Sportas > Bendra sporto tema
Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?
Mitsuke:
:-] Achiu achiu !!!
Smauglys:
Saxum, Asia,
eime žiemą dar ką nors išvoliosim sniege ;-)
laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSkriausdavo mane mokykloje, kas tik netingejo... Mazdaug bunant 15 metu tai atsibodo. Pradejau lankyti boksa... Nuo to laiko ant galvos lipti nebeleidziu... jau mazdaug 14 metu :angel:
--- Baigti citatą ---
beveik mano istorija :D tik vietoj bokso buvo aikido, vietoj 15 metu - 14, o vietoj 14 - 8.. :D
Ek4:
Tai buvo, kai buvau 15 metis. Tiesiog norėjau pakeisti savo gyvenimą. Atsibodo sėdėti namie. (Ankščiau buvau išlankęs plaukimą 3-3.5 metų). Sportų, aišku buvo visokių. Tiesiog norėjau išsiskirti savo sporto. Nes pas mus, visi tai krepšininkai tai kačelka, tai futbolininkai. Man šios sporto šakos nepatiko. Taigi, nusprendžiau lankyti Shidokan Karate. Juo ir toliau gyvenu. Tiesa, tėvai nenorėjo, kad lankyčiau,nes bijojo, kad bus man traumų ir pan. Bet visitek leido :D :)
Saxum:
Vieni koviniu sportu, kiti kovos menais užsiiminėt pradėjo :angel: Šiaip skirtumas yra :book1:
Mano paauglystės aplinkoje buvo gan rimtai besiboksuojančių ir dalyvaujančių varžybose žmonių, tai kažkaip ir pradėjau pamažu boksuotis. Pirma pažintis 1987 metais... Esu nemažai ko išbandęs, bet kaip sakoma, pirma meilė nerudija... Iki šiol boksas man mieliausias :love1:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją