Pagrindines diskusijos > Savigyna
Treniruotės ir pasiruošimas "gatvei" (video)
pelkė:
Manau gatvėje reikia jausti ribą, kada pirmam užeiti serijomis, o toliau jau technikos reikalas.Pavėluosi ar pasimesi, tada tikrai batai. :senis: Pvz einu namo ir vienam iėjime 4 dergiasi, žviegia ir t.t. žiuriu namo gale draugelis eina galvą panarines, sakau kas yra? Tas, tai tie duchai ataudė už nieką :nezino: , apsisukau gryžau sustojau tarp jų, 3 nustojo žviegt , vienas toliau ardėsi, tai jį ir kirtau kiti tuo tarpu stovėjo apšale, po to auklėjau po vieną nes ereliai bijojo net bėgti :nezino:
p.s.: Po to kažkaiptai ilgą laiką niekas tam rajone nesimušė ir praeivių neužkabinėjo.
Liociks:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiManau gatvėje reikia jausti ribą, kada pirmam užeiti serijomis, o toliau jau technikos reikalas.Pavėluosi ar pasimesi, tada tikrai batai. :senis: Pvz einu namo ir vienam iėjime 4 dergiasi, žviegia ir t.t. žiuriu namo gale draugelis eina galvą panarines, sakau kas yra? Tas, tai tie duchai ataudė už nieką :nezino: , apsisukau gryžau sustojau tarp jų, 3 nustojo žviegt , vienas toliau ardėsi, tai jį ir kirtau kiti tuo tarpu stovėjo apšale, po to auklėjau po vieną nes ereliai bijojo net bėgti :nezino:
p.s.: Po to kažkaiptai ilgą laiką niekas tam rajone nesimušė ir praeivių neužkabinėjo.
--- Baigti citatą ---
Nu maladec :clap: O tie bent suprato uz ka gavo? :D
Skeptikas:
Patikek, kai "aukleja" Pelke, po praleisto smugio galima ir varda pamirsti, ne tik kad prisiminti uz ka cia "pavaisino" :lauzo:
dziudoka:
Jo čia gerą mintį Pelkė davė... panagrinėkit savigynos klausimą iš agresoriaus pozicijų. :chmm:
Nes man (kaip dažnam agresoriui) juokingi kai kurie patarimai.
sakalas:
dziudoka:
--- Citata ---Nes man (kaip dažnam agresoriui) juokingi kai kurie patarimai.
--- Baigti citatą ---
na man nors ir ne agresoriui irgi kai kurie patarimai mazu maziausiai nesuprantami...
Pastebejau, kad zmones, ipac astovaujantys ne kontaktinius stilius daznai nesuvokia ka reiskia gatveje ar tarkim tam paciam ringe sutikt rimtai sportuojanti ne vienerius metus kovotoja...
Kazkaip visi mano, kad va dursiu i aki, trenksiu per kakla, duosiu sprikta ir jis nugrius... ir dar kol jis mane puls as tris kartus spesiu pasitraukt nuo atakos linijos ir pan... :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją