Pagrindines diskusijos > Savigyna

Treniruotės ir pasiruošimas "gatvei" (video)

<< < (53/60) > >>

vincentj:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJo čia gerą mintį Pelkė davė... panagrinėkit savigynos klausimą iš agresoriaus pozicijų. :chmm:
Nes man (kaip dažnam agresoriui) juokingi kai kurie patarimai.

--- Baigti citatą ---
Jeigu is agresoriaus puses, tai kaip suprantu butu kalbama apie puolima, tai kokia cia savigyna?  :nezino:
Cia jau medziokle  :laikr:

EzysGazuotas:
Sakale, tai kad teorinius patarimus dalinti yra lengviausiai... juk ir is forumieciu, kurie ragave visko, aiskiai pasako savo pozicija, kuri dazniausiai buna trumpa ir aiski, bet to "kovotojams" nepakanka, tai ir atsiranda patareju (kabink viena is apacios, po to staigiai atsitrauki, kabini is sono ir guli)...

dziudoka:
Pažink savo priešą :senis:

Svarstymai apie savigyna prieš "statistinį" agresorių yra mažų mažiausiai nekorektiški. Gal ir susigadinsiu savo "karmą" (ossss  :respect:)  :-), bet pabūsiu agresoriaus rolėje. Pirmiausia, kai leidžiu sau būti agresorium, įvertinu aplinkybes... priešinko stiprumą (fizinį, psichinį), jo galimybes pasikviesti pastiprinimą. Tai reiškia, jei grubiai įvertinus nesijaučiu bent tris kart pranašesnis už priešininką, nelendu į "patasovkes". Nelįsčiau, net ir tuo atveju, jei matyčiau, kad "auka" linkusi nepaisyti jokių gynybos ribų. Išvada atrodykit baisiai :E arba baisiai :crazy:, arba :help1:.

Nors, tiesą sakant, ir ta mano agresija pimpalometrijos lygyje - suduoti delnu per skruostą... naktimis žmonių nepuldinėju.  :angel:

Saulius:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti suduoti delnu per skruostą...

--- Baigti citatą ---
Gerai, jei to užtenka. Kai kam. Kitą gali tik įsiutint. Tada ir gaunasi, kas ką iškirs. Jei ne tu, tai tave.

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtidziudoka:na man nors ir ne agresoriui irgi kai kurie patarimai mazu maziausiai nesuprantami...

Pastebejau, kad zmones, ipac astovaujantys ne kontaktinius stilius daznai nesuvokia ka reiskia gatveje ar tarkim tam paciam ringe sutikt rimtai sportuojanti ne vienerius metus kovotoja...
Kazkaip visi mano, kad va dursiu i aki, trenksiu per kakla, duosiu sprikta ir jis nugrius... ir dar kol jis mane puls as tris kartus spesiu pasitraukt nuo atakos linijos ir pan... :nezino:

--- Baigti citatą ---
O jei su bytom iš galo penkiesie greit pribėgi ir sudaužai, gal gautūsi?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją