AutoriusTema: Ginklas savigynai  (Skaityti 189039 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ginklas savigynai
« Atsakyti #510 įjungtas: 2008 Bal 03, 20:53:02 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu gi tu neeisi issitraukes savo kindzala ir mosikuosi visem panosei as sakydamas: -as turiu peili!
Reikėjo skaityti mano ankstesnius postus šia tema  :-P     O būtent apie situaciją ,kai vyrukas apsigynė prieš tris "mosikuodamas" atsuktuvu.   

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #511 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:01:55 pm »
Reikėjo skaityti mano ankstesnius postus šia tema  :-P     O būtent apie situaciją ,kai vyrukas apsigynė prieš tris "mosikuodamas" atsuktuvu.   
Jei snekam apie lochus tai ir 10 galima be atsuktuvo sumusti, bet jei koks normalus ir dar koki boksa metus du palankes, tai greitia gausi pora kabliu per snuki ir gulesi be telefono ir pinigines....
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #512 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:05:49 pm »
Labai abejotinas teiginys. Kas iš to ,kad aš turiu ginklą kišenėje? Užpuolikas jo nemato ,todėl nebijo. Jeigu mane nori apiplėšt tai: 1.Liepia draugeliams mane laikyti už rankų. 2. Išsitraukia peilį ir prikiša man prie gerklės. 
Abu variantai man nebeleidžia išsitraukti ginklo ir pasipriešinti. Abu variantai yra realūs, taip "dirba" gatvėse. Beje, tai atliekama staigiai ,netikėtai, pokalbio metu. Tad net nespėsi suprasti ,kad jau laikas pradėti gintis.   :-(
Kitas variantas yra žaibiški užpuolimai. Tada tave prajungia, iškrausto kišenes ir dingsta. Šiuo atvėju paslėptas ginklas irgi neduoda naudos  :luztu:   
Su 2-uoju variantu teko susidurti ir man. Tik prie manęs trise priėjo netikėtai, vidury baltos dienos ir nesikalbėjo.
O kas sako, kad ginklą reikia būtinai laikyti kišenėje? Pamatei įtartiną kompaniją, slapčia pasirengei gynybai, t.y. nusiteikei psichologiškai, nepastebimai parengei naudoti turimas priemones (nemačiom ištraukei iš kišenės peilį). Jei įtarimai dėl kompanijos nepasitvirtino, o ta įtartina kompanija liko toli toli už nugaros, viskas vyko ramiai (niekas nepuolė), ramiai vėl gali įsidėt atgal į kišenę.
O kai tave išjungia žaibiško užpuolimo metu, tai net viešai demonstruojamas ginklas (pvz., peilis) čia jokiu būdu nepadės.   

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #513 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:14:09 pm »
Jei snekam apie lochus tai ir 10 galima be atsuktuvo sumusti, bet jei koks normalus ir dar koki boksa metus du palankes, tai greitia gausi pora kabliu per snuki ir gulesi be telefono ir pinigines....
Nu nieko nesupratau   :nezino:   

O kas sako, kad ginklą reikia būtinai laikyti kišenėje? Pamatei įtartiną kompaniją, slapčia pasirengei gynybai, t.y. nusiteikei psichologiškai, nepastebimai parengei naudoti turimas priemones (nemačiom ištraukei iš kišenės peilį).   
Teisingai, ginklas turi būti "koviniam parengime". Bet matai, pagal tavo aprašymą ,peilio panaudojimo išvengti nepavyks (ar teko pjaustyt žmogų?), o mano atvėju galima kovos išvengti. Žinoma aš čia aprašiau patį faktą apie ginklo ištraukimą, bet yra ir kitas momentas - psichologija. Akių kontaktas ,kalba ir pan. Turi parodyti ,kad ginklą tu tikrai panaudosi ,tai atbaido daugumą šakalų. Nors ne visus.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #514 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:25:56 pm »
Nu nieko nesupratau   :nezino:   

Teisingai, ginklas turi būti "koviniam parengime". Bet matai, pagal tavo aprašymą ,peilio panaudojimo išvengti nepavyks (ar teko pjaustyt žmogų?), o mano atvėju galima kovos išvengti. Žinoma aš čia aprašiau patį faktą apie ginklo ištraukimą, bet yra ir kitas momentas - psichologija. Akių kontaktas ,kalba ir pan. Turi parodyti ,kad ginklą tu tikrai panaudosi ,tai atbaido daugumą šakalų. Nors ne visus.

Nu nzn kaip galima nesuprast... Kai puola lochai kad ir 10 gali pulti gali juos be peilio nuvyti... O jei puls vienas, bet kokius 2 metus boksa lankes, ciuvas ir tu nespesi jam nieko padaryti o jau gulesi ant zems...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #514 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:25:56 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #515 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:31:01 pm »
Nu nzn kaip galima nesuprast... Kai puola lochai kad ir 10 gali pulti gali juos be peilio nuvyti...
Esi susitvarkęs bent su dviem lochais? Trimis? Vienu....?  :crazy:       

O jei puls vienas, bet kokius 2 metus boksa lankes, ciuvas ir tu nespesi jam nieko padaryti o jau gulesi ant zems...
Ir ką tu tuo nori pasakyt?  :nezino:   

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #516 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:32:48 pm »
Pasikartosiu. Tuos šakalus, kuriuos iš viso galima atbaidyt, atbaidysi ir nedemonstruodamas savo ginklo. O jei užpuolikai ne iš tų atbaidomųjų (iš anksto taigi nežinai, kokie tie užpuolikai - atbaidomi ar ne), tai prarasi svarbiausią savigynos kozirį - netikėtumo faktorių.
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 04, 07:39:10 am nuo Skeptikas »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #517 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:35:19 pm »
Esi susitvarkęs bent su dviem lochais? Trimis? Vienu....?  :crazy:       

Ir ką tu tuo nori pasakyt?  :nezino:   
Ne bet, ziurint kas ka vadina loxais. As loxa vadinu toki kuris stovi ir ziuri kol tu dubasiniesi...

As tuo noriu pasakyti kad tau bus  :punch: :amen:

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #518 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:36:18 pm »
[quote author=Nialas link=topic=27.msg44228#msg44228 date=12072   

Pasikartosiu. Tuos šakalus, kuriuos iš viso galima atbaidyt, atbaidysi ir nedemonstruodamas savo ginklo. O jei užpuolikai ne iš tų atbaidomųjų (iš anksto taigi nežinai, kokie tie užpuolikai - atbaidomi ar ne), tai prarasi svarbiausią savigynos kozirį - netikėtumo faktorių.

O gal tiesiog nuojauta ar tas banditas atbaidomas ar ne :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #519 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:41:45 pm »
Absoliutinam?   :ne:   Pažystu "kirstukų" kurie mėgsta muštis gatvėje. Be ginklo jų tikrai neatbaidysi, nes jų tikslas yra tave primušt. O vat jeigu tu jiems parodai ,kad nenori su jais 'žaisti' ir kaip argumentą išsitrauki ginklą....  :chmm:    Aš sakau, tai pravertė realybėje. Peilis yra rimtas argumentas. O ginčas čia gavosi visiškai tuščias. Mano nuomonės nepakeisit ,nes aš neužsiimu teoriniais išgalvojimais, o kalbu apie tai kas realiai žmogui padėjo išvengti konflikto :ruko:   Pamąstymai lygyje "kas būtų jeigu būtų" man atrodo juokingai   :nezino:   

« Atsakyti #519 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:41:45 pm »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #520 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:44:45 pm »
Absoliutinam?   :ne:   Pažystu "kirstukų" kurie mėgsta muštis gatvėje. Be ginklo jų tikrai neatbaidysi, nes jų tikslas yra tave primušt. O vat jeigu tu jiems parodai ,kad nenori su jais 'žaisti' ir kaip argumentą išsitrauki ginklą....  :chmm:    Aš sakau, tai pravertė realybėje. Peilis yra rimtas argumentas. O ginčas čia gavosi visiškai tuščias. Mano nuomonės nepakeisit ,nes aš neužsiimu teoriniais išgalvojimais, o kalbu apie tai kas realiai žmogui padėjo išvengti konflikto :ruko:   Pamąstymai lygyje "kas būtų jeigu būtų" man atrodo juokingai   :nezino:   
Be "kas butu jei butu" tu isvis negaletum galvoti nes turi kazkokia situacija isisvaizduoti..

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #521 įjungtas: 2008 Bal 03, 21:47:17 pm »
Be "kas butu jei butu" tu isvis negaletum galvoti nes turi kazkokia situacija isisvaizduoti..
Nu tai aš ir įsivaizduoju situaciją ,kuri realiai įvyko. O išvedžiojimus daryti naudingiau salėje.  :punch:  :punch:  :punch:

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #522 įjungtas: 2008 Bal 03, 22:08:57 pm »
Nu tai aš ir įsivaizduoju situaciją ,kuri realiai įvyko. O išvedžiojimus daryti naudingiau salėje.  :punch:  :punch:  :punch:
Jei tu issivaizduoji situacija kuri realiai ivyksta tai ir yra "kas butu jeibutu" nes dabar taip nera ir nezinai kada taip gali buti, ir cia niekas nieko neisvedzioja, tik patys sau vedziojates sunis po parka ir aiskina kad kazkas nusisneka...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #523 įjungtas: 2008 Bal 03, 22:18:56 pm »
Jei tu issivaizduoji situacija kuri realiai ivyksta tai ir yra "kas butu jeibutu" nes dabar taip nera ir nezinai kada taip gali buti,
Ne, aš kalbu apie tai kaip buvo. O man bando įrodyt ,kad žmogus padarė klaidą rodydamas ginklą ,nes.........     Liko gyvas, sveikas, ir nepateko į kalėjimą už žmogžudystę.   :E

ir cia niekas nieko neisvedzioja, tik patys sau vedziojates sunis po parka ir aiskina kad kazkas nusisneka...
Ir vėl nieko nesupratau   :nezino:

Pasikartosiu dar kartą. Ginklo panaudojimas žalojimui ir psichologiniam spaudimui yra du visiškai skirtingi dalykai.  :director:   Negalima jų suplakti į vieną.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #524 įjungtas: 2008 Bal 03, 22:24:50 pm »
Ne, aš kalbu apie tai kaip buvo. O man bando įrodyt ,kad žmogus padarė klaidą rodydamas ginklą ,nes.........     Liko gyvas, sveikas, ir nepateko į kalėjimą už žmogžudystę.   :E

Ir vėl nieko nesupratau   :nezino:

Pasikartosiu dar kartą. Ginklo panaudojimas žalojimui ir psichologiniam spaudimui yra du visiškai skirtingi dalykai.  :director:   Negalima jų suplakti į vieną.
Ginklas yra naudojamas laimeti kovai, net psichologinis spaudimas yra kova, taigi jei peilis padejo isvengti kovos tai reiskia kad tu ja laimejai, net kai ji fiziskai nebuvo pradeta... Jei suzalojai agresoriu  ir jis nebepajegia tau padartyti zalos tu laimejai kova. Jei nuzudei agresoriu tu laimejai kova... (as nesneku apie laukiancias paskemes)

« Atsakyti #524 įjungtas: 2008 Bal 03, 22:24:50 pm »