Sportas > Bendra sporto tema
Ne kovos menai,bet vistiek ispudinga
ragerunner:
Tai jus geriau ne parkour uzsiimkit o kokiu kapuera bent naudos bus tikros ir efektas tas pats... db kovu menu beveik nereik, uztenka stanga pastumdyt ir gera lazda ar peili turet, ir drakose visi bijos, :lauzo: ir klaupsis ant keliu :respect: arba des y kojas :teisejas:
Suiriken:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTai jus geriau ne parkour uzsiimkit o kokiu kapuera bent naudos bus tikros ir efektas tas pats... db kovu menu beveik nereik, uztenka stanga pastumdyt ir gera lazda ar peili turet, ir drakose visi bijos, :lauzo: ir klaupsis ant keliu :respect: arba des y kojas :teisejas:
--- Baigti citatą ---
Pasitaikys rimtesnis veikėjas ir ta pagalį šiknon sukiš. ;-)
Skeptikas:
Tema ne apie tai :icon_bat: Riskit bazara.
Nesutinkantiems - galit pabandyti man pagali siknon sukist, veikejai ;)
Suiriken:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTema ne apie tai :icon_bat: Riskit bazara.
Nesutinkantiems - galit pabandyti man pagali siknon sukist, veikejai ;)
--- Baigti citatą ---
Aišku tai adresuota man.Puikiai suprantu,kad pats esate daug daugiau už mane sportavęs ir patirties turite gerokai daugiau.Nesiginčiju ,kad esu gerokai silpnesnis. Bet apie ta pagalio sukišima ir neturejau savęs omenyje.Bet galiu lažintis ,kad lietuvoje yra ne vienas ir ne du stipresni žmonės už pati ir jie nevisi yra garbingi kovų menų atstovai. Kaip sakoma rusišką patarlę išvertus.Kiekvienam stipriam atsiranda dar stipresnis. Nesitikėjau tokio atsakymo iš jūsų.
Na,o apie temą.Visiškai pritariu Paladinui,parkuras turetu būti visuose kovos menuose,tai ypač aktualu,kai priešininkų persvara ne tavo naudai.Plius parkuras lavina greitį,kordinaciją,lankstumą ir viso kūno valdymą.
Skeptikas:
Man pvz. parkuras tiesiog grazu, nesigilinant tinka jis begti nuo ko nors, ar ka nors pavyti. Mielai juo uzsiimciau, jei man vel butu koki 15-a metu :) Dabar - manau, jau pradeti velu, nors kokiame seminariuke skirtame siai temai mielai sudalyvauciau. Gal yra pravedanciu?
Nieko ypatingai rimto nereikia, pilnai uztiktu supazindinamojo seminaro (kazko panasaus, ka vedziau ziema apie isgyvenima - bendroji teorija, keletas praktiniu uzduociu bendram supratimui).
P.S.: adresuota buvo ne tau, o visiems snekantiems ne i tema.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją