Visa kita > Kovos menai ir kinas
Ip Man (2008)
Saxum:
Ale geras filmas ane? :ruko:
Brizas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiAle geras filmas ane? :ruko:
--- Baigti citatą ---
Tikrai neblogas :) tik galejo ir nerukyt :ruko: - blogas pavyzdys jaunimui (arba bent to kino scenose nerodyt), o tai ir mirė nuo plaučių vėžio, plius dar ir rusu forumuose skaičiau, kad nebetką rūkė... na bet pas juos tai normalus dalykas buvo :chmm:
Galėjo parodyt didesnę jo gyvenimo dalį arba sukurt tesinį, pavyzdžiui apie jo gyvenimą Hong Konge... bet kaip jau rašėt šis filmas pusiau biografinis.
Todai:
--- Citata ---Galvoji neatsipikrs? Juolab kai filmo kokybė puiki. Ga kokius 5 kartus atsipikrs... O manau filmas tikrai nemažai žmonių į WT patrauks...
--- Baigti citatą ---
turbūt negalima nesutikti
Man filmo išdirbimas tikrai patiko, kokybiškas filmas.Pagr.aktorius irgi geras, nežinau, tik gal reikėjo pavadinti Wing Chun, ar kaip...?Visgi, gražūs vaizdai, kovos ir kita, neatperka to, ko taip norėtųsi iš Rytų kino-daugiau nuoširdumo, filosofijos, sąsajų su gamta ir panašiai, dėl to, kad nėra viso šito, filmas šaltas.
EzysGazuotas:
Ar ne per daug tikimasi is tos "Rytu filosofijos", sasaju su gamta (???) ir panasiai. Filmas apie konkretu zmogu, ir jei jis nebuvo filosofas, tai kam ji filosofinti? O ir taip tame filme yra nemazai "filosofijos":
Aciu, kad leidote jus nugaleti.
Eik pazaisti, bet neuzgauk kitu.
Ir pan.
pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiturbūt negalima nesutikti
Man filmo išdirbimas tikrai patiko, kokybiškas filmas.Pagr.aktorius irgi geras, nežinau, tik gal reikėjo pavadinti Wing Chun, ar kaip...?Visgi, gražūs vaizdai, kovos ir kita, neatperka to, ko taip norėtųsi iš Rytų kino-daugiau nuoširdumo, filosofijos, sąsajų su gamta ir panašiai, dėl to, kad nėra viso šito, filmas šaltas.
--- Baigti citatą ---
Tipini holivudiniu principu pastatytas filmas, propaganda apie gerus ir kietus kinus bet negerus japonus (Pas hoilvudą būna amrikietis ir rusai arba arabai koki). Nieko nauja. Be gražios kovų chorografijos nieko jame nėra. Nė iš tolo neprilygsta Musa, Skraidantiems durklams ar Sėlininančiam tigrui -tūnančiam drakonui.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją