Buvau viename seminare,instruktorius pasake l.paprastai, pasitraukem be nuostoliu,mes nugalejom.Viskas paprasta 
Jei viskas būtų taip paprasta, kriminalinė kronika nebūtų tokia pilna "sumušė", "apiplėšė", "išprievartavo", "nužudė" ir t.t.
Tie studentai ėjo sau ir nieko nelietė. Deja prisikabino būtent gavęs į galvą. Mano nuomone morališkai studentas visiškai teisus.
O tas "pergalės šokis", tai streso pasekmė... 
Be abejo, kad TEISus, padarė ką reikėjo padaryti. Tiktai TEISus TEISingumo, o ne TEISės prasme. Įsivaizduokite teisėsaugos pareigūną ar tiesiog liudininką, kuris ateina ir mato vaizdelį, kaip laimėtojas "iškrovinėja stresą". Nukentėjusysis guli, jo draugai pasako "mes viską matėm, jis priėjo ir užpuolė, sumušė ir dar paskui išsidirbinėjo prie gulinčio". Tai gal sakau verta susilaikyt?
Gal man darbe stresas ir šiaip bloga nuotaika... Ar čia argumentas išeiti į gatve ir subaladoti pirmą pasitaikiusį praeivį, kuris mane blogu žodžiu paminėjo? Tirštinu spalvas, bet apie tai ir šneka. Viena yra paruoštas, kita - neparuoštas žmogus. Tai tik dar vienas argumentas treniruotis atitinkamai, kad arba save kontroliuoti, arba įkalti tinkamus veiksmus į smegeninę taip, kad būtų nesvarbu, stresas, ne stresas...
+3000, organizmas buvo prisipumpavęs hormonų dar porai minučių aršių kirstynių. Kur jūsų manymu, turėjo dingti adrenalinas?
Realaus pacano stilius - dar kojomis nukritusį paausti ar pašokinėti ant jo, o čia visai natūralus variantas.
"zonoj" tiek daug realių pacanų...

Kaip gavosi, taip - laimėtojų niekas neteisia. Tačiau kartais būna neblogai pagalvoti, ar kartoti kitų klaidas...