Sportas > Imtynės

Pamąstymai

<< < (6/19) > >>

coffeedrinker:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip per Naujaką mažai gėriau ir labai daug mąsčiau. Prieš akis prabėgo visas mano laikas praleistas ant tatamio, kovose ir treniruotėse, su mokiniais ir be jų. Gal mirt susiruošiau..  :bijo:
Ilgai galvojau kuo čia aš tiek laiko užsiimu :chmm: Kovoje pasigaunu ranką tarp kojų, keliu dubenį ir laužiu. Vieni sako, kad tai judo, kiti porina - sambo, o kažkas užginčija, kad tai Bjj, o vienas kolega nukirto-grappling. Visi bando stumti mane į kažkokius stilius, užrišti spalvotą diržą ir t.t. Kitaip esu netikras, neteisingas, nelegalas ir netgi ne kovotojas.
O man tiesiog patinka užlaužti ranką! Apie smaugimus jau nekalbu... :angel:

--- Baigti citatą ---

aha... pirstais nerodysiu, bet net sitam forume nemazai tokiu pagal kuriuos, jei nepriklausai kazkokiam klubui ir nerisi spalvoto dirzo, o kartais ir treneruojiesi ne ta stiliu, kuris kazkieno supratimu yra "kieciausias", tai esi "netikras, neteisingas, nelegalas ir netgi ne kovotojas". o gi tikraji meistriskuma nurodo ne tai. pvz gatves mordabojui visi dirzai netenka reiksmes ir vienintelemis reiksmingomis savybemis lieka kovine patirtis ir salti nervai. o stiliai, pavadinimai ir pan. irgi nereiskia nieko jei nemoki kovoti. moketi technika ir moketi kovoti - skirtingi dalykai.

MindeM:
Vienas zmogus yra pasakes,kad gali but koks nori meistras,bet jei pamates kaimieti,su isplesta is tvoros lenta,praskysi,tai jokios technikos nepades...Ir apskritai,kodel tie patys samurajai sau danu nesidalino? :nezino: Cia toks retorinis klausimas...As sutikciau su DAN-KYU sistema,jei ji tikrai atspindetu meistriskuma.O dabar aukstesni dan'ai skirstomi kai kam lyg ir uz nieka.

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO dabar aukstesni dan'ai skirstomi kai kam lyg ir uz nieka.

--- Baigti citatą ---
Kaip už nieką? Tai eik ir pasiimk  :D

vaidotas:
Naudodamasis proga ispazystu ir as savo nuodeme:
Megstu kilnoti svorius (gelezys, akmenys, maisai..) ir imtis ivairiuose stiliuose. Turbut cistakrovni imtynininkai ir sunkumu kilnotojai mane pasmerks, nes man sitie dalykai vienas be kito kazkokie neisbaigti butu. Jei ilgiau nepatampau sunkiu daiktu, tai ir zmones sunkiau paklusta mano "tobulai" technikai, ir atvirksciai - spurdanciu zmoniu kilnojimas isjudina sanarius, raumenu jungtis, kuriu nepasiekia negyvi svoriai.
Vienu zodziu norejau pasakyti, kad save laikau siokiu tokiu kovotoju, o ne kokiu nors pleziniu kaciokiu, nors kai kurie piktavaliai sambistai, dziudistai, bjjistai, grapplingistai,.. net jei ir malku gauna, savu nelaiko, nekalbant apie tuos kurie man "kruopu duoda". 

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti nors kai kurie piktavaliai sambistai, dziudistai, bjjistai, grapplingistai,.. net jei ir malku gauna, savu nelaiko

--- Baigti citatą ---
Tai kur jau čia gavęs į kaulus, savu pripažins.  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją