Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Kraujo donorystė
pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNusispjauk, Pelke, 3 kartus per kairį petį, kad kada gyvenime neprireiktų vaikui kraujo, kad išgelbėt gyvybę, o visi krapštys nosį ir sakys – nu jau ne, aš savo kraujo niekam neduosiu...
--- Baigti citatą ---
Kai važiuosiu autobusu būtinai nusispjausiu per petį :D
Esu isitikines jau ne vieną kartą :senis: jei kažką duodi ar padarai už dyką, ar paaukoji na vienu žodžiu- našarom. Tai nėra įvertinama :senis:
p.s.: Nenervink ***... iš pačio ryto :A
Saxum:
O tau ką, būtinai reikia viešo įvertinimo už gerus darbus?
Registruotis arba PrisijungtiKai važiuosiu autobusu būtinai nusispjausiu per petį :D
Esu isitikines jau ne vieną kartą :senis: jei kažką duodi ar padarai už dyką, ar paaukoji na vienu žodžiu- našarom. Tai nėra įvertinama :senis:
p.s.: Nenervink ***... iš pačio ryto :A
--- Baigti citatą ---
pelkė:
Registruotis arba PrisijungtiO tau ką, būtinai reikia viešo įvertinimo už gerus darbus?
--- Baigti citatą ---
:chmm: Kai nusiperki brangų daiktą, tu jį vertini, o kai jį gauni už dyką, tai vertės nebetenka.
O įvertinimo reikia mums visiems nes tai kaip ir padėka, ar tai kaip paskatinimas testi gerus darbus. :D
Klausimas:
Registruotis arba Prisijungti :chmm: Kai nusiperki brangų daiktą, tu jį vertini, o kai jį gauni už dyką, tai vertės nebetenka.
O įvertinimo reikia mums visiems nes tai kaip ir padėka, ar tai kaip paskatinimas testi gerus darbus. :D
--- Baigti citatą ---
Duoda gi jei nori 40lt. :luztu:
Dainiux:
na, lieku prie tos nuomones, jog neduok....kaip sakoma. O jei man prireiks? Ir kas nors pagalvos- kodel as tam......turiu duoti? O jei mano vaikui...broliui? Na, as geriau duosiu- nemokamai, kad sirdyje lengviau butu, toj lentynoj, kur Uzuojauta ir Supratima talpinam...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją