deni, o tu isdestyk argumentuotai, moksliskai, kokius skirtumus pamatei ir t.t
Argumentuotai pabrezk skirtumus.
Be to, lygininat reiketu atsizvelgt i instruktoriu kompetencija. Gal tiesiog ten burelis, kuri veda instruktorius viena kart mates Kadochnikova 
Vilkatai, man sunku bus adekvaciai palyginti Systema Kadochnikova su Systema Ryabko

arba parasyti isvadas kas yra geriau ir kodel. Nes as nepazistu Systema Kadochnikovo taip gerai kaip Systema Ryabko, todel as bandysiu parasyti tik savo asmenine nuomone kuri pas mane susidare po Kadochnikovo filmu ir susitikimu su Kadochnikovo atstovais Vokietijoje.
Cia kaip sakoma pagrindai:
Man asmeniskai nelabai patinka kai bando moksliskai suprasti kovos menus ir bando aprasyti zmogu pagal kinematikus, biomechanikus, fizikos desnius. Apie Kadachnikovo systema man susidare toks ispudis kad zmones ten bando studijuoti fizika/mechanika per kovos menus ir pamirsta pagrindini kovos menu tikslas - ismokinti zmones kovoti. Gaunasi kad Kadochnikovo systemos pagrindai - tai mechanikos ir fizikos desniu zinojimas.

"Systemos" gi pagrindai yra zinios apie zmogaus psichologija ir fiziologija, psichikos valdyma. Pagrindiniai klausimai: Kaip zmogus reagoja i stresine situacija, kaip susivaldyti su stresu, kaip nugaleti baime. Nes sitie klausimai turi tiesiogini rysi su kova....
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
PrisijungtiJūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungtiapie kitus skirtumus, parasysiu kada nors veliau...