Sportas > Smūginis sportas

Koshiki karate

<< < (7/8) > >>

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

M.Hisataka , mokyklos įkūrėjas. Technika.
p.s. už kadro matau pažystamus veidus  :D

Smauglys:
Labai nustebino kata. Shotokan atstovo akimis te begalė netikslių judesių ir net esminių karatė principų pažeidimų. Negi vienu žodžiu aibūdinami kovos menai taip gali skirtis?  :nezino: :chmm:

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabai nustebino kata. Shotokan atstovo akimis te begalė netikslių judesių ir net esminių karatė principų pažeidimų. Negi vienu žodžiu aibūdinami kovos menai taip gali skirtis?  :nezino: :chmm:

--- Baigti citatą ---
Man aplamai kartais atrodo, jog jie daro ką nori -jokios sekos, minties, jau nekalbu apie karate BŪTINĄ aspektą- KIME. Mae geri - kažkoks mostas. Nežinau, man daugiau kapoeira, nei karatė, jei žiūrėti iš kata pusės. Nėra kata. O karatė be kata...Bet čia greit lipdyta, kad paleist į apyvartą.  Bet čia akcentas ir buvo daromas kovoms, varžybomas. O čia daug panašumų su shotokan- greitis, distancijos skaitymas, taimingas. Man viena, kas kliūna- kata. Liūdnoka ji tame stiliuje. 

Dainiux:
Lapkričio 29d. Panevėžyje, "CIDO" arenoje vyks Europos koshiki karatė Taurė. Daugiau info įmesiu vėliau, bet diena tikrai nesikeičia, vieta taip pat.

Tomasas:
Kad man tai viskas kas tame video, tai liūdnokai atrodo :) Aišku, gal amžius daro savo ir visi judesiai bet kokie :) bet vistiek kažkaip ne kaip žiūrisi. Gal jam karate do technika nelabai sekėsi, tai į kūrė Koshiki, kur daroma, bet kaip? čia šiaip retorinis klausimas :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją