AutoriusTema: Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“  (Skaityti 5917 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“
« įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:07:59 pm »
Kroso lakstymas sveika ne tik širdžiai, bet ir sielai

Ir taip, sekantis įdomesnis dienoraščio įrašas. 2003 rugsėjo pirmoji.

Visi važinėjo, kaip apsišikę. Nors greitį sumažino tik iki 50 km/h (kas yra nepaprastai kvaila), bobos ėmė važinėt 30 km/h. Kai vežiau savo karminę mergaitę namo, kažkoks debilas, atidaręs dureles, stūmė geltonai dažytą corrado viduriu gatvelės. Niekaip negalėjau apvažiuot. Kurį laiką lėtai važiavau iš paskos, po kiek laiko neiškentęs pasignalinau :director:. Tas atsisuko ir ėmė rėkti ant manęs kažką negražaus :A. Paskutiniu metu man truputį nesisekė. Regatoje ištisai pavedinėjo įranga. Darbe irgi nemalonu buvo. Vienas kolega pasielgė itin negražiai. Viskas susidėjo į tai, kad man labai reikėjo atpirkimo ožio, kuris už viską atsakytų :punch1:. Na štai, pamaniau, kaip tik puiki proga išsiliet :dance:. Bet mergiotė viską sugadino. Kaip visada prasidėjo "Nemušk, nieko nedaryk jam, nesinervuok" ir pan :blahblah:. Na gerai, pamaniau, padėsiu ją namo, nes jau prie pat ir grįždamas jį apdorosiu :knockout:. Bet grįžtant neradau :-(.
Vakare nusprendėm pabėgiot prie marių. Paprastai aš bėgu tolimesnę distanciją, apie 6 km, o ji nukerta kampą, kad gautųsi maždaug 2 km. Į priekį bėgam pakrantėmis, grįžtam plentu. Nubėgau pakrantėmis nuo jachtklubo iki užtvankos, per ją į kitą krantą ir pasukau atgal. Po lietaus bėgosi ypač lengvai, oras buvo labai gaivus. Prabėgau pro populiariają prišiukšlintą mašinų stovėjimo aikštelę ties pliažu ir ėmiau kilti į kalną Pažaislio link. Aplink vienuolyną yra išdėlioti "gulintys policininkai". Tokie idiotiški, nereikalingi slenksčiai, per kuriuos reikia labai lėtai važiuot, jei nenori palikti ratų. Visus policininkus neblogai būtų paversti gulinčiais :knockout:. Prabėgus Pažaislį, nuo jachtklubo pusės pasirodė gaidiška mašina - 2 golfas su labai gaidiška aparatūra, nes kolonėlės taip plerpė, kad nebuvo galima išskirti muzikos. Viduje sėdėjo 5 gaideliai. Kai golfui iki "gulinčio policininko" liko apie 20 metrų, pasigirdo balsas iš vidaus, "- Ei tu pydere, traukis iš kelio :A". Tai buvo jų fatališka klaida. Reikėjo pirma pravažiuot tą slenkstį ir tik po to rėkti. Kadangi jau senokai ieškojau progos išsilieti, mergiotės šalia nebuvo, aplink buvo miškas, kurį puikiai pažinojau, nusiteikiau progos nieku gyvu nepraleisti :rockon:. Padididau tempą ir pribėgau prie "gulinčio policininko" kaip tik tuo metu, kai golfas ties juo stabtelėjo. Iš visų jėgų spyriau į priekines keleivio dureles. Iš pykčio :E spyriau per arti stovėdamas. Durelės šiek tiek įlinko. Truputį atsitraukiau ir spyriau į antrąsias dureles. Sudėjau visą širdį į tą smūgį :maisas:. Durelės smarkiai įlinko į vidų ir atrodė, kaip po avarijos. Puoliau atplėšinėt dureles, kad išsitempt artimiausią gaidelį ir pašokdint ant plento. Viduje pasigirdo siaubingas riksmas"- Spausk, spausk!". Priekiniai golfo ratai švilpdami prasisuko. Negalėjau išlaikyti golfo už rankenėlės, todėl paleidau ir riktelėjęs "Su rugsėjo pirmąja, gaidžiai", pabandžiau išspirt dešinę galinę lempą. Pataikiau kiek aukščiau, bet golfas jau buvo pajudėjęs iš vietos ir smūgis nebuvo stiprus, todėl net neįlenkiau skardų :(. Kaip tyčia, po ranka nebuvo nei vieno stambesnio akmens. Pasėmęs kelis akmenukus, mečiau į tolstantį golfą, bet net jei ir pataikiau, jie neturėjo padaryti daug žalos. Parodžiau jiems pavymui fuck`ą, kaip galėdamas išraiškingiau ir nubėgau savo keliu toliau. Dar buvo likę maždaug kilometras mano distancijos. Prisivijau mergiotę. Baigėm, kaip visada kartu (sakydamas baigėm, turiu galvoje bėgimą :D). Ji papasakojo, kad tie gaideliai su golfu buvo sustoję prie jos ir siūlė pavežti, o jai neatsakius, iškeikė ją. Pasidžiaugiau, kad nors truputį aplampdžiau tą golfą. Baisiai norėjosi aplamdyt ir gaidelius, bet neįsidėmėjau jų numerio :-(.
Išvada: visgi diena nenuėjo veltui, bent truputį pavyko aplaužyt blogiui ragus. Savijauta mažumėlę pagerėjo :cute:.
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1 įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:20:16 pm »
as turiu tau klausima. gyveni tu tokiam puikiai man pazystamam mieste. gal ir ne paciam blogiausiam, bet nemazai ten visokio plauko golpukininku su treninguciais. tai vat ar nekankina baime, kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"? arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :) esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :) aisku dar jaunas, gal dar spesiu, bet vat idomu ka zmones masto :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #2 įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:23:49 pm »
Citata

Prabėgus Pažaislį, nuo jachtklubo pusės pasirodė gaidiška mašina - 2 golfas su labai gaidiška aparatūra, nes kolonėlės taip plerpė, kad nebuvo galima išskirti muzikos.

Ė, taigi čia gezų limuzins :D

Citata

Viduje sėdėjo 5 gaideliai. Kai golfui iki "gulinčio policininko" liko apie 20 metrų, pasigirdo balsas iš vidaus, "- Ei tu pydere, traukis iš kelio :A". Tai buvo jų fatališka klaida. Reikėjo pirma pravažiuot tą slenkstį ir tik po to rėkti.

Apskritai negražu prasivardžiuoti, o ypač ant nepažįstamų žmonių. Tokie gaideliai ir pradeda nuo prasivardžiavimų, o baigia smurtu :E

Citata

Kaip tyčia, po ranka nebuvo nei vieno stambesnio akmens.

Galvoju, kad profilaktiškai reiktų pora nešiotis :V

Citata

Išvada: visgi diena nenuėjo veltui, bent truputį pavyko aplaužyt blogiui ragus. Savijauta mažumėlę pagerėjo :cute:.

Tą kartą blogis tik sužeistas liko :D O sužeistas žveris labai pavojingas. Reik tikėtis, kad gaideliai neišliejo kur paskui susikaupusios nuoskaudos.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #3 įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:35:47 pm »
Citata
kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"?

Čia bet kur ir bet kada gali prišokti lochatronas ir norėdamas apiplėšti pūkštelti... Toks jau tas mūsų gyvenimas - rizika kiekviename žingsnyje. Bet neveltui gi sugalvota patarlė "kas nerizikuoja - negeria šampano" ;) O už save pastovėti reikia, negalima nusileisti, kad visi liptų ant galvos.

Citata

arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :) esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :)

Variantas įmanomas, nes kad ir koks būsi monstras, keletas geresnių kovotojų jį suvolios. Va todėl Storas ir nešiojasi nunčiakus, apie ką jau esam kalbėję bent keliose temose.

Atsijungęs Vaivada

• 8 kyu
  • *
  • Žinutės: 25
  • Vieta: Trakai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:44:19 pm »
Ivariai vargseliams tiek baimes, kad vargu ar jie dar kada rysis vaziuoti vel per ta pacia vieta.   :-D
  Isties, gaidziukai buvo apimti bandos jausmo, - ju 5, tad galima daryti viska. Tas kuris suktelejo, - garantuotai norejo pasipuikuoti pries saviskius (ziurekite koks as drasus), jei jam pasisektu tamsta ibauginti, tai ir kiti pasektu jo pavyzdziu. Isejo atvirksciai - nese kudasiu kiek ikabindami. Tikiuosi nuvaziavo tiesiai namo ir pasislepe po lova, kad niekas ju nesurastu.
  Sveikintina, kad padukelius sutramdei, gal tuo paciu atlikai nusikaltimu prevencijos darba.
  Kaip sakoma "ir tada geris naudodamas brutalia jega bei beribi ziauruma su klasta nugalejo blogi". Lietuviu liaudies patarle sako: " Kaip sauksi,- taip atsilieps".  Jeigu anas reksnys butu mandagesnis, tai nulydetum ta "Golfuka" liudnom akim manydamas: " na va, galejo juk mane nors zodeliu uzkabinti, praskaidrinciau sau dienele".
  Geriausia ginyba yra puolimas, nes visada ejima pradedi pirmas. :karate:
Fortuna non penis in manus non recipe... :-(

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Rgs 06, 22:44:19 pm »

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #5 įjungtas: 2004 Rgs 07, 10:07:40 am »
Išvada šiame tekste, aišku, yra geriausia...  :D

O aš ta proga kažkaip prisiminiau labai čia tinkantį pokštą, kuris atsako į dalį Lonso klausimų... ;)

Taigi, įvažiavo į merso subinę moskvičius. Išlipo keturi “dieržymordos“ ir sako bičui:

- Išlįsk. Mes dabar tave mušim...

O tas ir sako:

- Ne-a, taip nesąžininga! Aš tik vienas, o jūs - keturi.

Tada tie sako vienam saviškiui - pereik, tipo, į jo pusę. Bet tas ir vėl sako, kad 2 prieš 3 - nesąžininga. Dar vieną saviškį davė, o tas ir sako, kad dabar nesąžininga jų dviejų likusių prieš juos tris atžvilgiu... Žodžiu, jų “šustriausias“ užsikniso ir sako:

- Klausyk, biče! Varyk iš čia, mes patys tarpusavyje išsiaiškinsim!!!  :A

Tai va taip apie smurtą ir kylančią agresiją...

Reikia gyventi draugiškai. Pyz!  :D

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #6 įjungtas: 2004 Rgs 07, 10:25:06 am »
O aš tai tokią kitokią istoriją papasakosiu. Prie šviesoforo sustojo mersas, niauts langs, liets disks, visk kaip priklauso. Ir jam besustojan už akių užlindo moskvyčiuks su niaukts langs, bet be liets disks. Na, merso chebra rimta, negi leis kažkokiems lochatronams karaliauti. Išlipo 4 mulai, kas su byta, kas šiaip, apėjo aplink moskvyčiuką, išdaužė visas lempas, sulankstė bliekas ir patenkyti vėl sulipo atgalios :D Kai tik sulipo, iš moskvyčiuko išlipo... 4 "Aro" smogikai su kalašnikovais ir niauktais snukiais (suprask - su kaukėmis). Jei taip pat gražiai apėjo mersą, sudaužė visas lempas, biškį bliekas aplankstė sėdo į moskvyčiuką ir nuvažiavo, nes kaip sykis žalias užsidegė. Sako, mersas dar kurį laiką stovėjo...

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #7 įjungtas: 2004 Rgs 07, 10:34:22 am »
Lochatronas - tai lochų lochinimo mechanizmas.  :rolleyes:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #8 įjungtas: 2004 Rgs 07, 11:21:34 am »
Storas, galejai uzlankstyt dusliarke kaip kad koldunus uzlanksto - tada jie uz kazkiek kelio butu nuduse, nes dumai butu i salona sulinde..;)

Va tada butum issitraukes po viena, pridususi ir per piktai nuskusta cherepoka, pukst-pukst-pukst...;))))

Ir kur tavo nuncios buvo begiojimo metu? Namuose ant vinies kabejo?
Butum daugiau bedos vaikinams padares... :))))
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Rgs 07, 11:24:34 am »
Va, kai susitinka du ninjos, tai ir prasideda smurtas ir civiliokų skriaudimas...  :-(

« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Rgs 07, 11:24:34 am »

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2004 Rgs 28, 19:52:16 pm »
Citata
as turiu tau klausima. gyveni tu tokiam puikiai man pazystamam mieste. gal ir ne paciam blogiausiam, bet nemazai ten visokio plauko golpukininku su treninguciais.

Manau, kad miestas ne blogesnis ir ne geresnis už kitus. Beje, vien nuo treningučių kūnas treniruotesnis netampa ;)
Citata

tai vat ar nekankina baime, kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"?

Baimė kankina tada, kai kas nors tokio įvyksta. Kol nešaudo, nebaisu :). Šiaip tokie konfliktai retai būna. Bet galimybė yra. Tik kad protas su atsargumu dažniausiai keliauja iš paskos :rolleyes:.
Citata

arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :)

Su savo psichologija tvarkausi paprastai - būk geras su gerais ir blogas su blogais.
Tu teisus. Ir už patį rimčiausią galima rasti dar rimtesnį. Bet rimtesni nesielgia, kaip gaidžiai. Be to, pažįstu rimtesnius ir gerai su jais sutariu. I tą mišką manęs bandyt vesti pasikukuot neverta, nes labai gerai jį pažįstu. Be to, viena iš mano specialybių glaudžiai susijusi su mišku :).
Situacija buvo mano naudai - aš gerai apšilęs, visas prakaituotas ir slidus, kaip ungurys. Blogiausiu atveju tepsiu slides į mišką, jis gi prasideda prie pat kelkraščio. Jei bėgs paskui mane, vis tiek nepasivys, pasiskleis ir po vieną avinėliu visi pavirs, o miške vilkolakiai juk laksto ir avinėlių ieško ;)
Citata

esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :) aisku dar jaunas, gal dar spesiu, bet vat idomu ka zmones masto :D

Blogiausia, kad žmonės ne visada mąsto. Vienam nukaut kelis įmanoma prie tam tikrų sąlygų, nes keli visada stipresni už vieną. Žinoma, žiūrint kokie tie keli ir žiūrint koks tas vienas :D. Jei tų sąlygų nėra, kartais jas galima sudaryti. Pavyzdžiui nunčiakai, arba lazda išlygina kelių žmonių pranašumą prieš vieną. Arba prisimink, kaip Asia kovojo dėl savo dviračio vienas prieš penkis, kaip glcdiatorius :D.
Jei tikrai įdomu, ką aš mąstau, galiu pasidalinti :).
Mąstau maždaug taip - sportavau kelias kovinio sporto šakas nuo 6 metų ne dėl diržų, ar atskyrių, o tam, kad būčiau pranašesnis už daugumą. Daugybė žmonių kažkuo piktnaudžiauja - savo pareigomis, sugebėjimais, pažintimis. Tai kodėl, man negalima papiktnaudžiaut savo pranašumu prieš daugumą, kai man kas nors pisa protą? Aš gi ne šventasis. Kiek galima gyvent pagal Bartuko priesaiką? Be to, seniai tam klube nebesportuoju, o paskutinis mokytojas liepė už įžeidimus bausti. O nuo likimo nepabėgsi, net jei į vienuolyną nueisi :).

Ir dar, Lonsai, relax - čia gi humoro skyrelis ;) Įdėjau šią istoriją tam, kad žmonėms nuotaiką pakelt, o ne tam, kad jie suktų galvas įvairiais filosofiniais klausimais :D
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2004 Rgs 28, 20:14:33 pm »
Citata
Storas, galejai uzlankstyt dusliarke kaip kad koldunus uzlanksto - tada jie uz kazkiek kelio butu nuduse, nes dumai butu i salona sulinde..;)

Va tada butum issitraukes po viena, pridususi ir per piktai nuskusta cherepoka, pukst-pukst-pukst...;))))

Taigi, kaipgis :D. O duslerkė juk karšta :O. Dar geriau būtų užkimšt ją bananu, ar morka, tai variklis tuoj nudustų :D.
Citata

Ir kur tavo nuncios buvo begiojimo metu? Namuose ant vinies kabejo?
Butum daugiau bedos vaikinams padares... :))))

Ne namuose, tašėje. Tašė mašinoje, o mašina distancijos gale :(. Labai jau sunkūs jie pasidaro bėgant kelis km.
O žalos su jais būčiau pridaręs :twisted: - apeičiau, kiek spėčiau per langus :D.
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2004 Rgs 28, 20:16:49 pm »
Citata
Va, kai susitinka du ninjos, tai ir prasideda smurtas ir civiliokų skriaudimas...  :-(

Tai kad blogi civiliokai ten papuolė, negali pykt :-(.
Blogis prieš blogį.

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #13 įjungtas: 2004 Grd 11, 22:49:23 pm »
karminis žmogeli, Tu niekada nesiliausi daręs pasauly tvarkos :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Grd 13, 09:24:18 am »
Citata
karminis žmogeli, Tu niekada nesiliausi daręs pasauly tvarkos :D

Batman forever!...  :D  (Bat - nuo :bat: )

Maat

• Svečias
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Vas 17, 14:06:45 pm »
Citata

kažkoks debilas, atidaręs dureles, stūmė geltonai dažytą corrado viduriu gatvelės.

Tai jau sugedo geltonasis Korius, žiūriu, kad nebematyt pastaruoju metu  :-(

Citata

Vakare nusprendėm pabėgiot prie marių. Paprastai aš bėgu tolimesnę distanciją, apie 6 km, o ji nukerta kampą, kad gautųsi maždaug 2 km. Į priekį bėgam pakrantėmis, grįžtam plentu.

Hm, negerai vienai merginai miškais bėgioti, gali kokį vilką sutikti  :( , nebent ji irgi sportavus nuo 6 metų (nors netikiu aš tais mitais apie "batwoman")  :D

Citata

Po lietaus bėgosi ypač lengvai, oras buvo labai gaivus.

Žodžai kaip tikro poetos  :D

Citata

golfas jau buvo pajudėjęs iš vietos ir smūgis nebuvo stiprus, todėl net neįlenkiau skardų :(. Kaip tyčia, po ranka nebuvo nei vieno stambesnio akmens. Pasėmęs kelis akmenukus, mečiau į tolstantį golfą, bet net jei ir pataikiau, jie neturėjo padaryti daug žalos.

Nevilties apimto žmogaus veiksmas...  :-]

Citata

tie gaideliai su golfu buvo sustoję prie jos ir siūlė pavežti, o jai neatsakius, iškeikė ją.

Va, šitas momentas mane galutinai įtikino, kad Storas tikrai pasielgė kaip doras pilietis, aplamdydamas ta vištidę ant ratų. Žiauriai nemėgstu tokių pidorikų, kurie kimba prie panų, o kai jos MANDAGIAI juos pasiuncia ar nieko neatsako (kas reišia tą patį), išvadina jas bjauriausiais žodžiais  :evil:
Batman4ever, hurray  :-D

_Raiden_

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Kov 26, 14:49:40 pm »
Gerai kad aplamdei, nes jei parodai tokiem gezam inirshi ir pykti ir puoli juos dauzyt :) jie dazniausiai pershika ir tepasi :)

pi1vuzas

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Rgs 27, 11:01:36 am »
Kazkas sake, kad ju buvo daugiau ir t.t .
Blemba jus pagalvokit ka tie penkiem loxeliam pagalvoti
Kai kazkoks ciuvas is kojos po viena smugi ju durelias sulanksto
Tai man taip pat automatiskai kyla klausimas kas butu jei jis man tai is visu
jegu i korpusa ar galva
Taip kad ir gaijdukai mazi tie avinai, bet kazkiek dar masto :-D  ;-)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Vas 06, 14:29:27 pm »
Citata iš: Lonsas
as turiu tau klausima. gyveni tu tokiam puikiai man pazystamam mieste. gal ir ne paciam blogiausiam, bet nemazai ten visokio plauko golpukininku su treninguciais. tai vat ar nekankina baime, kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"? arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :) esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :) aisku dar jaunas, gal dar spesiu, bet vat idomu ka zmones masto :D
Turiu itarima, kad gezai akli papuole :D:D:D:D taip negraziai vadinti stora matant jo "rankeles" gali tik visiskai gyvenimu nusivyles pilietis. Kas del psichologijos - 4 ar penkis vyrukus nukauti galima. Su butina salyga - uzpuolimas turi buti netiketas, o vyrukai ne kulkinio saudymo meistrai ;) Ir, zinoma, nereikia pamirsti visagales Fortunos, kuri vieniems rodo dantis, o kitiems pasturgali ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

« Atsakyti #18 įjungtas: 2006 Vas 06, 14:29:27 pm »