AutoriusTema: Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam  (Skaityti 62441 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Kaiwa

• Svečias
Noreciau suzinoti jusu nuomone apie Nhat-nam
« įjungtas: 2004 Spa 08, 14:29:59 pm »
Ar verta prasidet  :rolleyes:

Atsijungęs Baisu

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 160
  • Vieta: Užusienis
  • Lytis: Vyras
  • smile :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1 įjungtas: 2004 Spa 08, 14:38:21 pm »
Reiktų kažkokios pilnesnės info apie tave, kad duot patarimą. Ir kodėl būtent norisi Niat nam užsiimt...
Ir pasiskaityk kitas temas kur prašoma patarimo - situacija išsirutulios panaši...
Be water my friend

Kaiwa

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2004 Spa 08, 15:23:41 pm »
Citata
Reiktų kažkokios pilnesnės info apie tave, kad duot patarimą. Ir kodėl būtent norisi Niat nam užsiimt...
Ir pasiskaityk kitas temas kur prašoma patarimo - situacija išsirutulios panaši...

Aikido man nepatiko  :? . Karate irgi per daug nesizaviu (man gal per smarku)  :-) Ieskojau informacijos inete ir netycia radau apie niat-nam - kazkuom jis man idomus pasirode  :-)  Bet noreciau suzinot ismanaciu zmoniu nuomone  :oops:

Alan

• Svečias
« Atsakyti #3 įjungtas: 2004 Spa 08, 15:50:10 pm »
Sei-i straipsnį paskaityk.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Spa 08, 17:53:03 pm »
Citata
Aikido man nepatiko  :? .

Kurią aikido kryptį bandei ir pas ką užsiiminėjai? Ar nepatiko iš esmės, net nebandžius?

Citata

Karate irgi per daug nesizaviu (man gal per smarku)  :-)

Nebūtinai smarku. Yra ir "techniškoji" karate - shotokan ;) Kyokushin tai iš tiesų yra daug fizinių galių reikalaujanti sistema (labai geras sportas žaloti sveikatą).

Citata

Ieskojau informacijos inete ir netycia radau apie niat-nam - kazkuom jis man idomus pasirode  :-)  Bet noreciau suzinot ismanaciu zmoniu nuomone  :oops:

Teko vieną kartą matyti niat-niam pasirodymą. Tai buvo pačioje pradžioje, kaip jie pasirodė Lietuvoje. Nenoriu ižeisti adeptų, tačiau vaizdelis buvo nekoks... Pilnai tikiu, kad dabar visai kitokia situacija, metams bėgant visi tobulėjame, tačiau aš asmeniškai, egzotikomis pradedu nebesižavėti...

Nenoriu reklaminti jokių klubų ar stilių, bet kažkaip pagalvojau, gal Asios chebra būtų tinkama? :V

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Spa 08, 17:53:03 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2004 Spa 08, 18:09:24 pm »
as gilioj gilioj jaunystej (kaip zinia nesenas ir dabar dar esu) kokiu 7-8m buvau viena trefke nuejes. nu siaip jai karate persmarku tai ir cia nemanau kad "nesmarkiau bus" nu nzn nzn, daugiau nelabai ka pasakyt galiu, bet karate man ramiau pasirode.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Kaiwa

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2004 Spa 08, 19:56:51 pm »
Citata
Kurią aikido kryptį bandei ir pas ką užsiiminėjai? Ar nepatiko iš esmės, net nebandžius?

Tai buvo gan senokai, kai mokiausi mokykloj ir ten pat vykdavo treniruotes. Skelbime buvo parasyta aikido (nors ko ten is tikruju moke tai biesas zino - gal todel ir nepatiko)  :rolleyes:  :)  
Citata

Nebūtinai smarku. Yra ir "techniškoji" karate - shotokan ;) Kyokushin tai iš tiesų yra daug fizinių galių reikalaujanti sistema (labai geras sportas žaloti sveikatą).

Tikiu  ;) As noreciau treniruotis, bet ne toki mena kuris sveikata zaloja  :(
bet ir nenoriu moketi pinigu uz nieka - as noriu, kad mane ismokytu reikalui esant apsiginti. Siap as kauniete, tai gal galit ka Kaune parekomenduot?

Citata

Teko vieną kartą matyti niat-niam pasirodymą. Tai buvo pačioje pradžioje, kaip jie pasirodė Lietuvoje. Nenoriu ižeisti adeptų, tačiau vaizdelis buvo nekoks... Pilnai tikiu, kad dabar visai kitokia situacija, metams bėgant visi tobulėjame, tačiau aš asmeniškai, egzotikomis pradedu nebesižavėti...

Aisku  :)
Citata

Nenoriu reklaminti jokių klubų ar stilių, bet kažkaip pagalvojau, gal Asios chebra būtų tinkama? :V

O kas ta asios chebra  :D

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2004 Spa 09, 07:12:55 am »
Čia buvau sutikęs vieną Niam-niam:) adeptą. 3 metus aktyviai lanko, visai sportiškas bachūrėlis. Bandžiau išpešti ko gi jis ten išmoko ir labai nusivyliau. Pasirodo-nieko. Matyt, tiek pat galima išmokt bežiūrint kovinį serialą. Tai vat tiek šiuo klausimu. :P
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 46
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2004 Spa 09, 14:13:23 pm »
Citata
Čia buvau sutikęs vieną Niam-niam:) adeptą. 3 metus aktyviai lanko, visai sportiškas bachūrėlis. Bandžiau išpešti ko gi jis ten išmoko ir labai nusivyliau. Pasirodo-nieko. Matyt, tiek pat galima išmokt bežiūrint kovinį serialą. Tai vat tiek šiuo klausimu. :P

su manuoju pažįstamu labai panašiai...tai tik galiu turbūt pritart.
Na o iš jo atsiliepimų tai pradžiai jam labai paliko gerą įspūdį, tačiau dabar, ar kad nepritapo, ar kad pasirodė jam ne prie "širdies" tas dalykas, galvoja pasitraukt.
Asmeniškai man, iš matyto jų pasirodymo, susidarė vaizdelis, kad visai nieko jie lygtais - rimta chebra :) Bet tokia "žvėrelių mokykla" manęs nelabai žavi, o dar tas perdėtas kriokentis lyg jūros liūtų kvėpavimas tai  :?  o šiaip krito dėmesys i puikią gimnastiką ir bendrą tvarką, discipliną, bet kiek tai susiję su kovos menu? :? tai toks pirminis įspūdis...
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Kaiwa

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Spa 10, 00:06:04 am »
Dekuj uz rekomendacijas nueisiu i Titana arba i Azuola (kovines savigynos ir karate klubas)  :-)

« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Spa 10, 00:06:04 am »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #10 įjungtas: 2004 Spa 10, 15:26:25 pm »
Citata
Na,ash shtai jau ketvirti metai Nhat Nam uzsiimineju,ir apie si kovos mena mano nuomone yra labai gera.

Nu jo, dar neteko girdėti, kad kas savo praktikuojamą stilių peiktų ;)

Citata

Visu pirma man patinka tai,kad Nhat Nam yra kovos menas,o ne kovinis sportas,kuo dauguma "menu" dabar patapo.

Sportu patampama, kai prasideda varžybos. Ypač kai įtraukiama į OŽ programą...

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #11 įjungtas: 2004 Spa 27, 10:54:44 am »
Citata
Ar verta prasidet  :rolleyes:

Norime “fydbeko“: tai ar prasidėjai?... ;)

Atsijungęs jaro

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 37
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.wonhwado.lt/blog
« Atsakyti #12 įjungtas: 2005 Sau 27, 01:35:51 am »
Nuejai i Niat Nam, nes supratau, kad skaityk neskaites, bet vistiek reikia bandyti.

Pirmieji ispudziai:
Patiko treneris ir jo santykiai su mokyniais.
Is sono technika atrodo graziai, man net patiko.
Bet abejoju del jos pritaikymo realioje kovoje, gatveje.
Be to pasirode sunkokai ivaldoma.
Gerai tai, kad duodama ne tik technika, bet ir dvasiai duonos yra.
Manau, kad kovos menai privalo ugdyti ne tik kuna bet ir harakteri ir sitoje vietoje su Niat nam viskas ok.

Galu gale vistiek nusprendziau, kad Niat nam ne man, nors bendras vaizdas nera jau toks ir blogas.

Tai tiek kolkas.

Atsijungęs doom

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #13 įjungtas: 2005 Sau 27, 08:53:03 am »
Golovačiu klano pakraipa :D  prieš metu 15 šita niam niam sporto klube Formoj vadinosi Kung Fu :D
kill them all

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #14 įjungtas: 2005 Kov 26, 10:41:03 am »
Nu as asmenishkai tai nepradeciau sporto shakos apie kuria nieko negirdejes :) nu bet pabandyti gal ir werta. Cia paskajciau, sako sunkiai iwaldoma grazi technika, nu kznow.

« Atsakyti #14 įjungtas: 2005 Kov 26, 10:41:03 am »