Sportas > Bendra sporto tema

Kas jus paskatino uzsiemineti kovos sportu?

<< < (4/25) > >>

radiatorius:
o as norėejau buti kietas  :D

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio as norėejau buti kietas  :D

--- Baigti citatą ---
Radiatorius nepriklausomai nuo dydžio visada kietas! Tik reikia praktikuotis, kad rudys nesuėstų.
O aš išaugau žiūrėdamas kovinius filmus. Man tas menas visada vizualiai buvo labai gražus ir paslaptingas. Ir labai patiko, kai filme koks mielkas išspardo užpakalius visai gaujai. :D

Mokinys:
Kovos menais nuo mažens domėjausi :) vis su tete žiūrėdavome per televizorių kovas :) labai koviniai filmai patiko ypač su Stevenu Seagalu :) na tai kalėdoms buvo padovanotas bokso maišas :) na pradžioj treniravausi svarankiškai patrankydavau truputuką, krumplius nusimušdavau, tai užsigydydavau ir vėl :) poto apleidau :) bet pradėjau eit į šokius :) trečias kartas kai nueinu į šokius ir šia tau, užpuolimas. Iš mašinos išoko vaikinukai, ir pradėjo vytis, pabėgti nepavyko tik man vienam iš kompanijos (aš pats jauniausias buvau :( ) gavau į nosi pora kartų ir striukę atėmė :) bet po poros dienų į namus atvežė, tik išskalbt galėjo :D :D  nat ia poto įvykio pradėjau aktyviau domėtis :) na po šio įvykio į šokius nejau kokius 5 mėnesiu, bijojau :( na vėl nueinu į šokius, pirmi šokiai ir vėl bandoma telefoną atimt :) bet nepavyko :) poto jau užtikrintai nusprendžiau, kad reik mokėt apsigint ir savarankiškai nieko doro nebus, nes neturiu pagrindų :) pirmiausia nuejau į muay-thai, bet mane labai žavėjo Stevenas Seagalas, ir dar matydavau, kai vaikšto su kimano, tai mane lavai viliojo :) nuejau į Aikido. Ten pralankiau 1,5-2 metus :) supratau, kad reik konors rimtesnio, gryžau į muay-thai :) ten pasitreniravau, prasidėjo vasara, o po vasaros, treniruotes teko iškeist į papildomas anglų pamokas :) buvo bandymų sugryžti į treniruotes bet nesėkmingai, man iki artimiausio klubo 20 km, tevai turėdavo vežioti 3 kartus į savaitę, o dar anglų prasidėjo, tai jau perdaug buvo :) dabar tenka tenkintis treniruotėmis namie :) bet noras niekad nedingo sugrįžti :)

pelkė:
Aš tai bėgau  alaus ir ne ten pataikiau , žiuriu hebra rankom makaluoja , galvoju blin karatistai - sportininkai , o pasirodo ne, čia šiaip hebra ( normali) susirinko pajudėt . patiko  :D

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti blin karatistai - sportininkai , o pasirodo ne, čia šiaip hebra ( normali)

--- Baigti citatą ---
:-]

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją