AutoriusTema: Kovos menas ir savigyna - ne tas pats?...  (Skaityti 12889 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
Kovos menas ir savigyna - ne tas pats?...
« Atsakyti #45 įjungtas: 2005 Sau 03, 12:36:28 pm »
Citata

Aš tik bandau kiek ugnį prigesinti, kol ji stipriai neužsiliepsnojo ;)

“Netrukdyk virėjui!“ - kita Čainatauno patarlė!...  :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #46 įjungtas: 2005 Sau 03, 12:56:18 pm »
Citata

Na, kaip ponams patogiau... :)

Čia ne kaip mums patogiau, o kaip objektyvūs akademiniai standartai reikalauja.  :?

Citata

Kaip ragavęs ir viena, ir kita, galėtum šiek tiek daugiau pagelbėti... Nors ką čia - akliems apie saulę pasakoti, ar ne? :D

Bandau pagelbėti, bet ne visi nori būti “pagelbėti“.  :?

Kai Baisu ketino reitinguoti kovos menus, Pūgžlys irgi atkreipė jo dėmesį, kad pirmiau reiktų nustatyti bei apibrėžti kriterijus ir terminus. Tada svoriai ir rodikliai. O tik po to imi dalykus, kuriuos nori lyginti.

Tu gi namą statai nuo stogo, nes pamatai tau nėra svarbus dalykas - ai, ir taip nesimato, po žeme. Stogas tai iš tolo šviečia...  :D

Antra, tai visos mano žinutės yra ne tokio pobūdžio, kad “ką čia jums, akliems, aiškinti“. Aiškinu, ir daug.

Kad ne visi TAI mato - tai ne mano, o okulisto rūpestis.  :D  

Taip kad - jei dar domina ši idėja, pirmiau padaryk visą tą “juodą parengiamąjį darbą“, o išvadas darysi paskui. Jei kyla klausimų dėl metodologijos, tai nueini į Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti ir randi skyrelį, kur mokina, kaip pateikti akademinį darbą, ir kas yra tyrimo metodologija.

Vienintelis skirtumas bus tik toks, kadangi čia yra forumas, kad išnašų ir šaltinių galėsi nedėti (bet būk pasiruošęs klausimams - iš kur tą ar kitą teiginį ištraukei).

TOKS standartas tinka?... ;)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #46 įjungtas: 2005 Sau 03, 12:56:18 pm »