Sportas > Imtynės

Pamąstymai

<< < (5/19) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJa neponial, eto naezd v adress Smauglysa?  :chmm: :oho: :-/ :nezino:

--- Baigti citatą ---
Panašiau buvo į komplimentą Smaugliui  :senis:

--- Citata --- visiems geriems ir laisviems nuo stilių meistrams...
--- Baigti citatą ---

Zigzaueris:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJa neponial, eto naezd v adress Smauglysa?  :chmm: :oho: :-/ :nezino:

--- Baigti citatą ---
Teisingai Stripulis suprato.
....Vieni sako, kad tai judo, kiti porina - sambo, o kažkas užginčija, kad tai Bjj, o vienas kolega nukirto-grappling. Visi bando stumti mane į kažkokius stilius.....
Va čia ta vieta ,kur kalbėjau apie bandymą pripaišyti stilių.
Negi taip neaiškiai parašiau?  :nezino:

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSmaugli o taip moki ?  :D

( žinau jis manes neskriaus, kas gi daugiau jį po Kauną vežios  :angel: )

--- Baigti citatą ---
Kazkur as ji maciau?  :chmm: Ai, prisiminiau  :luztu:
O kad kazkas nori ar labai nores Smauglio stiliu kazkaip ivardinti ir pasakyti- mes jo mokiniai- paskui kad kartu kazkada treniravosi ir t.t. - visada atsiras! Taip visada nutinka su Zmonemis, kurie turi kazka savo, ka kiti gali panaudoti saviems tikslams.

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKažkaip per Naujaką mažai gėriau ir labai daug mąsčiau. Prieš akis prabėgo visas mano laikas praleistas ant tatamio, kovose ir treniruotėse, su mokiniais ir be jų. Gal mirt susiruošiau..  :bijo:
Ilgai galvojau kuo čia aš tiek laiko užsiimu :chmm: Kovoje pasigaunu ranką tarp kojų, keliu dubenį ir laužiu. Vieni sako, kad tai judo, kiti porina - sambo, o kažkas užginčija, kad tai Bjj, o vienas kolega nukirto-grappling. Visi bando stumti mane į kažkokius stilius, užrišti spalvotą diržą ir t.t. Kitaip esu netikras, neteisingas, nelegalas ir netgi ne kovotojas.
O man tiesiog patinka užlaužti ranką! Apie smaugimus jau nekalbu... :angel:

--- Baigti citatą ---
madoj dabar spalvoti diržai. Šį sezoną ypač madingi pastelinių spalvų  :kikena: o ir priešininką tokiu diržu gali stilingai prismaugti  :luztu:

MindeM:
Siandien susimasciau ir as panasiai kaip Smauglys :rolleyes: Uzsiemu lyg ir dziudo,bet pasitaikius progai ir uz koju griebiu,partery megstu pabandyt pagaut koja ir uzlauzt :chmm: Tai cia jau lyg ir ne dziudo...Jau nekalbu,kad mane traukia dar ir imtynes be gi(nepaslaptis,kad gatvej standartinis paemimas "alkune-atlapas" neveiks).
Kazkaip pikta pasidare,kad Lietuvoje viskas taip grudama i taisykliu ir dar dirzu remus.Dar viena mano mintis:LDF reikalauja turet 2kyu,kad galetum dalyvauti U23 ir suagusiu dziudo varzybose :-/ Kam to reikia?Kad zmogus,pradejes uzsiimti sportu 20metu negaletu saves isbandyti varzybose?Juk moki viena metima,moki krist ir pirmyn :icon_bat: Juk zmones neturedami jokio dirzo daznai kovoja bent jau apylygiai su "spalvotais".

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją