Sportas > Bendra sporto tema
Ne kovos menai,bet vistiek ispudinga
RytisR:
Diena nebuna tokiu bispridielu man :)
RytisR:
Diena nebuna tokiu bispridielu man, kad reiketu begti nuo ko nors :)
Brutalisman:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiStai cia vieni geriausi pasaulio akrobatai,tikrai ispudinga:
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Neturiu zodziu tokius pamates.Atrodo,kad jie priristi kazkur ,o kojos tai kaip spiruokles.O manau kovoj turbut praverstu-juk jeigu pries tave pradetu taip sokinet tai tikrai gali sutrikt ir rankas nuleist,o tada jau prasileisi :D
vincentj:
Aišku naudos yra, bet jos ieškant galima dar labai daug kur surast.Ta laika kuri jie cia skiria sitam reikalui, galima skirti kitiems dalykams, kurie GALI dar daugiau naudos duot. :chmm:
Is kitos puses ziurint tai yra ju gyvenimo dalis ir gal but jiem visai neaktualu kovos menai ar kova ar aplamai kovinis poziuris i gyvenima, taip, kaip man neidomu piesimas, dizainas ar mada. Ir jie visai nesiekia naudos koviniu poziuriu. :-)
Paladinas:
Registruotis arba PrisijungtiPabegimui uztenka ir tokio faktoriaus kaip tamsa... Nelabai pritariantis as tam parkourui, galbut del to, kad ji daugumoje mokosi 12-14m. vaikai? Nerimtas dalykas atrodo... :nezino:
--- Baigti citatą ---
Mokosi pagrinde vaikai, tik todel, kad suaugusiems dedems bent jau Lietuvoje taip strikineti kaip ir nesolidu, bent jau kolkas (laikui begant gal poziuris pasikeis)... :laikr: O shiaip taip parkouras turetu buti privalomas dalykas visose kovos menuose... :senis: ;-)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją