Pagrindines diskusijos > Savigyna
Batman 4ever: “Kroso lakstymas sveika...“
Sei-i:
Išvada šiame tekste, aišku, yra geriausia... :D
O aš ta proga kažkaip prisiminiau labai čia tinkantį pokštą, kuris atsako į dalį Lonso klausimų... ;)
Taigi, įvažiavo į merso subinę moskvičius. Išlipo keturi “dieržymordos“ ir sako bičui:
- Išlįsk. Mes dabar tave mušim...
O tas ir sako:
- Ne-a, taip nesąžininga! Aš tik vienas, o jūs - keturi.
Tada tie sako vienam saviškiui - pereik, tipo, į jo pusę. Bet tas ir vėl sako, kad 2 prieš 3 - nesąžininga. Dar vieną saviškį davė, o tas ir sako, kad dabar nesąžininga jų dviejų likusių prieš juos tris atžvilgiu... Žodžiu, jų “šustriausias“ užsikniso ir sako:
- Klausyk, biče! Varyk iš čia, mes patys tarpusavyje išsiaiškinsim!!! :A
Tai va taip apie smurtą ir kylančią agresiją...
Reikia gyventi draugiškai. Pyz! :D
Saxum:
O aš tai tokią kitokią istoriją papasakosiu. Prie šviesoforo sustojo mersas, niauts langs, liets disks, visk kaip priklauso. Ir jam besustojan už akių užlindo moskvyčiuks su niaukts langs, bet be liets disks. Na, merso chebra rimta, negi leis kažkokiems lochatronams karaliauti. Išlipo 4 mulai, kas su byta, kas šiaip, apėjo aplink moskvyčiuką, išdaužė visas lempas, sulankstė bliekas ir patenkyti vėl sulipo atgalios :D Kai tik sulipo, iš moskvyčiuko išlipo... 4 "Aro" smogikai su kalašnikovais ir niauktais snukiais (suprask - su kaukėmis). Jei taip pat gražiai apėjo mersą, sudaužė visas lempas, biškį bliekas aplankstė sėdo į moskvyčiuką ir nuvažiavo, nes kaip sykis žalias užsidegė. Sako, mersas dar kurį laiką stovėjo...
Sei-i:
Lochatronas - tai lochų lochinimo mechanizmas. :rolleyes:
Asia:
Storas, galejai uzlankstyt dusliarke kaip kad koldunus uzlanksto - tada jie uz kazkiek kelio butu nuduse, nes dumai butu i salona sulinde..;)
Va tada butum issitraukes po viena, pridususi ir per piktai nuskusta cherepoka, pukst-pukst-pukst...;))))
Ir kur tavo nuncios buvo begiojimo metu? Namuose ant vinies kabejo?
Butum daugiau bedos vaikinams padares... :))))
Sei-i:
Va, kai susitinka du ninjos, tai ir prasideda smurtas ir civiliokų skriaudimas... :-(
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją