0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Refleksai pertvarkomi vidutiniškai per tris-šešias savaites ir apsieinama be piktokos kompanijos pagalbos.
Mno galva teisingas "darbas".Zmogus nesileido i svetima teritorija,nesikarsciavo.Praktiskai mokomoji medziaga Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tik jokių nervingų traukuliavimųsi ir šypsotis, šypsotis...
seip perziurejau dar karta ,ir primeciau ,kad pacanas butu iskirtes "nedoreli " is karto jei butu suprates kad jis nepavojingas ,o kirto tik tada kada isitikino kad jis is tikruju nepavojingas
Sako as merga ,ar pyderas kad man sypsaisi ,ir voze i dantis .o dar sako kad sypsotis sveika
prisiminiau viena atveji ,kada isejo normalus vaikinas i lauka parukit ,ir paprase salia esancio prisidekt ,[prase visai kulturingai ]tas nusisipsojo ir atsake kad nerukantis ,vaikinas paprases prisidekt supyko :Sako as merga ,ar pyderas kad man sypsaisi ,ir voze i dantis .o dar sako kad sypsotis sveika
Jeigu zmogus nepavoingas, kam tada reikejo kirsti ? Siap studentas padare smugi, poto kai gopnikas su savo desine ranka trenke studento kaire ranka, manau tai ir buvo signalas studentui o dabar ...
o Vokieciai pastoviai sypsosi, tai ka man su jais dabar daryti
o tu buk kulturingas ,pasakyk kad jie pyderai ir daugiau nieko ....
tai 50% atveju tai bus tiesa
Vistiek matau klaidą, kad buvo įsileista į smūgio distanciją. Man, kaip ir Radiatoriui panašiai primena priekinis plastmasinis dantis. tai aišku buvo senai. Tačiau dabar tas nepasikartotų. Agresorių reik stabdyt per atstumą (žodžiais irgi)
sakai jei alu geria tai jau studentas primesk eina hiebra visi lengvai ikale ,o cia is niekur prieina kaskoks "čiuvelis "sypsodamasis ir sako ; Ei pacan einam persimesim nu primesk jusu keliese o cia vienas belei koks siulo mustis negi nekirsi
Nu taip, kirsti is sportinio intereso Arba nukris arba nenukris Tokiems sportininkas netgi galiu pasiulkyti draudima kuri apmokes advokata jeigu bus baudziamoji byla.