Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Įskilęs blauzdikaulis
pelkė:
Nuo remonto liko profiliu, rodbanto... sakyk nesigėdyk :ruko: ibetonuosim tas tavo kojas... :D
Domcius:
Tai gal iskart uzplytinsim ;D . Ale ziurek stripuli, kaminu tuoj pavirsi ;]]]
stripulis:
Ir vietoj dūmų kartais iš kiaurymės sklis klaikūs duslūs "kiai!"
Dabar meldžiuosi sau, kad būčiau prisimelavus, įrodinėju, kad nieko man tai kojai nėra, kad aš šiaip isterikė ir bijantis skausmo padaras (istorija rodo priešingai, bet gi į senatvę maža ko pasitaiko :angel:), ir kad be reikalo suteršiau žavią forumo atšaką "medicina" isteriškais briedais apie atseit skilusį blauzdikaulį...
Ir į Santarus nevažiuosiu, kai paaiškės, kad man nieko nėra, tai dar apstaugs, o grybgatvėj su visais durniais, mokančiais pinigus, kaip su karaliais elgiasi, tai bent tiek bus malonumo...
Nenuėjau į trešą :bijo: Paskutinėj isterijos stadijoj baisu pagalvoti, kad su ta blauzda reiks sėst "Seizan"...
Chebra, aš isterikė, tiesa? Skausmo bijanti slabakė, visos bobos tokios...
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiIr vietoj dūmų kartais iš kiaurymės sklis klaikūs duslūs "kiai!"
Dabar meldžiuosi sau, kad būčiau prisimelavus, įrodinėju, kad nieko man tai kojai nėra, kad aš šiaip isterikė ir bijantis skausmo padaras (istorija rodo priešingai, bet gi į senatvę maža ko pasitaiko :angel:), ir kad be reikalo suteršiau žavią forumo atšaką "medicina" isteriškais briedais apie atseit skilusį blauzdikaulį...
Ir į Santarus nevažiuosiu, kai paaiškės, kad man nieko nėra, tai dar apstaugs, o grybgatvėj su visais durniais, mokančiais pinigus, kaip su karaliais elgiasi, tai bent tiek bus malonumo...
Nenuėjau į trešą :bijo: Paskutinėj isterijos stadijoj baisu pagalvoti, kad su ta blauzda reiks sėst "Seizan"...
Chebra, aš isterikė, tiesa? Skausmo bijanti slabakė, visos bobos tokios...
--- Baigti citatą ---
Na ne visos... :luztu:
stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNa ne visos... :luztu:
--- Baigti citatą ---
Gerai jau, tik aš :ramentai:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją