Pagrindines diskusijos > Savigyna
Pacukai ir kiti vagiantys elementai, bei ju psichologija
Asia:
Speju, kad tai, kas liecia pirstu atspaudu ismozojima ant lango - tai smarkiai abejoju...
Jie masinos lango neliecia is viso - isdauzia mazyli fortkes langiuka su sutrupinta masinos zvake ir atsirakina duris istraukdami "pupocka"...
O jei zvejoja su viela - tai irgi kontaktas su langu - minimalus..;)
Tai vat ir mastau, kam gaisti laika atidarinejant visus langus, kai rekia plest mageeee...
Gal cia kokia "vizitine kortele"? :)))
Sei-i:
Nežinau, man vis tiek tas žingsnis panašus į “kvietimą“... :rolleyes:
Yoshimitsu:
--- Citata ---
Va, va... Reiktų man jau susimąstyti, kas skaito ir mokinasi iš mano patarimų... :rolleyes:
--- Baigti citatą ---
galbut ir deretu susimastyti :D o tai bus po to taip, kad policijai nebebus kas daro, kai visi zulikai ismoks "dirbti" nepalikdami pedsaku.
O siaip tai dar atsiminiau viena atsitikima ir sove mintis, kad galbut jie tai dar ir taip sakant "ant zapadlo" daro. Sia vasara, sefas kazkaip sugebejo palikti masinos langus atvirus per didele liuti, net gaila po to buvo ziuret kaip jo masinele stovejo kelias dienas is eiles viduryje aikstes atidarytom durim ir langais, kad viskas isdziutu.
Lonsas:
nu va pasikonsultavau as su daugiau maziau "expertais" siuo klausimu. stai ka suzinojau. tipo atsukama tam kad isnesiotu kvapa, kad sunis nesuuostu. tai Sei-I beveik pataikei.
OSU:
Man labiau patiktu ismokti apsisaugoti :D Bet speju, kad nuo visu ligu vaistu nera. Pvz. kai viena ryta radau mautomobili su issukinetomis lempomis, posukiais ir visku kituo, kas nusiima , net kraujas uzvire. Aisku, galejo baigtis ir liudniau.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją