Pagrindines diskusijos > Karyba

Prancuzijos svetimsaliu legionas

<< < (44/48) > >>

Tadux48:
dekui uz informacija  :handshake:

Gradus:
Aš kažkaip nuoširdžiai galvoju, kad tu niekur nevažiuosi.

--- Citata ---vaziuosiu ne del pinigu ir ne del nuotykiu,tiesiog mane traukia toks gyvenimas
--- Baigti citatą ---
Tu "bandei" tokį gyvenimo būdą ? Nes dėl jo reikia nemažai paaukoti ir atsisakyti.
O jei ir dabar tavo gyvenimas susietas su karyba, tai ko į ta legioną važiuot ? Jei ne dėl pinigų ir nuotykių, tai gali ir Lietuvai tarnaut..

Tadux48:
 :D :D :D jus nejuokinkit su ta lietuva  :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti... bet jis nieko nesupranta  :-)

--- Baigti citatą ---

Bet vis tiek teisus ;)

O ir blogo nieko neparašė ;) P.S.: biški neaiški motyvacija man "man toks gyvenimas patinka". Jei nebandei - iš kur žinai? Tavo vietoje bandyčiau iš pradžių Bazinius Karinius mokymus pabaigti Lietuvoje, o tada pagalvoti ;) Bo jeigu nepraeisi jų, tai svetimšalių legione tuo labiau nėra ką veikt. + tai nieko nekainuoja ;)

Tadux48:
nea as noriu uzkart ten vaziuot ,jei nepriims tai nepriims ,kas nerizikuoja tas negeria sampano :D jei nepriims tada gal ir lietuvoj kazka panasaus bandysiu  ;-) juk kai imdavo i armija ,zmones ruosdavosi ? ar eidavo i kokius spec apmokymus? manau kad ne  ;-) sitam dalykui jau ruosiuos daugiau kaip puse metu ,tad tikrai noriu pabandyti  :lauzo:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją