AutoriusTema: Ginklas savigynai  (Skaityti 185821 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Ginklas savigynai
« Atsakyti #540 įjungtas: 2008 Bal 04, 00:03:55 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
O kodėl turi būti būtent taip? Kodėl reikia rizikuoti savo sveikata terliojantis su užpuoliku jeigu galima tiesiog pasišalinti iš ten? Jeigu tu suprastum apie ką AŠ kalbu, nebūtum kūręs temos "ką daryti prieš 80 snukių". Va tau ten chebra aiškiai pasakė - BĖK, NA....... Kito kelio nėra. O "kaip turi būti" visiems vienodai, nes realybėje taip nebūna. Realybė nėra ideali. Nieko nėra idealaus.  Tu gali mane spausti su savo tiesiais spyriais ir "lin wan kuen", bet aš pritūpęs išsitrauksiu peilį ir sugrūsiu tau į........ Čia kalbu iš užpuoliko pozicijos gatvėje. Ar verta taip rizikuoti? Tu net nesuprasi ,kad aš tave baksnoju peiliu, nes būsi apkvaitęs nuo adrenalino. O kas paskui? Nukraujuosi patvory   :-(       
Aš nesu teoretikas, todėl mes ir nesusišnekam.
Pasakysiu kitap kol tu jis issitruaksi is kisnes, nes jei man leisi pradeti tave spasuti nekazin ka padarysi, svarbiausia kad as tau neleisiu nuo manes atitrukti, busiu prilipes prie taves taip kaip super momentas prie gumos... Ir jei tu pirmas neissitrauksi peilio ir praleis 5 mano smugius kova bus pralaimeta.... Aisq db visi man prades aiskinti kad as cia pacukas, nieko nesuprantu, kvies mane pasisparinguoti, ir sakys kad niekada nedalyvavau gatves kovoj, taip, bet kol man kas nors neirodis priesingai as pasiliksiu prie savo nuomones  :kirvis: :amen:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #541 įjungtas: 2008 Bal 04, 00:11:42 am »
Pasakysiu kitap kol tu jis issitruaksi is kisnes, nes jei man leisi pradeti tave spasuti nekazin ka padarysi, svarbiausia kad as tau neleisiu nuo manes atitrukti, busiu prilipes prie taves taip kaip super momentas prie gumos... Ir jei tu pirmas neissitrauksi peilio ir praleis 5 mano smugius kova bus pralaimeta.... Aisq db visi man prades aiskinti kad as cia pacukas, nieko nesuprantu, kvies mane pasisparinguoti, ir sakys kad niekada nedalyvavau gatves kovoj, taip, bet kol man kas nors neirodis priesingai as pasiliksiu prie savo nuomones  :kirvis: :amen:
Tu vilnietis. Nueik pas Pitbull'į. Ten tau viską įrodys  :luztu: . Iki tol į tavo kalbas niekas rimtai nežiūrės.
Tik nepamiršk ,kad escrimadores turi rankas, kojas ir peilius, o tu TIK rankas ir kojas.
Asmeniškai aš jau dabar žinau tokio sparingo baigtį   :-]              Toliau nieko nebeaiškinisiu. Laikas viską sustatys į vietas. 

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #542 įjungtas: 2008 Bal 04, 00:12:04 am »
Kolektyvas. Į temą kalbam  :director: :skaityk:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #543 įjungtas: 2008 Bal 04, 00:16:30 am »
Tu vilnietis. Nueik pas Pitbull'į. Ten tau viską įrodys  :luztu: . Iki tol į tavo kalbas niekas rimtai nežiūrės.
Tik nepamiršk ,kad escrimadores turi rankas, kojas ir peilius, o tu TIK rankas ir kojas.
Asmeniškai aš jau dabar žinau tokio sparingo baigtį   :-]              Toliau nieko nebeaiškinisiu. Laikas viską sustatys į vietas. 
Tu ka nori kad as lankes WT 9 menesius kazka Pitbuliui padaryciau? Su juo sparinguociausi? Sulygink jo patriti ir mano... Aisku tu dabar pradesi aiskinti, kad as priestarauju sau ir t.t. Taciau gatvej niekas nemoka kovos menu, gal kokio bokso pagrindus... Ir as niekam nieko neturiu irodineti, o tik sau man kolkas irodimu uztenka kai man ju pritrks vaziuosiu as pitbuli...

Nebesikartosiu. Gana čia taukšti ne į temą. Bus imtasi priemonių. Moderatorius   :E
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 04, 00:22:51 am nuo Raimis »

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #544 įjungtas: 2008 Bal 04, 01:10:46 am »
Ką ir reikėjo įrodyti  :-/
Sudomino mane ir sekiau diskusijos eigą. Finalas manęs nestebina. Galbūt stebina tai, kodėl neretas žmogas susikonfūzija, kai jam pasiūloma išeiti iš savo jaukios salikės ir pabendraut su kolegomis. Juk draugiškas sparingas - tai medum tepimas  :D, palyginus su tomis situacijomis, kurioms atsiet save ruošia kovos menų adeptai  :punch:. Juo labiau kad dažna salė skelbiasi ruošianti ohoho kovotojus pagal visokias "FBI ir Marines" metodikas  :-D

Bet jeigu toks konfūzas su kolegom - tai gal sakau geriau rašyt teorinius traktatus namuose "savigynai naudojamų ginklų diferenciacija ir jos įtaka jų taktinėms charakteristikoms"?  :banging: Nauda akivaizdi. Bus mažiau progų į taip vadinamą gatvę išeit.
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 04, 01:12:44 am nuo kensen »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #544 įjungtas: 2008 Bal 04, 01:10:46 am »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #545 įjungtas: 2008 Bal 04, 07:10:14 am »
Ką ir reikėjo įrodyti  :-/
Sudomino mane ir sekiau diskusijos eigą. Finalas manęs nestebina. Galbūt stebina tai, kodėl neretas žmogas susikonfūzija, kai jam pasiūloma išeiti iš savo jaukios salikės ir pabendraut su kolegomis. Juk draugiškas sparingas - tai medum tepimas  :D, palyginus su tomis situacijomis, kurioms atsiet save ruošia kovos menų adeptai  :punch:. Juo labiau kad dažna salė skelbiasi ruošianti ohoho kovotojus pagal visokias "FBI ir Marines" metodikas  :-D

Bet jeigu toks konfūzas su kolegom - tai gal sakau geriau rašyt teorinius traktatus namuose "savigynai naudojamų ginklų diferenciacija ir jos įtaka jų taktinėms charakteristikoms"?  :banging: Nauda akivaizdi. Bus mažiau progų į taip vadinamą gatvę išeit.
Raimi sorry kad posta vel ne i tema bet pazadu paskutinis. FBI, Marines yra tik reklama, bet visgi apmoko juos... Sakai pabendrauti su kolegomis kas ten sake vilniui yra? Jei laika suderinsim gal ir pavyktu pabandyti...

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #546 įjungtas: 2008 Bal 04, 07:43:15 am »
Nu ne... Tik tai jei juokaujam tai juokaujam... O jei ne tai isvis tylim jei nepatinka...

Juokams yra atskira tema - bazaras.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #547 įjungtas: 2008 Bal 04, 10:14:43 am »

Bus saskrydis, galesi viska isbandyti praktyskai  :angel:  Apie peili i gatve jau pakankamai parasyta, skaitykite ir galvokite.
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs radiatorius

• Auksinis VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 2013
  • Amžius: 52

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #548 įjungtas: 2008 Bal 04, 13:05:53 pm »
   Apie peili i gatve jau pakankamai parasyta, skaitykite ir galvokite.
"  karta paragaves ,skonio neuzmirsi visa gyvenima " tai kam tada skaityt ir galvot  :D

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
« Atsakyti #549 įjungtas: 2008 Bal 04, 14:55:26 pm »
Gal kas ras ko nors naudingo  :-/
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

« Atsakyti #549 įjungtas: 2008 Bal 04, 14:55:26 pm »

Atsijungęs Augustas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 938

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #550 įjungtas: 2008 Bal 05, 15:33:58 pm »
Absoliutinam?   :ne:   Pažystu "kirstukų" kurie mėgsta muštis gatvėje. Be ginklo jų tikrai neatbaidysi, nes jų tikslas yra tave primušt. O vat jeigu tu jiems parodai ,kad nenori su jais 'žaisti' ir kaip argumentą išsitrauki ginklą....  :chmm:   
Tai tu juos pažįsti ir tą žinai, kad parodęs jiems, jog nenori "žaisti", ir, kaip argumentą, dar ginklą pademonstravęs, tie muštynių ištroškę chuliganai puls nuo tavęs bėgti į visas keturias puses. O ką daryt tiems, kurie jų taip gerai nepažįsta ir nežino, ko jie nori?

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #551 įjungtas: 2008 Bal 07, 21:29:36 pm »
Zodziu, tema ginklas savyginai, na tai manyciau galima butu traktuoti kaip viena is savigynos piremoniu  :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  :guns1: :duel:

Domcius

• Svečias
« Atsakyti #552 įjungtas: 2008 Bal 07, 21:31:59 pm »
Zodziu, tema ginklas savyginai, na tai manyciau galima butu traktuoti kaip viena is savigynos piremoniu  :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  :guns1: :duel:

Tai tu cia i kara susiruosiai su tokia amunicija? :D Ar cia pagal tave "ginybiniai ginklai" ?

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #553 įjungtas: 2008 Bal 07, 21:34:56 pm »
O kas? I kuprine isimetei ir vaikstai sau kas prsikiabins bailu veida nustatei sakysi :- palauk kuprinei pinigine tuoj duosiu, tik issitrauki ir graziai toks atrodytu... Visgi mentai nieko neprikabintu... nes cia straikbolo ginklas o atrodo kaip tikras, tai kad ar geriau kokia nors puskyte pirkti ar jau normalu guna....

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #554 įjungtas: 2008 Bal 07, 21:53:27 pm »
O kas? I kuprine isimetei ir vaikstai sau kas prsikiabins bailu veida nustatei sakysi :- palauk kuprinei pinigine tuoj duosiu, tik issitrauki ir graziai toks atrodytu... Visgi mentai nieko neprikabintu... nes cia straikbolo ginklas o atrodo kaip tikras, tai kad ar geriau kokia nors puskyte pirkti ar jau normalu guna....
Ir tavęs išsigandęs pilietis iš siaubo, gelbėdamas gyvybę, tave nudės  :-/
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #554 įjungtas: 2008 Bal 07, 21:53:27 pm »