AutoriusTema: Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“  (Skaityti 5907 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Maat

• Svečias
Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Vas 17, 14:06:45 pm »
Citata

kažkoks debilas, atidaręs dureles, stūmė geltonai dažytą corrado viduriu gatvelės.

Tai jau sugedo geltonasis Korius, žiūriu, kad nebematyt pastaruoju metu  :-(

Citata

Vakare nusprendėm pabėgiot prie marių. Paprastai aš bėgu tolimesnę distanciją, apie 6 km, o ji nukerta kampą, kad gautųsi maždaug 2 km. Į priekį bėgam pakrantėmis, grįžtam plentu.

Hm, negerai vienai merginai miškais bėgioti, gali kokį vilką sutikti  :( , nebent ji irgi sportavus nuo 6 metų (nors netikiu aš tais mitais apie "batwoman")  :D

Citata

Po lietaus bėgosi ypač lengvai, oras buvo labai gaivus.

Žodžai kaip tikro poetos  :D

Citata

golfas jau buvo pajudėjęs iš vietos ir smūgis nebuvo stiprus, todėl net neįlenkiau skardų :(. Kaip tyčia, po ranka nebuvo nei vieno stambesnio akmens. Pasėmęs kelis akmenukus, mečiau į tolstantį golfą, bet net jei ir pataikiau, jie neturėjo padaryti daug žalos.

Nevilties apimto žmogaus veiksmas...  :-]

Citata

tie gaideliai su golfu buvo sustoję prie jos ir siūlė pavežti, o jai neatsakius, iškeikė ją.

Va, šitas momentas mane galutinai įtikino, kad Storas tikrai pasielgė kaip doras pilietis, aplamdydamas ta vištidę ant ratų. Žiauriai nemėgstu tokių pidorikų, kurie kimba prie panų, o kai jos MANDAGIAI juos pasiuncia ar nieko neatsako (kas reišia tą patį), išvadina jas bjauriausiais žodžiais  :evil:
Batman4ever, hurray  :-D

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Kov 26, 14:49:40 pm »
Gerai kad aplamdei, nes jei parodai tokiem gezam inirshi ir pykti ir puoli juos dauzyt :) jie dazniausiai pershika ir tepasi :)

pi1vuzas

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Rgs 27, 11:01:36 am »
Kazkas sake, kad ju buvo daugiau ir t.t .
Blemba jus pagalvokit ka tie penkiem loxeliam pagalvoti
Kai kazkoks ciuvas is kojos po viena smugi ju durelias sulanksto
Tai man taip pat automatiskai kyla klausimas kas butu jei jis man tai is visu
jegu i korpusa ar galva
Taip kad ir gaijdukai mazi tie avinai, bet kazkiek dar masto :-D  ;-)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Vas 06, 14:29:27 pm »
Citata iš: Lonsas
as turiu tau klausima. gyveni tu tokiam puikiai man pazystamam mieste. gal ir ne paciam blogiausiam, bet nemazai ten visokio plauko golpukininku su treninguciais. tai vat ar nekankina baime, kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"? arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :) esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :) aisku dar jaunas, gal dar spesiu, bet vat idomu ka zmones masto :D
Turiu itarima, kad gezai akli papuole :D:D:D:D taip negraziai vadinti stora matant jo "rankeles" gali tik visiskai gyvenimu nusivyles pilietis. Kas del psichologijos - 4 ar penkis vyrukus nukauti galima. Su butina salyga - uzpuolimas turi buti netiketas, o vyrukai ne kulkinio saudymo meistrai ;) Ir, zinoma, nereikia pamirsti visagales Fortunos, kuri vieniems rodo dantis, o kitiems pasturgali ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Vas 06, 14:29:27 pm »