4sport.lt > Viskas apie 4sport.lt
Kovos menų prekių elektroninė parduotuvė 4sport.lt
tomu:
Jei butu normaliomis kainomis normalios irangos, manau atsirastu perkanciu (kai man reikejo apsaugu, pirmiausia ieskojau intike, ten neradau koreikejo, toliau vietinese sporto prekiu pardese - irgi neradau..). Gi turint e-parduotuve nereikia samdyti darbuotoju tt ir pan, taip pat (tikriausiai) nuomoti milzinisku patalpu.., taigi islaikymo salygos kur kas geresnes, gal ir kainos butu siek tiek zemesnes nei konkurentu. Reiktu tik tinkamai isreklamuoti. Cia jau i koki spameri(lt - brukalu siuntinetojas) reiktu kreiptis, ar dar kur..
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKiba megsi jei reikės :D
--- Baigti citatą ---
Z o ne s
pack:
Saxum tai ar sulauksiu aš ankščiau minetu prekių kk e-parduotuveje? :chmm:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiSaxum tai ar sulauksiu aš ankščiau minetu prekių kk e-parduotuveje? :chmm:
--- Baigti citatą ---
Su laiku bus, kada – negaliu pažadėt...
Asia:
Registruotis arba PrisijungtiIš tikro tai mažokas asortimentas, kaip tokiai sferai. :nezino: Ir kimono tik peraugusio kiniečio dydžio...
--- Baigti citatą ---
Gal tu mažiau bambėk? :) :punch:
Dirbam nesudėję rankų..
Manai - šast iš kažkur nukrenta pilnas sandėlys prekių ir susideda į interneto parduotuvę, kuri kažkaip pasidarė..
Aš suprantu, kad lietuviams būdinga burbėti, bet paburbėjot profilaktiškai ir užtenka - šiek tiek kantrybės. Šiek tiek tolerancijos.. :)
Vien per šiandieną kiek kovos menų prekių pridėjom...
Po truputį apaugsim.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją