Sportas > Smūginis sportas

Koshiki karate

<< < (8/8)

arimanas:
Kaip žmogus iš šalies pasakysiu: nelabai išmanau karate, bet vienas kata atlikimas man gali atrodyt labai estetiškai, kits gi - neestetiškai. Tai pastarasis atrodo neestetiškai. Neišbaigti judesiai, nėr fiksacijos, kaip pas kitus, lyg ir užpakalis kažkoks atkištas, lyg ir pusiausvyros nėr... Gal amžius, gal požiūris.

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKad man tai viskas kas tame video, tai liūdnokai atrodo :) Aišku, gal amžius daro savo ir visi judesiai bet kokie :) bet vistiek kažkaip ne kaip žiūrisi. Gal jam karate do technika nelabai sekėsi, tai į kūrė Koshiki, kur daroma, bet kaip? čia šiaip retorinis klausimas :)

--- Baigti citatą ---

Techniškai Jis tikrai neblizga ir neblizgėjo, manau...Kodėl? technios nepragersi-jei ją susikrovei, tai turėsi. Ypač, jei kartas nuo karto pavirini tą vandenėlį. Tam puikių pvz.yra daug. Kad ir shotokan meistrai: Kagava, Tanaka. O tas stilius?  Aš manau, kad čia, vis dėl to, akcentas yra kovoms. Taisyklės tokios, kad dalyvauti gali tiek šotokanistai, kudo, taekvondo ir t.t. atstovai. O tai padaryta vėl, geografijos plėtimui. Juk brolis ( ar sesuo) kudo yra labai labai panašus ( net truputį geresnėmis taisyklemis kovotojams), tad konkurencija tarp jų visada bus ( net dėl meistrų atsiskyrimo vienas nuo kito) didelė. O skiriasi jos mažai. Kudo kata aplamai išėmė ir nesuka galvos- sportinis, kontaktinis karatė su apsaugom ir viskas. Čia bandoma eiti gyliau...Tik vėl-ar tikslinga? nes man net jaunimas ten nelabai techniškas, jei ką  :chmm: Kas lieia kata, ne kovas. Ten kovų grožį pamaitina kitų sporto šakų atstovai- taekvondo ir t.t. O va kata...Na, man ji-nesusipratimas.

Dainiux:
Na, per tas kaletą dienų pamačiau tą virtuvę iš vidaus. Taip, augti yra kur. Vyko Europos koshiki Cup Turnyras. Britai, Azerbaidžanas, Rusija, Ukraina, Lietuva ...Kas liečia kata- buvo darančių gerai, man, kaip sotokanistui priimtinesniu variantu- kime ir visa kita. Bet pastebėjau, kad darantieji, ko gero, ir yra atėję iš shotokan :) darė kata UNSU, kuri beveik niekuom nuo shotokan nesiskyrė. Kovos abejonių nepalieka- yra kur augti techniniu požiūriu dalyviams, tačiau pilnas kontaktas daro savo- gerai jos atrodo . Noriu pasidžiaugti, jog mano sūnus Eimantas suaugusiųjų grupėje iki 82kg.laimėjo II ąją vietą. Pirmos varžybos, likau patenkintas, bet ne Laimingas :) Yra kur augti ir tai yra gerai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją