Pagrindines diskusijos > Savigyna

Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“

<< < (3/4) > >>

storas:

--- Citata ---as turiu tau klausima. gyveni tu tokiam puikiai man pazystamam mieste. gal ir ne paciam blogiausiam, bet nemazai ten visokio plauko golpukininku su treninguciais.

--- Baigti citatą ---

Manau, kad miestas ne blogesnis ir ne geresnis už kitus. Beje, vien nuo treningučių kūnas treniruotesnis netampa ;)

--- Citata ---
tai vat ar nekankina baime, kad viena diena taip ka bespardant pro golfo langa islys kokia didesne, mazesne patranka, kad ir dujine kokia ir pasigirs ne "greiciau spausk" o "BUM"?

--- Baigti citatą ---

Baimė kankina tada, kai kas nors tokio įvyksta. Kol nešaudo, nebaisu :). Šiaip tokie konfliktai retai būna. Bet galimybė yra. Tik kad protas su atsargumu dažniausiai keliauja iš paskos :rolleyes:.

--- Citata ---
arba uzsirausi ant kokiu siaip rimtesniu bachuru ir isves i miska pasikukuot? man cia siaip idomu :D kaip tvarkomasi su savo psichologija :)

--- Baigti citatą ---

Su savo psichologija tvarkausi paprastai - būk geras su gerais ir blogas su blogais.
Tu teisus. Ir už patį rimčiausią galima rasti dar rimtesnį. Bet rimtesni nesielgia, kaip gaidžiai. Be to, pažįstu rimtesnius ir gerai su jais sutariu. I tą mišką manęs bandyt vesti pasikukuot neverta, nes labai gerai jį pažįstu. Be to, viena iš mano specialybių glaudžiai susijusi su mišku :).
Situacija buvo mano naudai - aš gerai apšilęs, visas prakaituotas ir slidus, kaip ungurys. Blogiausiu atveju tepsiu slides į mišką, jis gi prasideda prie pat kelkraščio. Jei bėgs paskui mane, vis tiek nepasivys, pasiskleis ir po vieną avinėliu visi pavirs, o miške vilkolakiai juk laksto ir avinėlių ieško ;)

--- Citata ---
esu girdejas kaip nukauna zmones ir 4 ir 5 vyrukus, bet paciam dar neteko :) aisku dar jaunas, gal dar spesiu, bet vat idomu ka zmones masto :D
--- Baigti citatą ---

Blogiausia, kad žmonės ne visada mąsto. Vienam nukaut kelis įmanoma prie tam tikrų sąlygų, nes keli visada stipresni už vieną. Žinoma, žiūrint kokie tie keli ir žiūrint koks tas vienas :D. Jei tų sąlygų nėra, kartais jas galima sudaryti. Pavyzdžiui nunčiakai, arba lazda išlygina kelių žmonių pranašumą prieš vieną. Arba prisimink, kaip Asia kovojo dėl savo dviračio vienas prieš penkis, kaip glcdiatorius :D.
Jei tikrai įdomu, ką aš mąstau, galiu pasidalinti :).
Mąstau maždaug taip - sportavau kelias kovinio sporto šakas nuo 6 metų ne dėl diržų, ar atskyrių, o tam, kad būčiau pranašesnis už daugumą. Daugybė žmonių kažkuo piktnaudžiauja - savo pareigomis, sugebėjimais, pažintimis. Tai kodėl, man negalima papiktnaudžiaut savo pranašumu prieš daugumą, kai man kas nors pisa protą? Aš gi ne šventasis. Kiek galima gyvent pagal Bartuko priesaiką? Be to, seniai tam klube nebesportuoju, o paskutinis mokytojas liepė už įžeidimus bausti. O nuo likimo nepabėgsi, net jei į vienuolyną nueisi :).

Ir dar, Lonsai, relax - čia gi humoro skyrelis ;) Įdėjau šią istoriją tam, kad žmonėms nuotaiką pakelt, o ne tam, kad jie suktų galvas įvairiais filosofiniais klausimais :D

storas:

--- Citata ---Storas, galejai uzlankstyt dusliarke kaip kad koldunus uzlanksto - tada jie uz kazkiek kelio butu nuduse, nes dumai butu i salona sulinde..;)

Va tada butum issitraukes po viena, pridususi ir per piktai nuskusta cherepoka, pukst-pukst-pukst...;))))

--- Baigti citatą ---

Taigi, kaipgis :D. O duslerkė juk karšta :O. Dar geriau būtų užkimšt ją bananu, ar morka, tai variklis tuoj nudustų :D.

--- Citata ---
Ir kur tavo nuncios buvo begiojimo metu? Namuose ant vinies kabejo?
Butum daugiau bedos vaikinams padares... :))))
--- Baigti citatą ---

Ne namuose, tašėje. Tašė mašinoje, o mašina distancijos gale :(. Labai jau sunkūs jie pasidaro bėgant kelis km.
O žalos su jais būčiau pridaręs :twisted: - apeičiau, kiek spėčiau per langus :D.

storas:

--- Citata ---Va, kai susitinka du ninjos, tai ir prasideda smurtas ir civiliokų skriaudimas...  :-(
--- Baigti citatą ---

Tai kad blogi civiliokai ten papuolė, negali pykt :-(.

lakuka:
karminis žmogeli, Tu niekada nesiliausi daręs pasauly tvarkos :D

Sei-i:

--- Citata ---karminis žmogeli, Tu niekada nesiliausi daręs pasauly tvarkos :D
--- Baigti citatą ---

Batman forever!...  :D  (Bat - nuo :bat: )

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją