Pagrindines diskusijos > Karyba

Prancuzijos svetimsaliu legionas

<< < (43/48) > >>

Tadux48:
sveiki ,ruosiuos pavasari vaziuoti  i legiona,vaziuosiu ne del pinigu ir ne del nuotykiu,tiesiog mane traukia toks gyvenimas ....tad turiu pora klausimu (tik esamiems legionieriams ir kas yra buve ten ) noriu paklausti jei turiu viena kita spuogeli ar del to gali mane nepriimti? ir noreciau suzinoti kokie butent dabar yra taikomi reikalavimai ? aciu  :handshake:

Tadux48:
na as cia viska perskaiciau ka jus rasinejotes apie ta legiona,ir vienas bahuras rase jog ji neprieme vien del to kad ant nugaros buvo spuogu,o gal db sveikatos reikalavimai yra siek tiek svelnesni  :respect:

Asia:
Sako, kai sifilis užpuola labai spuogais išberia. Tai gal čia ta problema? :)

Skeptikas:
Va va - spuogas spuogui nelygu ;)

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtina as cia viska perskaiciau ka jus rasinejotes apie ta legiona,ir vienas bahuras rase jog ji neprieme vien del to kad ant nugaros buvo spuogu,o gal db sveikatos reikalavimai yra siek tiek svelnesni  :respect:

--- Baigti citatą ---

Klausyk žmogau, tavęs ten greičiau nepriims vien dėl to kad tu gyvenime turi mamą, tetę, brolį, sesę, nei kažkokio spuogo.  :chmm:

Bent jau kiek man kažkada teko bendrauti su vienu legionierium, tai ten du esminiai sveikatai reikalvimai sveikatai: sveiki dantys ir jokių metalinių daiktų kūne, varžtų kauluose ir panašiai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją