Pagrindines diskusijos > Karyba

narai

<< < (12/12)

EzysGazuotas:
Čia kažkas ne taip... Ant to jo diržo tikrai vaikiškas svoris uždėtas, tik vienas svarmuo, kuris žmogaus nenuskandins. Nebent anas yra pagal savo dydį keliolika kart sunkesnis už šviną. Juk kai narai neria, tai svorių tiek prisideda, kad malonu žiūrėt. O gal čia kažkokios slaptos technikos naudojamos :kikena:? Apšvieskit daugiau, jei ką...

Berserk:
Net nzn, man kai buvo 12 metu ir as pirma kart neriau su akvalangu - man jokiu svoriu nereikejo, jis mane pats spaude prie dugno  :kikena:

fatal2ty:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiŠiandien nardinom robotą  :clap:

--- Baigti citatą ---
Na ir kaip? Neprigere?   ;-)

Yume:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNu siaip tai ne baseine ta pradejau, o Lakajuose 12 metu, baseinas tik kaip navarotas bo kiek laiko iskilo :yeahhh: :yeahhh:

--- Baigti citatą ---

Lakajuose??? Sveiks kolega :) Tik kuriuose -baltuosiuose ar juoduosiuose? :) Visos mano vasaros pramirktos Baltųjų lakajų vilnyse :) Ir nardyta ir plaukiota :) Prieš kokius 7-erius metus Baltieji buvo itin skaidrūs, bet tik leido motorines valtis naudot ir šakės. Pradėjo vanduo drumstis, matomumas prastėt, apaugo maurais kai kurios pakrantės... :-(

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją