4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt

Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt

<< < (6/27) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIš tikro tai mažokas asortimentas, kaip tokiai sferai.  :nezino: Ir kimono tik  peraugusio kiniečio dydžio...

--- Baigti citatą ---

Nu po šiandien jau pusėtinas, tuoj dar kimono pridėsim, ginklų ir bus norm. :ruko:

Henzo:
Aš seip norėčiau tai pat grapplingo sortu arba mma nors beveik taspats  :-)Bet jusu elektroniai svetainėja nėra gal atsiras ,kada nors :-)

stripulis:
Gerb. prekiautojai!
Neseniai jūsų knygų skyrelyje aptikau nepaprastai geidžiamą knygą, kurios gal ir kokius tris egzempliaršus užsisakyčiau, būtų ne kuriem piliečiam Kalėdoms dovanų.
Tai buvo rusiška Iain Abernethy knyga, tikslaus pavadinimo nebepasakysiu, lyg ir Sekrety karate ar kažkas tokio. Ir va dabar, kai pagalvojau, darysiu užsakymą, bo pasiskaičiavau, kiek jų man reik,  jos neberandu...  :-( Nykštukai pasidarbavo?
Paguoskit, pasakykit, kad dar atsiras, a?  :help:

Augustas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGerb. prekiautojai!
Neseniai jūsų knygų skyrelyje aptikau nepaprastai geidžiamą knygą, kurios gal ir kokius tris egzempliaršus užsisakyčiau, būtų ne kuriem piliečiam Kalėdoms dovanų.
Tai buvo rusiška Iain Abernethy knyga, tikslaus pavadinimo nebepasakysiu, lyg ir Sekrety karate ar kažkas tokio. Ir va dabar, kai pagalvojau, darysiu užsakymą, bo pasiskaičiavau, kiek jų man reik,  jos neberandu...  :-( Nykštukai pasidarbavo?
Paguoskit, pasakykit, kad dar atsiras, a?  :help:

--- Baigti citatą ---
Taigi vilnietė esi. Ateik į "Zodiaką" Labdarių gatvėje 4. Visos knygos, man regis, tik iš ten.

Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaigi vilnietė esi. Ateik į "Zodiaką" Labdarių gatvėje 4. Visos knygos, man regis, tik iš ten.

--- Baigti citatą ---
eeee, reikia savus palaikyt ir pirkt is savu, kas cia per reklamos, a  :E
Kad tokiu postu daugiau nebebutu, trinsiu  :icon_bat:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją