Nialo ir Vilkato pasisakymus vertinu labai atsargiai. Zinau kelis pavyzdzius, kai chebra nepasidalino hobio-biznio (hobis is kurio pasidaro gan neblogus pinigus). Tai ten tiek purvo buvo ispilta, kad neisplauksi. Ir po siai dienai viena puse niekaip neatleidzia antriems. Ir ne duok die pasuksi tema apie ta pilieti. Vos ne iki mustyniu daeit gali...
O del savo tiesu irodinejimu, nelabai cia as ir ruosiuosi kazka aklai ginti ir irodinet savo tiesas.Parasau faktus, kurie matosi is mano varpines. Toliau yra jau jusu problemos, tiketi tuom ar ne.
Ruta, cia ir kitose temose apie WT prisiskaiciau tiek, kad rodes, vos tik ateisiu i pirma treniruote, visi puls mane itikinet, kad WT yra pats geriausias, kad svelniai lieps eiti i seminara, nes po to niekas nemokins manes, kad lieps pirkti uniforma ir apsauga. Nu bet situ dalyku nera... Ka dabar daryt tada?
Nialai, nieko as nesistengiu irodyti. Nenoriu kazko neigti, ka jus patyret savo kailiu. Tiesiog noriu parodyt, kad nera viskas taip, kaip kad cia yra piesiama. Nenorit daleisti tokios minties, kad kazkas keitesi? Gal dabar kazkiek kitaip yra, pasikeite politika ir pan?
Steve, pats seminaras kainuoja apie 200 LTL. Kazkur rase, kad WC seminaras kainuotu 150 LTL. Nu ne toks jau didelis tas skirtumas... O del uniformu, kol kas tyliu, nes nieko nezinau.
Nu, o kiek as kvailys, besimokantis is savo klaidu, bus matyt po keliu menesiu, nes kol kas daug kas kitaip pas mane gaunasi...