Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kraujo donorystė

(1/17) > >>

Magus:
 Neseniai teko apsilankyti Nacionaliniam kraujo centre darbiniais reikalais. Turiu prisipažinti niekada labai negalvojau apie kraujo donorystę. Būnant ten šiek tiek susimasčiau. Noriu paklausti kas esat dave kraujo ? Ar treniruotėse "slabna" nebūna kurį laiką ? Galbūt šeip kas norėtų pasidalinti mintimis apie tai ?

Yoi:
Kaip tik uzvakar su seima snekejom apie tai :-)
Mama pasakojo,kad senais laikais kraujo donorams duodavo vynuogiu sulciu, pietus, o darboviete turedavo viena laisvadieni duoti! :-) Sakau,jei db.taip butu,tai netruktu donoru. O tai daugiausia eina zm.del pinigu, o ne kilniais tikslais;-) Chroniukai dar vynelio 'padaro',kad kraujas geresnis butu.

Yoi:
Del silpnumo, tai, matyt, nuo kiekvieno organizmo priklauso. Kitiem, sako, buna silpna kuri laika. Ko noret, mano sesuo net tyrimam davus kraujo vos nenualpo,nes iskart eit norejo! Na,bet ji ir siaip kraujo bijo ;-)

Asia:
Deja, bet aš negaliu dalint savo kraujo, nes jaunystėj sirgau gelta. Todėl mano kraujas nebetinkamas.. Visi sako, kad kažkoks mėlynas, aristokratiškas..  :angel: Nežinau, nežinau...   :-/

Bet labai gerbiu žmones, kurie duoda kraujo...  :respect:
Nes pastarojo labai trūksta kraujo centre. Ypač vasarą.

Saxum:
Kraujas skiestas su alum kaži tinka?  :rolleyes:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją