1) Tai norit pasakyti ,kad smūgio į gerklę negalima priskirti prie kovos? 
Tada kas ta kova? 
2) Refleksai per porą mėnesių neatsiranda. Pati taip sakėt 
3) Ar daug atvėjų žinot ,kai mergina užpuolikui iškabino akis ,kad taip jau teigiat ,jog merginoms sekasi? 
4) Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti Dabar man įrodykit merginų/moterų/moteriškių išskirtinumą
Čia paprasti vyrukai pagaili panelių ,o gatvėje aukų pagal lytį neskirsto.
1) O kur aš sakiau, kad smūgis į gerklę - ne kova? Kaip tik kova, turi aplenkt priešininko gynybą, turi mokėt tą smūgį atlikti...
2) Nu tai būtent. Aš tą ir pakartoju. Kad mano galva, savigynos išmokti per porą mėnesių negalima, nes savigyna - ne tik užpuoliko akių kabinimas...
3) Pati nežinau nė vieno, Zen minėjo, kad taip buvo vieną kartą. Gal ir daugiau, nežinau.
4) Kalbant apie delfį, nieko nežinau, bet man niekad niekas nedavė į snukį, net ir apiplėšimo tikslais. Nors apiplėšė porą kartų - telefoną pavogė vieną sykį iš nagų, kitą sykį iš rankinuko. Ir šiaip vieną kartą bandė pinigus atimti, tik aš jų neturėjau, vaikystėje dar. Ir vis tiek į snukį negavau. Už rankos tiesa, rodos, irgi niekas negraibstė, neatsimenu... Ir šiaip kai kokie konfliktai būdavo, į snukį negaudavau. Siūlė kartą, bet nedavė. Spėju, kad ne dėl to, jog būčiau ypatingai kieta ir bauginančios išvaizdos, o būtent todėl, kad užpuolikai visgi skirsto aukas pagal lytį...
Šiaip apie savigyną - man irgi viena girdėta mintis patiko: "Jei tai savigyna, tai nereiškia, kad gali liuobti bile kaip". Pratęsiant šią mintį, sakyčiau, kad jei tai savigyna, tai turi liuobti daug geriau, nei kad liuobtum kokiose varžybose... Iš to seka, kad savigynai ir ruoštis reikia geriau, nei varžyboms. Ne?