Pagrindines diskusijos > Karyba
narai
Pramuk:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNu ne visi plaukimo sporto meistrai gal čia forume.
--- Baigti citatą ---
Nu siaip tai ne baseine ta pradejau, o Lakajuose 12 metu, baseinas tik kaip navarotas bo kiek laiko iskilo :yeahhh: :yeahhh:
Smauglys:
Registruotis arba PrisijungtiAs ir be lastu per baseina perneriu :-)
--- Baigti citatą ---
Nenervuokite! Aš labai jautrus tokiom temom :-( Galiu pasmaugti :evil:
stripulis:
Registruotis arba PrisijungtiNenervuokite! Aš labai jautrus tokiom temom :-( Galiu pasmaugti :evil:
--- Baigti citatą ---
Čia matyt koks tai būdingas karatė atstovų bruožas - nemokėjimas nardyt ir net plaukti? :bijo:
Bo aš irgi labai gerai nardau - lėtai ir iškilmingai grimztu į dugną. Ir galiu ilgai gulėt baseino dugne, su lastais ar be jų...
Saxum:
Nu man dėl to problemos nėra, aš nuo 6 metų prūde ir Jūroje kiauras vasaras murkdžiausi, tai plaukti neblogai moku... Bet va nardytojas gan prastas, per Jūrą pernerdavau ir iki pusės atgal, daugiau neišeidavo, o kai kurie mūsiškiai po 2-3 kartus sugebėdavo pernerti :rolleyes:
P.S. Jūra – čia ne Baltijos, o upė Jūra, kurios plotis ties ta vieta būdavo... :rolleyes: :chmm: Net nežinau koks, gal 30 metrų :-/
Raimis:
Nu matau pribrendo reikalas per busima kk saskrydi pravesti plaukimo ir nardymo i toli seminara. Jusu paslaugoms.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją