Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kraujo donorystė

<< < (16/17) > >>

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNusispjauk, Pelke, 3 kartus per kairį petį, kad kada gyvenime neprireiktų vaikui kraujo, kad išgelbėt gyvybę, o visi krapštys nosį ir sakys – nu jau ne, aš savo kraujo niekam neduosiu...

--- Baigti citatą ---

Kai važiuosiu autobusu būtinai nusispjausiu per petį   :D 

Esu isitikines jau ne vieną kartą  :senis: jei kažką duodi ar padarai už dyką, ar paaukoji na vienu žodžiu- našarom. Tai nėra įvertinama  :senis:

p.s.: Nenervink ***... iš pačio ryto   :A

Saxum:
O tau ką, būtinai reikia viešo įvertinimo už gerus darbus? 

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKai važiuosiu autobusu būtinai nusispjausiu per petį   :D 

Esu isitikines jau ne vieną kartą  :senis: jei kažką duodi ar padarai už dyką, ar paaukoji na vienu žodžiu- našarom. Tai nėra įvertinama  :senis:

p.s.: Nenervink ***... iš pačio ryto   :A

--- Baigti citatą ---

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO tau ką, būtinai reikia viešo įvertinimo už gerus darbus?

--- Baigti citatą ---

:chmm: Kai nusiperki brangų daiktą, tu jį vertini, o kai jį gauni už dyką, tai vertės nebetenka.
O įvertinimo reikia mums visiems nes tai kaip ir padėka, ar tai kaip paskatinimas testi gerus darbus.  :D

Klausimas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :chmm: Kai nusiperki brangų daiktą, tu jį vertini, o kai jį gauni už dyką, tai vertės nebetenka.
O įvertinimo reikia mums visiems nes tai kaip ir padėka, ar tai kaip paskatinimas testi gerus darbus.  :D

--- Baigti citatą ---
Duoda gi jei nori 40lt.  :luztu:

Dainiux:
na, lieku prie tos nuomones, jog neduok....kaip sakoma. O jei man prireiks? Ir kas nors pagalvos- kodel as tam......turiu duoti? O jei mano vaikui...broliui? Na, as geriau duosiu- nemokamai, kad sirdyje lengviau butu, toj lentynoj, kur Uzuojauta ir Supratima talpinam...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją