Visa kita > Kovos menai ir kinas
Ip Man (2008)
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiBe gražios kovų chorografijos nieko jame nėra. Nė iš tolo neprilygsta Musa, Skraidantiems durklams ar Sėlininančiam tigrui -tūnančiam drakonui.
--- Baigti citatą ---
O blyn kokias pasakas žiūrai :o Į durnyną tektų uždaryt, jei kas priverstų peržiūrėt iki galo :luztu:
Dėl Ip Man. Vienas neranda, kitas randa. Aš radau gerų minčių, man netgi padėjo :yeahhh:
dziudoka:
Mane iš viso pritrenkia rytų "biografiniai" filmai ar Ojama, ar Shioda, ar .....
Asmenybės kultai ne daugiau... O dar labiau rožinį portretą sugadina nerealios kovos scenos. Aš ne prieš meninę išraišką, bet viskam savo vieta. Va "Sėlinantis tigras, tūnantis drakonas" - skoninga poezija.
jo, Saxum, poeziją (pasaką) negali lyginti su vadovėliu, nuuu bet gilintis į tipo "savigynos brošiūrą". :oho: :D
pataisomas optimistas:
Registruotis arba PrisijungtiO blyn kokias pasakas žiūrai :o Į durnyną tektų uždaryt, jei kas priverstų peržiūrėt iki galo :luztu:
Dėl Ip Man. Vienas neranda, kitas randa. Aš radau gerų minčių, man netgi padėjo :yeahhh:
--- Baigti citatą ---
Kiekviena savo :-) Aš su vaikais net barbę ]iūrai kartais :angel:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiMane iš viso pritrenkia rytų "biografiniai" filmai ar Ojama, ar Shioda, ar .....
--- Baigti citatą ---
Biografiniai tik dokumentiniai normalūs būna... Retai geras meninis tinkamai pastatytas... :(
--- Citata ---jo, Saxum, poeziją (pasaką) negali lyginti su vadovėliu, nuuu bet gilintis į tipo "savigynos brošiūrą". :oho: :D
--- Baigti citatą ---
Nežiūrėjau nė daugumos dievinamo Hero, nei dar krūvos rytietiškų pasakų. Nelaiko nervai žiūrėt į žmones-paukščius. Hongildongo jaunystėje pakako :luztu: Jei jau žiūrėt pasaką, tai geriau apie Pelenę...
sakalas:
--- Citata ---Nelaiko nervai žiūrėt į žmones-paukščius.
--- Baigti citatą ---
pritariu, su tais savo skraidymais tik filmus gadina...
Siaip ip man irgi buo visokiu nerealybiu, bet saikingai, tai ir vaizdo negadino. ( cia as nekalbu apir tokias nerealybes kaip vienas zmogenas pries 20 laimi, cia jau nieko nepadarysi)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją