Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Įskilęs blauzdikaulis
stripulis:
Istorija tai trumputė, nuo Gedan Barai prieš pusantro mėnesio aiškiai įskilo blauzdos kaulas. Žiūriu, kad daryt ką nors, kai yra stiprus blauzdos kontaktas su kita blauzda ar kad ir su ranka, yra ganėtinai skausminga :-(
Tad kadangi žinau, jogei forume yra Muai Taicų ir panašių žmonių, naudojančių blauzdos apsaugas, tai gal patartumėt, kokias geriau pirkt - kur pirkt (ar "Senukai" tinka) ir kiek maždaug tas galėtų kainuot, kad neapsišauti. Beje, ar jos būna skirtingų dydžių? Nes blauzda pas mane iš plonųjų, tai ten kažkaip reguliuojasi apimtis?
Moderatoriam - nežinau, ar vietoj temą sukūriau, jei ką, dar galiu paklaust, kad būtų vietoj - o gal kam taip buvo ir kiek laiko gijo? Bet labiau man esminis klausimas, esantis aukščiau ;)
pelkė:
Nebandei nueit pas daktarus? Manau jie labiausiai išmano tuos dalykus :senis:
p.s. po to aprašytum bobučiu ir dieduku (iš poliklinikos) gyvenimo vargus...
Domcius:
Siaip yra keletas pardotuviu vilniuje kru parduoda medicinines paskirties tvarscius ir pan... tarp ju manau galetu but kazkas ir blauzdai. Jei palaikyt antra klausima, tai man blauzdikaulis 2 vietose buwo luzes, nu ka? pavaiksciojau as su kastiliais, bet kazkaip per menesi sugijo. bet tai manau tau reiketu kuo greiciau nuveit pas daktara, nes gali suaugti ne taip, o poto bus dar blogiau. Tada jau isvis nepaeisi kelis meneisus ;]]
stripulis:
Įskilimas irgi gali suaugti ne taip? Ar tik lūžis?
Brungūs tie daktarai neapdraustiesiems, vienok, vien nueit pasidaryt rentgeną ir konsultacija - 150 litų...
Domcius:
Tai jei eini i spec klinika :D Siaip ka zn, rentgeno nuotrauka apie 30lt kainuoja, o jei daktaras egras draugas, apziures ir be 150lt :book1:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją