Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Kaip jūs nuraminate protą prieš varžybas?
lakuka:
Norėjau jūsų paklaust, kaip išliekate ramūs ir šalto proto prieš varžybas[jei išliekate]? Juk labai svabru tinkamai nusiteikt, kad kovos metu "nemalt šū**", o dirbti tai, kas svarbu ir reikalinga kovos metu.
Man artėja labai svarbios varžybos. Fizinis ir technikos pasiruošimas, atrodo, neblogas. Beliko tik, kad galvoje viskas būtų tvarkoj. Teisingai nusiteikt psichologiškai/morališkai. Juk dažnai tai lemia, kuris kovotojas nugalės. :knockout:
Taigi, papasakokit, kaip jūs nusiraminate prieš varžybas?
Rasheed:
Klausau muzikos per CD grotuvą, o kai kova jau visai arti - tada sėdžiu užsimerkęs ir stengiuosi apie nieką negalvoti :)
lakuka:
taip, muzika geras dalykas :yes:
aš ir klausau kokios užvedančios muzikos, bet taip sunku išlikt ramiai ir šaltai mąstyt..
yoshida:
Viskas ateina su laiku :) Kuo daugiau varzybu dalyvausi, kuo daugiau metu turesi, tuo lengviau bus susitvarkyti su jauduliu... As, kai buvau jaunas jaudindavausi, nors varzybos budavo vos ne kas dvi savaites. Dabar gi, kazkaip tai praejo viskas, lieka tik nedidelis virpuliukas :) O pries kova tai padarau toki trumpa intensyvu apsilima... Kai atsistoju pries priesininka, ziuriu i ji ir galvoju: "dabar tai jau tau piz***" :)
Tomasas:
lakuka, gal lauki vasario 19d?
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją