AutoriusTema: Ką pasirinkti?  (Skaityti 16554 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Jaroslav

• Svečias
Ką pasirinkti?
« įjungtas: 2004 Rgp 22, 19:58:03 pm »
Sveiki

2004 metu vasarį maniau, kad pasirinkau tai ką norėjau. Pasirinkau aikido, bet dabar kazkaip taip jauciuosi, lyg būčiau ne tą pasirinkęs. Prieš tai, būdamas moksleiviu treniravausi pankrationa.

Dabar, lankant aikido treniruotes, atsiranda pojūtis, kad aš užsiimu ne tuo. Dabar vėl pasieškojau ir pasiskaičiau, atrodo, kad visai būtų neblogai išbandyti kyokushin karate, tai boksa arba kikboksa (Lietuvoje pastarieji du turbut nelabai kuo skiriasi).

Noriu aš ne tik meno, bet ir praktinės naudos, kuri pasireikštų po pusės metų treniruočių.

Šiek tiek apie save. Amžius 22 metai, ūgis 172, svoris 70 kg.

Ka patartumete?

Ačiū už patarimus

Jaroslav

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #1 įjungtas: 2004 Rgp 22, 20:12:24 pm »
Na štai, pasiskaičiau forumus, ir iškilo tokia mintis, gal ir man pradėti dabar nuo bokso, o jau vėliau pereiti prie universalesnių šakų.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #2 įjungtas: 2004 Rgp 22, 20:32:58 pm »
Gali pradėti nuo bokso, bet muaythai irgi būtų neblogas sprendimas ;)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #3 įjungtas: 2004 Rgp 22, 23:07:13 pm »
Jaroslav> gal galiu paklaust is kokio tu miesteliukscio? ir kokie tavo ispudziai apie pankratinoa?
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Jaroslav

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Rgp 23, 08:29:29 am »
Šiaip tai dabar gyvenu Vilniuje, bet pankrationą treniravausi Šalčininkuose. Šiaip jau čia forumuose buvo minėta, kad tai yra tam tikras įvairių kovinių sporto šakų mix'as. Tą patį galiu pasakyti ir aš. Gali būti, kad pradžiai to pakanka, bet vėliau užsimanysi ko kito. Jeigu tave domina panaudojimas gatvėje, tai pakankamai efektyvu, kol neprasideda imtynių veiksmai. Nes suprask, turbūt visiškai nesinori voliotis ant asfalto ir panašiai. Man pradžioje patiko, vėliau nebe.

Pats matai, kad dabr ieškau kažko kito, ne įvairių kovos šakų kratinio, o vieno dalyko.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Ką pasirinkti?
« Atsakyti #4 įjungtas: 2004 Rgp 23, 08:29:29 am »

Guest

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #5 įjungtas: 2004 Rgp 23, 14:44:19 pm »
pitariu del muay thai  :-D  o siaip tai muay thai skiriasi nuo kick bokso, daugiau renkomis gausi dirbti kick bokse, o muay thai kojos labai svarbus dalykas... taip kad rinkis pats  8)

Atsijungęs Brizas

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2007
  • Žinutės: 562
  • Amžius: 46
  • Vieta: Oslo
  • Šalis: no

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #6 įjungtas: 2004 Rgp 23, 21:56:41 pm »
matau del sportinu variantu manau jau kiek aisku, cia kaip kam kas labiau prie sirdies, kokia technika ar taisykles. Na o kaip del ne sporto? Temoje apie "Kung Fu Kaune" rasiau apie kinietiskus kovos menus, su jais irgi galbut kaip ir aisku :?  einam toliau... del jujutsu irgi ten kazkaip nemazai to sporto :) ninja is manes ir nekoks jauciu butu  :-] ir isvis siuolaikiniai ninjos kam jie reikalingi? na nebent kokiem kilieriam :) ar vaiku zaidimams. Galvoju apie aikido, bet cia ir girdejau, kad reik gerai ir daug kristi, o tai irgi man nelabai tinka  :( Si ta girdejau apie Niat Nam'a, bet cia ir kyla visokiu abejoniu ir truksta daugiau info (jei kas apie tai zino kiek daugiau nepatingekit brukstelt), galbut egzotiskesni tie karate uechi arba goju? bet apie karate irgi jau cia prirasyta buvo nemazai...
Na o galbut susimastau visgi galima graziai ir paprastai ("del saves")uzsiimineti  sportiniais kovos menais nesiekiant kazkokiu pergaliu ir pan? Bet kad tos taisykles labai itakoja ir riboja... :V
Goju ryu karate Osle: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #7 įjungtas: 2004 Rgp 23, 22:13:09 pm »
Citata
pitariu del muay thai  :-D  o siaip tai muay thai skiriasi nuo kick bokso, daugiau renkomis gausi dirbti kick bokse, o muay thai kojos labai svarbus dalykas... taip kad rinkis pats  8)

Čia priklauso nuo trenerio, nuo mokyklos, galų gale nuo pačio sportininko sugebėjimų ir pomėgio. Esu matęs ne vieną kikboksininką, kuris remiasi kojų smūgiais. Tik muaythai prisideda kelių smūgiai, kurie Tailande labai dažnai naudojami ir sudaro įspūdį, kad kojų technika dažniau dirbama. Tiesa, Lietuvoje, kiek mačiau, keliai kažkaip retokai naudojami :-/

Jaroslav

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #8 įjungtas: 2004 Rgp 24, 08:18:43 am »
Aciu uz atsakymus. Kas zinot kokie klubai Vilniuje propoguoja myuthai? Gal kas zinot siu klubu kontaktus?

Aciu

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Rgp 24, 09:24:28 am »
Citata
Aciu uz atsakymus. Kas zinot kokie klubai Vilniuje propoguoja myuthai? Gal kas zinot siu klubu kontaktus?

Aciu

Chebra, netingėkit naudotis paieška, apie tai buvo kalbėta, jau buvau rašęs koordinates. Paieška yra viršuje tarp DUK ir Narių sąrašo ;)

Ką pasirinkti?
« Atsakyti #9 įjungtas: 2004 Rgp 24, 09:24:28 am »

Atsijungęs Baisu

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 160
  • Vieta: Užusienis
  • smile :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #10 įjungtas: 2004 Rgp 24, 12:22:55 pm »
ant smugio pagal "muai" paieskojus nepavyko rasti tu linku :(

Gal verta butu naudingus linkus sudeti i kokia atskira tema/grupe ar bent jau Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti puslapyje pridelioti daugiau nuorodu?
Be water my friend

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #11 įjungtas: 2004 Rgp 24, 12:39:27 pm »
Citata
ant smugio pagal "muai" paieskojus nepavyko rasti tu linku :(

Aš tai kažkaip radau, įvedęs "muaythai" - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Cibuko temoje :A

Citata

Gal verta butu naudingus linkus sudeti i kokia atskira tema/grupe ar bent jau Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti puslapyje pridelioti daugiau nuorodu?

Tinklapyje bus nuorodų, pamažu prisipildys. O šiaip turiu tokią idėją padaryti Lietuvos koos menų klubų sąrašą. Kad ir nepilną, bet pakankamai išsamų. Čia aišku ateityje, ne dabar. O klubų koordinates galite jau dabar siųsti, nors tam galbūt atskirą temą sukursiu.

Jaroslav

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #12 įjungtas: 2004 Rgp 24, 13:48:31 pm »
O ką galite parašyti apie klubą "Naga"? Na, ten yra Lao Tai boksas, bet įtariu, kad tai tas pats myuthai. Ar aš klystu?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #13 įjungtas: 2004 Rgp 24, 14:22:58 pm »
Citata
O ką galite parašyti apie klubą "Naga"? Na, ten yra Lao Tai boksas, bet įtariu, kad tai tas pats myuthai. Ar aš klystu?

Muaythai federacijai nepriklauso.

Sei-i

• Svečias
Ką pasirinkti?
« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Rgp 25, 11:41:15 am »
Apie Nagas ir Nagainas - tegul Rikitikitaviai pasakoja...  :rolleyes:  Čia tema kažkur ne ten krypsta, pastebėsiu...  :?

Ką pasirinkti?
« Atsakyti #14 įjungtas: 2004 Rgp 25, 11:41:15 am »