na bent jau aš tai tikrai nemanau, kad iš vieno smūgio 3 forsus padaryčiau  :nezino: ). Aš visų pirmą užkalbinėčiau dantis, meilikaučiau, siūlyčiau alus ir slinkčiau toliau nuo kampo link išėjimo... o tada jau į kojas. Na aišku turbūt būna įvairios situacijos...jeigu jūs sveriate 200 kilogramų ir esate 2m ūgio ir turite akis pakaušyje, kad jums niekas peilio nugaron neįsmeigs...Tada prašom bandykite savo laimę...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #409 įjungtas: 2012 Geg 14, 08:29:36 am »
:-] Matyt, tame kampe tamstai smarkiai daužė per galvą.
Reikia bukiausio posto konkursą paskelbt. O tai vis randi kokių perlų stliuje :,, nū, komet tau smuog komi nuors, rek smuogt atgalios arbo lyst in kompo ir ti apsišekt". ( minėtas tekstas nėra kokios atskiros tarmės, o maišytas, kad žemaičiai nesupyktų).
« Paskutinis taisymas: 2012 Geg 14, 08:31:48 am nuo arimanas »
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #409 įjungtas: 2012 Geg 14, 08:29:36 am »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #410 įjungtas: 2012 Geg 14, 08:44:01 am »
o as manau geriausia laikyt distancija ir paleist kamehames banga  :chmm:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

breezex

• Svečias
« Atsakyti #411 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:02:29 pm »
jus laikote mane debilu?
zmones, jums ka geriau kad jums i nugara suvarytu peili ?
Dabar pagalvokit patys kas yra bukas

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #412 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:02:41 pm »
Geriausia butu uzsidaryti tualete  :kikena:
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #413 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:04:44 pm »
:-] Matyt, tame kampe tamstai smarkiai daužė per galvą.
Reikia bukiausio posto konkursą paskelbt. O tai vis randi kokių perlų stliuje :,, nū, komet tau smuog komi nuors, rek smuogt atgalios arbo lyst in kompo ir ti apsišekt". ( minėtas tekstas nėra kokios atskiros tarmės, o maišytas, kad žemaičiai nesupyktų).
Aš tai įtariu čia tas variantas, kai žmogeliui nusišypsojo laimė. Tiesiog apsistumdė biški  su kokiais vaikigaliais ir laimės pilnos kelnės, kad apsigynė. Man gi irgi taip buvo kai tik wt pradėjau lankyti, vieną klasioką biški už bajerius pas medicinos seselę priverčiau apsilankyti. Tai jau buvau įsitikinusi, kad esu kiečiausia ir kad wt tikrai mirtina technika (o iš tikro tai tiesiog netyčia pasisekė). Mano nuomone gatvėje apsiginti tai kaip laimėti loteriją...Kai taisyklių nėra nors ir koks boksininkas bebūtum nežinai ar kol du tave kalbins trečias tau į nugarą peilio neįsmeigs. Manau galima papasakoti savo patirtį, kad kiti pasimokytų iš tavo klaidų...Bet sakyti "ir jūs visi darykit kaip man buvo" yra nesamonė...
Kaip man buvo pavyzdžiui tris metus wt atidirbinėjau judesius ale savigynos, ką daryti kai gatvėje nepažįstamas bachūras kabinėjasi. Ir akurat situacija beveik standartinė šimtą kartu atidirbta (kai prieina ir iš šono apkabina) ir aš stovėjau sutrikusi ir bandžiau galvot ką čia daryt nuo ko pradėt iš kurios rankos...į katrą pusę suktis (kol galiausiai jį mano draugas nustūmė). O aš stovėjau sutrikusi nieko nedariau nieko nesakiau. Ir dabar tik pamąsčiau, kad savigyna nereiškia, kad tu turi taisyklingai atlikti visus judesius kuriuos mokeisi ir ,kad tavo užpuolikas turi gulėt  ant žemės ir nejudėt po tavo smūgiu (kaip per  demonstracijas) . Užtenka tik sugebėti išsilaisvinti jei tave laiko ir bėgti... O aš stovėjau ir mąsčiau apie mirtinas wt technikas, vietoje to, kad padaryčiau, bet kokį staigų judesį ir bėgčiau (juk jis manęs net stipriai nelaikė)  :banging:  . O tie išdidūs vaikinai kurie sako, kad reikia muštis, o ne bėgti, nes "lėva" būt bailiu, tegul pagalvoja, kas geriau būt bailiu ar lavonu...

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #414 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:12:20 pm »
jus laikote mane debilu?
Tai taip lengviau tau į pilvą peilį suvarys...tai koks skirtumas tau į nugarą ar į pilvą? O jei rimtai tai kaip tik turėtum kambaryje judėti taip, kad matytum visus blogiečius prieš save ir žiūrėt, kad neužspaustų į kampą ir bandyt pabėgt iš patalpos...

« Atsakyti #414 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:12:20 pm »

Atsijungęs estras2000

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2011
  • Žinutės: 183
  • Amžius: 29
  • Vieta: Jonava

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Deivis Destras
« Atsakyti #415 įjungtas: 2012 Geg 14, 19:58:02 pm »
neperseniausiai išbandžiau metodika su draugais vienas prieš tris na ir pagal teorija geriausia stovėt prie sienos , kad niekas neužslinktų už nugaros ir judi i šoną tai gavos taip , kad kol speji trinktelt viduriniajem ir traukies i sona nespeji ir vistiek gauni i barzda  :kikena:
Treniruok kuna , saugok siela

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #416 įjungtas: 2012 Geg 14, 20:01:11 pm »
jus laikote mane debilu?
Dėl bukumų - įspėjimas.

O dėl stovėjimo kampe, gal ir geras variantas, jei visiškai nėra jokio kito varianto. Vis mažiau pisių, iš kur gali pult. Bet jei jau užspaudė, tai nelabai kur ir pabėgsi nuo minimum keturių kulokų tiek pat kojų...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

breezex

• Svečias
« Atsakyti #417 įjungtas: 2012 Geg 14, 21:15:20 pm »
Mano manymu kampas yra geras varijantas, nes mano nuomone geriausias budas apsiginti tai nesmogti priesui kol jis tau nesmogia :]
Uzsiimu dziudo, ir kiek kartu esu turejes tokiu problemu tai stodavau i kampa, kai matau kas ranka istiesia arba smogti bando pagaunu ir numetu i sonus :]
Techniku yra daug, bet jei jau gali padaryti zmogu nekeiksminga (metimai i salis, koju kabinimai) tai cia gera ginyba...
Aisku kartais tas dziudo nepades, Teks trenkti ir is kumscio ar kojos...
Tik reikia tureti proto, ar zmogu pribaigti 1 smugiu, ir kad kiti tave suspardytu, ar laikyti visa situacija kontroliuojama ir grakscia saugotis :]
Aisku buna ir taip kad uztaiko, tai jau tada mielasis tau galas :D
bet tai tik turekit proto ir tiek... Sutinku su tavim NiceGirl, Visada mustis nereikia, Bet Begimas yra begimas....
o Sakai peili i pilva???
Patikek, kai zmogus sportuoja, Jo reakcija lavinasi :] gerai galvodamas, niekada negausi peili i pilva ;]

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #418 įjungtas: 2012 Geg 14, 22:00:47 pm »
Na, atleisk, gal ir persmarkiai užstūmiau, bet laukti, kol trenks įsispraudus į kampą... Taigi užkapos. Reik judėt, judėt, judėt, o kai jau įspraus kampan, tai stengtis išgyvent. Kampas reiškia, kad stovi ir valgai smūgius. Reiškia, iki esamos situacijos padaryta daug klaidų. Pats paskutinis variantas. Apskritai, yra momentų, kada pirmas turi kirst, nes kai jau pradės mušt, tai bus šakės, jei neturėsi psichologinio pranašumo. Prieš vieną- du nevykėlius gali ten čiaką norisą laužt, o vat prieš kelis ,,ambalus"-kampas lygu smertis.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #419 įjungtas: 2012 Geg 14, 22:20:44 pm »
nes mano nuomone geriausias budas apsiginti tai nesmogti priesui kol jis tau nesmogia :]

o reik sulaukt kol priešas pataikys ar ne?
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

« Atsakyti #419 įjungtas: 2012 Geg 14, 22:20:44 pm »