Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Kaip jūs nuraminate protą prieš varžybas?
Rasheed:
Chi chi aš irgi laukiu... :D
Tomasas:
Jau nebedaug ir laiko liko:) Vasario 19d. daug kas laukia labiau negu vasario 16d. arba vasario 14d:)
lakuka:
Taip, laukiu. Labai laukiu.
Svarbi dienele.. :shock:
O tai cia ziuriu kyokushinkaistu prisirinke :rolleyes:
Saxum:
--- Citata ---Norėjau jūsų paklaust, kaip išliekate ramūs ir šalto proto prieš varžybas[jei išliekate]? Juk labai svabru tinkamai nusiteikt, kad kovos metu "nemalt šū**", o dirbti tai, kas svarbu ir reikalinga kovos metu.
--- Baigti citatą ---
Aš tai skaitau, kad nereikia būt visiškai ramiai ir šaltai kaip ledas, reikia turėt sveiko sportinio pykčio, užsidegimo, energijos, eit į kovą su nusiteikimu, kad kaip yoshida rašė, "tau pyzd...." :punch1: (čia apie priešininką kalbu, jeigu ką ;))
--- Citata ---
Man artėja labai svarbios varžybos.
--- Baigti citatą ---
Jau visai arti...
--- Citata ---
Fizinis ir technikos pasiruošimas, atrodo, neblogas. Beliko tik, kad galvoje viskas būtų tvarkoj. Teisingai nusiteikt psichologiškai/morališkai. Juk dažnai tai lemia, kuris kovotojas nugalės. :knockout:
--- Baigti citatą ---
Pabandyk saviitaiga užsiimti :D Efektyvus metodas :D Turi sau įsikalti į galvą, kad esi nenugalima, turi būti tikra savo pergale, galvoje neturi likti nė menkiausio abejonių šešėlio... Prieš pat kovą bandyk save užvesti, "įsiutinti"... Kai smegenys tuom patikės, jie pasiųs tinkamus impulsus kūnui, kas suteiks daugiau energijos ir valios.
yoshida:
Gal varzybos Vilniuj? Sestadienis, tai gal nueiciau paveizet :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją