AutoriusTema: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai  (Skaityti 111359 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
Re: Wing Chun (Tsun) technika ir jos niuansai
« Atsakyti #255 įjungtas: 2008 Lap 22, 18:30:07 pm »
Nejau ta BWTA taip visiems yra prisikusi, kad visi (dauguma) varo ant jos? drasiai sakau, kad 80% cia "aiskinamu" dalyku yra netiesa. Tik kazkaip abejoju, kad verta nusistaciusiems zmonems cia aiskinti realybe, o ne kazkas kazkam kazkada kazkur kazkiek kazkam SAKE.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #256 įjungtas: 2008 Lap 22, 18:37:27 pm »
O aš drąsiai sakau, kad žmonės čia kalba remdamiesi asmenine patirtimi BWTA organizacijoje. Ir ką?  ;-)   Juo labiau ,kad čia sėdintys žmonės ne tik forume bendrauja ,bet karts nuo karto ir drauge treniruojasi arba sėdi gamtoj prie laužo  :-)   Taip ,kad tie "80% netiesos" truputį juokingai skamba  :D   Netiesa slypi ne čia ,o ten kur aiškinama koks WT krūtas lyginant su kitom sistemom ir kaip yra būtina kišti ten babkes ,nes be jų neįmanoma tobulėti.. t.y jų mokyklose  :ruko:
Beje, kur konkrečiai matot tą "netiesą"?  ;-)  Gal tiesiog nesusikalbam?  :nezino:
« Paskutinis taisymas: 2008 Lap 22, 18:39:16 pm nuo Nialas »

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #257 įjungtas: 2008 Lap 22, 18:54:17 pm »
As ir esu buves BWTA 3 metus, ir ka sakau, sakau is savo patirties, o ne kazkieno gandus. Taip kad, atsargiai sakydamas, kad "80% netiesos" musu zodziuose.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #258 įjungtas: 2008 Lap 22, 23:37:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
mokiniai kurie kelia bangas  :nezino:
Nesupratau apie ką tučia?
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #259 įjungtas: 2008 Lap 23, 00:42:48 am »
Nejau ta BWTA taip visiems yra prisikusi, kad visi (dauguma) varo ant jos? drasiai sakau, kad 80% cia "aiskinamu" dalyku yra netiesa. Tik kazkaip abejoju, kad verta nusistaciusiems zmonems cia aiskinti realybe, o ne kazkas kazkam kazkada kazkur kazkiek kazkam SAKE.
  Kad iskart butu aisku as 4 metus uzsiimineju wt :evil: 
 tai vat nemanau ,kad cia kam nors ka nors aiskinti irodineti yra verta. Man pavizdziui cia (WT) patinka,as cia randu ko man reikia.Ko man truksta pasiieskosiu kitur :bandit: Bet tai yra mano pasirinktas kelias. Ir dabar irodineti kazkam ,kad tai pats nuostabiausias dalykas pasulyje yra visiska nesamone. Visi zmones yra skirtingi , visi turi savo paziuras, savo poreikius, kas tinka tau gali visiskai netinkti kitam. Ir dar vienas dalykas ,isivaizduok ,kad tu sugalvotum pasisklebti paciu kruciausiu pasulyje, kad ir koks tu krutas bebutum atsiras bent 10 kurie tave sumush ir irodys ,kad tu nekrutas. Taip ,kad geriau niekad nieko neirodinet. As pazystu viena zmogu, kuris yra tikras kovos menu meistras ir jis tikrai yra turejes daug patirties daugelyje kovos menu, taciau kai ji pagiri ..jis tik atsako" as ne meistras as amzinas mokinys", jam nei karto neteko irodineti, kad jis kietas, taciau visi aplinkui zino, ka jis sugeba. kaip sakoma gera preke , pati uz save kalba. Zodziu, as bentjau sau pati , netaip jau ir seniai  :rolleyes: pasidariau isvada ,kad geriausia yra eiti savo pasirinktu keliu, GALVOTI SAVO GALVA, ir vietoje to ,kad gaishti laika irodinejimams ,koks tavo kovos menas kietas ,geriau pasitreniruoti ir rimtai kazka ismokti. As manau taip :1 tylintis ir dirbantis wingtsunistas yra 1000 kartu geresnis uz 100 forumuose kazka irodinejanciu...
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #259 įjungtas: 2008 Lap 23, 00:42:48 am »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #260 įjungtas: 2008 Lap 23, 11:07:55 am »
1. Kol kas man niekas nesake, kad WT yra pats geriausias. Kas skelbiama internete, kitas reikalas, nes nemazai internetiniu puslapiu teigia, kad ju kovos menas pats paciausias.
2. Niekas primygtinai man nesiule eiti i seminara, eisiu savo noru. Bus matyt del naujienu seminare.
3. Kaina seminaru. Buvo kalbu ir apie 150 EUR, ir apie 600 LTL. Mano turimomis ziniomis sis reikalas man kainuos 1.5 - 2 kartus pigiau. Realybe pasimatys veliau.
4. Del uniformos kol kas niekas nieko neaiskina ir nesiulo isigyt. Kai pasiulys, matysiu kainas.
5. Su SiFu dar nebendravau asmeniskai, todel apie jo lipsnumus nezinau. Bendraujant emailu, normalus, mandagus zmogus.
6. Del nemokymo kitu mokiniu, nedalyvavusiu seminare. Matysiu, papasakosiu.
Tai gal but ir reikes jusu atsiprasyt del tu 80%, bus matyt. Jei reikes, atsiprasysiu. Jei ne - paneigsiu cia esancius pasisakymus. Ir toliau mastysiu savo galva ir tyliai treniruosiuos.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #261 įjungtas: 2008 Lap 23, 12:37:28 pm »
Tai gal but ir reikes jusu atsiprasyt del tu 80%, bus matyt. Jei reikes, atsiprasysiu.

Kaži nuo kada būtina atsiprašinėt už tą, ko nėra  :laikr:
Gal pirmiausia reikėtų pagrįsti tuos skaičius, o ne paišyti iš lubų kažkokius 80 proc? Išaiškint, kodėl ne 88 pavyzdžiui? O jei aš paprieštarausiu "ne brol, tu neteisus", kaip apginsi savo nuomonę? Juk savigyna prasideda ne fizinio kontakto lygyje...  :-)

"...aš tikiu tik ta statistika, kurią pats sufabrikuoju" (V. Churchill)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #262 įjungtas: 2008 Lap 23, 13:03:04 pm »
Nu, taip. Pasirodo mes viską sapnavom ir tik vienas Gazuotas ežys čia gali nušviest padėtį  :luztu:
Sorry, bet juokas jama iš tokių pasakymų.  :-]   Man aplamai panašu ,kad tamsta čia tik stengiasi bet kokia kaina kažką įrodyt   :chmm:  Nors tiesą visi jau seniai žino. Manęs ir Vilkato ,pavyzdžiui, nepavyks įtikint ,kad buvo kitaip ,nei mes savo kailiu patyrėm .Nejau, manot ,kad verta kažką įrodinėt žmonėms kurie viską matė savo akimis?  :luztu:  O gal... Gal viskas yra tik mūsų šizofreniškos vaizduotės pasekmė?  :bijo:  Gal aš dabar patogiai guliu ant sofos ir jus visus išsigalvoju kartu su patirtim įgyta BWTA?   :bijo:
 :-]

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #263 įjungtas: 2008 Lap 23, 13:32:49 pm »
Nu, taip. Pasirodo mes viską sapnavom ir tik vienas Gazuotas ežys čia gali nušviest padėtį  :luztu:
Sorry, bet juokas jama iš tokių pasakymų.  :-]   Man aplamai panašu ,kad tamsta čia tik stengiasi bet kokia kaina kažką įrodyt   :chmm:  Nors tiesą visi jau seniai žino. Manęs ir Vilkato ,pavyzdžiui, nepavyks įtikint ,kad buvo kitaip ,nei mes savo kailiu patyrėm .Nejau, manot ,kad verta kažką įrodinėt žmonėms kurie viską matė savo akimis?  :luztu:  O gal... Gal viskas yra tik mūsų šizofreniškos vaizduotės pasekmė?  :bijo:  Gal aš dabar patogiai guliu ant sofos ir jus visus išsigalvoju kartu su patirtim įgyta BWTA?   :bijo:
 :-]
Nu rimtai. Galima galvoti čia žmonės iš lempos kalba.  :luztu:
Seminaru kainos oho kaip pigu 300 lt. Kokios afigenos uniformos kurių medžiaga kažkokia dišova, palyginti su TKD doboak tai kaina tokia pati, bet po 3 metų išlieka kaip nauja. "Apsauga" jei taip galima vadinti apsauga...  :luztu: Nu lyginant su TKD tai už ta pačia kaina gaunu olimpinio komiteto sertifikuotas apsaugas. Kurios išties yra apsaugos, ir galima naudoti sparingui, ai tiesa jie nesisparinguoja nes yra labia kieti ir be to...  :luztu: Tik nemanykit kad aš čia TKD iškeliu labai, tik lyginu su tuo ka mačiau.
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #264 įjungtas: 2008 Lap 23, 13:50:21 pm »
Neužsipulkit taip EžioGazuoto. Jis nori pats savo kailiu įsitikinti, kaip yra, na ir tegu. Sakyčiau, kad kaip tik yra gerai, kad žmogus netiki aklai, o nori įsitikinti pats.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

« Atsakyti #264 įjungtas: 2008 Lap 23, 13:50:21 pm »

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #265 įjungtas: 2008 Lap 23, 13:52:19 pm »
Neužsipulkit taip EžioGazuoto. Jis nori pats savo kailiu įsitikinti, kaip yra, na ir tegu. Sakyčiau, kad kaip tik yra gerai, kad žmogus netiki aklai, o nori įsitikinti pats.
Protingas pasimoko iš kito klaidų,o kvailas ir iš savo nesugeba.Tikiuosi jis bus kažkur per vidurį...  :rolleyes:

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #266 įjungtas: 2008 Lap 23, 16:45:35 pm »
Nialo ir Vilkato pasisakymus vertinu labai atsargiai. Zinau kelis pavyzdzius, kai chebra nepasidalino hobio-biznio (hobis is kurio pasidaro gan neblogus pinigus). Tai ten tiek purvo buvo ispilta, kad neisplauksi. Ir po siai dienai viena puse niekaip neatleidzia antriems. Ir ne duok die pasuksi tema apie ta pilieti. Vos ne iki mustyniu daeit gali...

O del savo tiesu irodinejimu, nelabai cia as ir ruosiuosi kazka aklai ginti ir irodinet savo tiesas.Parasau faktus, kurie matosi is mano varpines. Toliau yra jau jusu problemos, tiketi tuom ar ne.

Ruta, cia ir kitose temose apie WT prisiskaiciau tiek, kad rodes, vos tik ateisiu i pirma treniruote, visi puls mane itikinet, kad WT yra pats geriausias, kad svelniai lieps eiti i seminara, nes po to niekas nemokins manes, kad lieps pirkti uniforma ir apsauga. Nu bet situ dalyku nera... Ka dabar daryt tada?

Nialai, nieko as nesistengiu irodyti. Nenoriu kazko neigti, ka jus patyret savo kailiu. Tiesiog noriu parodyt, kad nera viskas taip, kaip kad cia yra piesiama. Nenorit daleisti tokios minties, kad kazkas keitesi? Gal dabar kazkiek kitaip yra, pasikeite politika ir pan?

Steve, pats seminaras kainuoja apie 200 LTL. Kazkur rase, kad WC seminaras kainuotu 150 LTL. Nu ne toks jau didelis tas skirtumas... O del uniformu, kol kas tyliu, nes nieko nezinau.

Nu, o kiek as kvailys, besimokantis is savo klaidu, bus matyt po keliu menesiu, nes kol kas daug kas kitaip pas mane gaunasi...

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 35

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #267 įjungtas: 2008 Lap 23, 17:26:19 pm »
Na tu daryk kaip nori,bet būk labai atsargus.Vienas treneris nuolat šaipęsis iš "magiškų kimono " ir nuperkamų egzaminų netikėtai pradėjo siūlyt viskokį š... pirkinėt ir egzaminus nerealiom kainom laikyt.
Pats buvau minėtos organizacijos treniruotėse,visi buvo begalo patenkinti.Tarp kitko pats Linas buvo treneris.Iš tikro pirmas įspūdis buvo nerealus(ypač ,kai lipnias rankas pademonstravo),tik tiek,kad nedirbo chebra fizinio normaliai ir sakė,kad nekovoja,nes perdaug pavojingos technikos.Paskui maždaug trečią reniruotę pradejo siūlyt renginyje kažkokiam.Atseit buvo nebūtina,bet LABAI rekomenduoja.
O vat tada nuėjau pas rimtą trenerį ir pamačiau,kaip atrodo kovos menas.  :punch:

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #268 įjungtas: 2008 Lap 23, 17:29:35 pm »
Laikas viską sustatys į vietas.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Vieta: Kaunas
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #269 įjungtas: 2008 Lap 23, 17:42:23 pm »
Nialas  :handshake:  :alus: Geros musu sizofreniskos sapaliones  :ruko:, ar ne? Siaip EzyGauruotas, sekmes tau ten. Siaip, jei nepaslaptis, pas kuri treneri dabar mokaisi?
« Paskutinis taisymas: 2008 Lap 23, 17:48:25 pm nuo Vilkatas »
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

« Atsakyti #269 įjungtas: 2008 Lap 23, 17:42:23 pm »