Sportas > Imtynės
Pamąstymai
Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNaudodamasis proga ispazystu ir as savo nuodeme:
Megstu kilnoti svorius (gelezys, akmenys, maisai..) ir imtis ivairiuose stiliuose. Turbut cistakrovni imtynininkai ir sunkumu kilnotojai mane pasmerks, nes man sitie dalykai vienas be kito kazkokie neisbaigti butu. Jei ilgiau nepatampau sunkiu daiktu, tai ir zmones sunkiau paklusta mano "tobulai" technikai, ir atvirksciai - spurdanciu zmoniu kilnojimas isjudina sanarius, raumenu jungtis, kuriu nepasiekia negyvi svoriai.
Vienu zodziu norejau pasakyti, kad save laikau siokiu tokiu kovotoju, o ne kokiu nors pleziniu kaciokiu, nors kai kurie piktavaliai sambistai, dziudistai, bjjistai, grapplingistai,.. net jei ir malku gauna, savu nelaiko, nekalbant apie tuos kurie man "kruopu duoda".
--- Baigti citatą ---
Kad būti savu, reikia užsitarnaut. Čia kaip bandoje, jie gi nepriima tavęs iškarto, o žiūri, išbando, praeina kažkiek laiko ir tik tada galima laikyt "savu".
MindeM:
Registruotis arba PrisijungtiJei ilgiau nepatampau sunkiu daiktu, tai ir zmones sunkiau paklusta mano "tobulai" technikai
--- Baigti citatą ---
Cha cha,mano technika taip pat tokia pat "tobula" :D Sakykit ka norit, bet jei zmogus neturi igimto "taimingo", judejimo ir kovos pojucio ir talento, tai dazniausiai yra nurasomas kaip toks, kuris niekada nebus cempionas :( Bet jei zmogus megsta ir nori kovoti, tai tokie dalykai demotyvuoja... Beje Smauglys kazkada yra minejes, kad tobulam mokiniui uztektu vidutinio talento ir noro.O kaip del situacijos "nulis talento ir didelis noras"? :-/ Gal gerbiamas Smauglys issakys apie tai savo nuomone :)
MindeM:
Registruotis arba PrisijungtiKad būti savu, reikia užsitarnaut. Čia kaip bandoje, jie gi nepriima tavęs iškarto, o žiūri, išbando, praeina kažkiek laiko ir tik tada galima laikyt "savu".
--- Baigti citatą ---
As manau,kad zmogus turejo minty "savu=imtyninku(apskritai)" ;-) Ir kodel jo tokiu nelaikyti,jei jo techninis arsenalas paprastas ir ne is kazkokio stiliaus?
Vitiokas:
Registruotis arba PrisijungtiBeje Smauglys kazkada yra minejes, kad tobulam mokiniui uztektu vidutinio talento ir noro.O kaip del situacijos "nulis talento ir didelis noras"? :-/ Gal gerbiamas Smauglys issakys apie tai savo nuomone :)
--- Baigti citatą ---
Manau prie šito "nulis talento ir didelis noras" dar reikia pridėti MILŽINIŠKAS DARBAS. nes vien noro neužteks.
Vitiokas:
Registruotis arba PrisijungtiAs manau,kad zmogus turejo minty "savu=imtyninku(apskritai)" ;-) Ir kodel jo tokiu nelaikyti,jei jo techninis arsenalas paprastas ir ne is kazkokio stiliaus?
--- Baigti citatą ---
Kaip ir rašiau, turi praeit laikas, kad pritaptų, ne viskas iškarto. Aš kai ateinu kartais į boksą, irgi niekas nelaiko savu. Bet dėl to nesikrimtau.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją