Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Redbull ir kiti energetiniai gerimai kenkia ar ne?
Tomasas:
Sportininkam man atrodo yra kitų gėrimų. Powerride ir pan. Net pas maximą galima įsigyti. Tik brangoki. Aš už tuos kartais :)
O apie Redbull ir pan. tai manęs jie irgi neveikia :) Ir nėra didelės naudos.
pelkė:
Na jeigu ta skysti leidžia laisvai pardavinėti parduotuvėse - vadinasi nekenkia .
Skeptikas:
Pagal sia teorija, galima gerti ir antifriza su tosolu ;)
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPagal sia teorija, galima gerti ir antifriza su tosolu ;)
--- Baigti citatą ---
pratesiant teorija ir dantis galima su ace valytis , nes nekenkia emalei :D
Shade:
Na iš patirties galiu pasakyt , kad kai dirbau amerikoj (baldus nešiojau) , tai buvau salyginai net įproti isitaisęs su tais ale "red buliais" , tiesa ten buvo toks ale "Monster" , 0,5 arba 1 litro skardinėj, pagal koncentracija ir taurino kieki kiek pamenu maždaug kaip 2-3 redbuliai , tai galiu pasakyt, dirbant nuovargio išvis nebudavo, tačiau labai smarkiai pildavo prakaitas ir salyginai sustojus pailsėt porai valandu paskui isjudėt jau praktiskai neidavo, matyt tas "after efect" vadinamasis apimdavo , gryzau i lietuva tai privengiu šito mėšlo , kazkada ryte i darba važiuodamas išgėriau "red buli" tai negaliu pasakyt kad kaip nors paveikė mane, gal perdaug organizmas prie to stipresnio mėšlo pripratęs... žiovavau ir ir toliau mieguistai be jėgu norėdamas miego ta dieną leidau :nezino:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją