Pagrindines diskusijos > Savigyna

Pacukai ir kiti vagiantys elementai, bei ju psichologija

<< < (3/7) > >>

Sei-i:
Aš ne “beveik pataikiau“ - aš TIKSLIAI pataikiau...  :-)

O “zapadlo“ tikrai bus, kai, atsukiojus langus, ne tik kad prilis - bet ir prilįs kiti siautėjantys barbarai ir vandalai...  :evil:

Lonsas:
nu Sei-I juk rasiau kad ne del zapadlo, o del to kad kvapa sunim panaikint. ne tam kad kiti "prismardintu", o kad vejas ispustu as manau :). nors siaip man asmeniskai kvailai tai skamba ganetinai :)

Sei-i:

--- Citata ---Man labiau patiktu ismokti apsisaugoti :D Bet speju, kad nuo visu ligu vaistu nera. Pvz. kai viena ryta radau mautomobili su issukinetomis lempomis, posukiais ir visku kituo, kas nusiima , net kraujas uzvire. Aisku, galejo baigtis ir liudniau.
--- Baigti citatą ---

Neturėk automobilio, kurio apdailos detalės einamos, nes deficitas.  :-)

Antra, signalizacija irgi gerai. Net jei nereaguosi pats, tai bent juos užknis po ausimis vis klykianti signalizacija...  :D

Sei-i:

--- Citata ---nu Sei-I juk rasiau kad ne del zapadlo, o del to kad kvapa sunim panaikint. ne tam kad kiti "prismardintu", o kad vejas ispustu as manau :). nors siaip man asmeniskai kvailai tai skamba ganetinai :)
--- Baigti citatą ---

--- Citata ---tam kad isnesiotu kvapa, kad sunis nesuuostu. tai Sei-I beveik pataikei.
--- Baigti citatą ---

--- Citata ---Aš ne “beveik pataikiau“ - aš TIKSLIAI pataikiau...  :-)

--- Baigti citatą ---

--- Citata ---
ir net šviežiai joks šuo neatsirinks sektino kvapo - o atviri langai dar ir pirminį kvapą pravėdino ir susilpnino... ;)

--- Baigti citatą ---

:P

Lonsas:
pripazystu klydes ir susirenku sratus :D sorry :)  :oops:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją